Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:54:07 GMT

اربعین شاخص توسعه گردشگری غرب کشور

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۹۱۰۲

اربعین شاخص توسعه گردشگری غرب کشور

علی آقا محمدی روز پنجشنبه در نشست تخصصی آمایش منطقه سه کشور به میزبانی همدان با بیان اینکه تمرکز ما روی گردشگری است افزود: با وجود پنج میلیون زائر اربعین باید بهترین استفاده را برای توسعه گردشگری برد.

وی ادامه داد: زیارت شاخص مهمی از گردشگری است که با مبله کردن جاده از ساوه تا ایلام باید طوری آماده سازی کنیم که برای استان همدان بیشترین سود را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: با احداث هتل و مهمانسرا می توان مسیر زائران اربعین را مبله کرد و در این زمینه باید برنامه ریزی کنیم. 

آقا محمدی افزود: از تحرک و ویژگی های اربعین باید به نفع توسعه گردشگری بهره بگیریم و با انواع سوغات این سه منطقه در قالب فروشگاه های مختلف به بهترین شکل عرضه شود. 

وی با تاکید بر اینکه برای برندهای دانشگاهی و شخصیت های علمی منطقه باید نکوداشت گرفته شود تا بیشتر شناسایی و معرفی شوند گفت: همچنین دانشگاه های منسجم و یکپارچه از دیگر مواردی است که می تواند منطقه سه را دگرگون کند. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام توسعه تجارت با کشورهای عراق، سوریه و لبنان را از دیگر برنامه های منطقه سه عنوان کرد که باید نیازسنجی درستی در این باره صورت گیرد. 

آقا محمدی با بیان اینکه تولید ناخالص کشور با نرخ جمعیت همخوانی ندارد گفت: افزایش تولید ناخالص ملی باید در دستور کار باشد و این نرخ اکنون ۴.۷ است و باید به ۷.۴ برسد. 

در این نشست مدیران کلیدی استان های ایلام، لرستان، کرمانشاه و همدان عضو هستند. 

امروز نشست تخصصی آمایشی منطقه سه کشور  درباره سرمایه گذاری، گردشگری و توسعه رسانه ای بحث و تبادل نظر می کند. 

۲۰۸۷/۷۵۲۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علی آقامحمدی گردشگری ایلام همدان اربعین ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • ثبت روز «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • پانزدهمین جشنواره گل غلتان نوزادان امیریه دامغان برگزار می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند