Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش ایرنا؛ دکتر قباد محمدی چهارشنبه شب در جلسه ستاد توزیع داروی استان با حضور مدیران شرکت های توزیع دارو، مسئولین انجمن داروسازان و نظام پزشکی در سرسرای اجتماعات بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، افزود: برای جلوگیری از خروج داروهای خاص از شبکه رسمی توزیع و تقسیم عادلانه این اقلام به داروخانه ها معاونت غذا و دارو، سازوکاری تدوین کرده که براساس آن داروخانه ها فقط از طریق ثبت درخواست در سامانه مربوط امکان می یابند که دارو را از شرکت های توزیع طلب نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: مادوپار mg۱۲۵ ، مادوپار ۲۵۰mg، سوماتروپین ۴ IU، دیفرلین ۳/۷۵ ، وارفارینmg ۵، متیل فنیدات ۱۰ mg، سوماتروپین  IU ۱۶و  ۱۲ IU ،دیسپورت ۵۰۰ ۵۰۰، دیسپورت ۳۰۰ IU، متیل فنیدات۲۰ mg،متیل فنیدات ساندوز۳۶ mg ، متیل فنیدات ساندوز ۱۸ mg ، متیل فنیدات ساندوز۵۴ mg، سوماتروپین ۵mg /۱.۵mi، سوماتروپینmg ۱۰، سوماتروپینmg  ۱۶، اکسی کدونmg ۵، اکسی کدونmg ۱۵ و اکسی کدونmg ۲۰، داروهای این فهرست هستند که به مرور زمان هم به آنها اضافه خواهیم کرد.

محمدی افزود: با این کار هم معاونت غذا و دارو و هم شرکت های توزیع از موجودی دارو باخبر خواهند بود و  از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری خواهد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اشاره به مشکلاتی که نوسانات ارزی در حوزه دارو بوجود آورده است،گفت: متاسفانه برخی از شرایط کنونی کشور سوء استفاده می کنند و داروهایی را که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شده را از کشور خارج می کنند و این عین خیانت به مردم و کشور است.

وی افزود: خوشبختانه در استان کرمانشاه باوجود مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق و مناطق عرب نشین این کشور این مورد بسیار کمتر مشاهده شده و هوشیاری پرسنل غذا و دارو و همکاری بسیار خوب شرکت های توزیع مانع از خروج داروها از شبکه رسمی توزیع شده است.

محمدی گفت: باتوجه به اطلاعاتی که از استان های دیگر به دست ما رسیده است شرکت های توزیع در استان کرمانشاه فعالیت بهتری دارند و با وجود اینکه بازپرداخت مطالبات آنها با تأخیر انجام می شود کماکان همکاری خود را با معاونت غذا و دارو به نحو مطلوب حفظ کرده اند.

استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه ۴۰۰ داروساز و حدود ۲۷۰ داروخانه خصوصی دارد و به گفته رئیس انجمن داروسازن کرمانشاه، کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

۳۰۳۳/۸۰۶۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو حمایت از بیماران خاص کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد