Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف زیاد ماهی که حاوی جیوه است در طول بارداری میتواند جنین را تحت تاثیر قرار دهد.

جیوه یک عنصر شیمیایی با علامت Hg و عدد اتمی ۸۰ است که به عنوان نقره مایع شناخته می‌شود. جیوه تنها عنصر فلزی است که در شرابط استاندار آزمایشگاهی مایع است.

در یک مطاله انجام شده توسط دانشگا بریستول روی چهار هزار بادرای آن‌ها ارتباط بین سطح جیوه در خون مادر و بروز اوتیسم در کودکان زیر ۱۱ سال را پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان بر این باورند که ارتباطی بین ابتلا به اوتیسم در کودکان با مصرف جیوه در زنان باردار وجود دارد.

اوتیسم کودکان

این مطالعه بر روی نوزادان متولد شده در سال ۱۹۹۱ و ۱۹۹۲ و بر روی ۱۵۲۴۷ زن باردار انجام شد؛ و مشخص شد که ۴۴۸۴ زند سطح بالای جیوه در خونشان وجود داشته است. مننبع اصلی مصرف جیوه در این زنان ماهی بوده است که بهه عنوان بخش ثابتی از گوشت رژیم غذایی استفاده می‌شده است. در بین آن‌ها ۱۷۷ نوزاد مبتلا به اوتیسم شده بودند.

سایر نوزادان متعلق به سطح پایین جامعه بودند که مادرانشان در طول بارداری امکان مصرف زیاد ماهی نداشته اند؛ و سطح جیوه در دوران بارداری آن‌ها در خونشان کم بوده است.

دانشمندان به این نتیجه رسیدند احتمال اوتیسم نوزاد در زنانی که در نیمه اول بارداری سطح جیوه بالایی در خونشان داشته اند، بیشتر بوده است.

منبع:سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ماهی اوتیسم بارداری کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۹۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره ورزشی فرزندان اوتیسم در کرج
  • برگزاری رویداد «هم‌مسیر اوتیسم» در ۳ شهر ایران
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: ماهی غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌مرغ را توصیه می‌کنند؟
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم