Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@22:04:33 GMT

همه قطعات وارداتی خودرویی تأییدیه دارند

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۹۶۸۵

همه قطعات وارداتی خودرویی تأییدیه دارند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، نیره پیروز بخت در حاشیه شورای استاندارد استان اظهار کرد: اجباری بودن بازرسی آسانسورها تا زمانی که نصب می‌شوند، برای همه وجود دارد و چنانچه تأییدیه نداشته باشد پروانه برای ساختمان صادر نمی‌شود. در هنگام استفاده باید بازرسی دوره‌ای بر آسانسورها در دستگاه‌های اداری، ساختمان‌های اداری و تجاری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان استاندارد اظهار کرد: در کشور آسانسورهایی را پلمپ کردیم؛ برای  کاربران و ایمنی مردم برای ما بسیار مهم و ضروری است.

پیروز بخت با بیان این‌که استانداردهای اجباری برای تولیدات داخلی حدود ۱۰۰۰ مورد است و حدود ۱۷۵۰ ردیف برای کالاهای وارداتی است، اضافه کرد: البته رویکرد ما بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است  که استاندارد را به همه محصولات اشاعه بدهیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر به  استانداردسازی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان ورود پیدا کردیم و در  آینده نزدیک به بحث مشاغل خانگی و روستایی طبق مصوبات ورود پیدا خواهیم کرد.

 رئیس سازمان استاندارد بیان کرد: در مورد محصولات دیگری در رابطه با گواهی اعضای انطباق ورود کرده‌ایم و در حال تأیید آن‌ها هستیم.

پیروزبخت با تأکید به اینکه در این سه‌ساله به‌هیچ‌وجه اجازه ورود این کالاها را به کشور ندادیم و ما بیش از ۲۰۰۰ بار بیش‌تر نمونه گرفتیم، گفت: ما هیچ شوخی‌ با ایمنی و سلامت برای واردات به‌ویژه مواد غذایی نداریم.

 وی در خصوص استانداردسازی قطعات خودرو  عنوان کرد: همه قطعاتی که وارد کشور می‌شود از ما تأییدیه دارند مگر اینکه از راه‌های دیگر و به‌صورت غیررسمی وارد شوند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استاندارد خودرو واردات قطعات خودرو نیره پیروزبخت رییس سازمان استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۹۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد