Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-27@17:52:39 GMT

نسخه الکترونیکی تنها راه حل است

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۳۵۱۶

وزیر بهداشت از نسخه‌نویسی الکترونیکی و جمع‌کردن دفترچه‌های کاغدی به عنوان تنها راه جمع کردن بازار غیررسمی فروش دارو در بازارهایی همچون ناصر خسرو نام برد.

 سعید نمکی در آئین آغاز ساخت فاز آموزشی و سالن بیمارستان معتمدی گرمسار، بر عزم وزارتخانه و دولت برای مقابله با سودجویان تاکید و اظهار کرد: راه جمع کردن مراکز ناصر خسروئی، از طریق هوشمند سازی نظام سلامت و بکار گماردن انسان‌های سالم در پشت سامانه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تلاش برای ایجاد زیرساخت‌های الکترونیکی در سراسر کشور خبر داد و اضافه کرد: تا پایان آبان ماه امسال، تمام داروخانه‌ها زیرساخت نسخه نویسی الکترونیک را ایجاد خواهند کرد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین اقدام ما در وزارت بهداشت، راه اندازی پرونده الکترونیکی سلامت به‌عنوان ریل اصلی سلامت در خانواده‌ها بوده است، ادامه داد: قسمت عمده‌ای از طرح پزشک خانواده تا پایان سال اجرایی می‌شود و این طرح ملی تا نیمه سال آینده به‌صورت کامل در کشور اجرایی خواهد شد.

نمکی با اشاره به دستاوردهای کشورمان در حوزه سلامت گفت: طرح تحول سلامت در دولت تدبیر و امید و با نگاه ویژه رییس‌جمهور اجرایی و کمک زیادی به نیازهای مردم در حوزه درمانی کرد.

وی با بیان اینکه با اجرای طرح تحول سلامت حداقل سه درصد اعتبار اضافه‌تر از روال معمول به بخش سلامت تعلق گرفت، خاطرنشان کرد: اجرای طرح تحول سلامت نیازمند مقدماتی مثل سیستم ارجاع، پرونده الکترونیکی سلامت، پزشک خانواده و .... بود که این مقدمات نیز امروز به انجام رسیده است.

نمکی بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان حوزه سلامت تاکید و تصریح کرد: ما به فرموده رهبر معظم انقلاب و حمایت ریاست جمهوری، ایستاده‌ایم تا از تولید داخلی در بحث دارو حمایت کنیم. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور سیاست حمایت از تولید داخل را به هیچ قیمت از دست نخواهد داد و با غوغاسالاری نیز به دام مخالفان نخواهد افتاد.

وی گفت: باید به‌جای واردات دارو با قیمت 10 برابری، بکوشیم با کمک جدی از شرکت‌های دانش‌بنیان، همان دارو را با همان کیفیت و با قیمت یک دهم به دست مردم برسانیم.

نمکی با اذعان به اینکه با صدای رسا می‌گویم که با هیچ غوغاسالاری به عقب باز نخواهیم گشت ادامه داد: یکی از مهمترین راه‌های مقابله با قاچاق دارو اصرار بر توسعه زیرساخت‌های الکترونیکی و حذف دفترچه‌های کاغذی و...است که با قوت انجام می‌شود.

وی با اشاره به برخی تغییر رویکردها در وزارت بهداشت، افزود: تغییر رویکردها و سیاست‌ها در طرح دوم طرح سلامت از برنامه‌های راهبردی دیگر وزارت بهداشت است.‌

نمکی با اشاره به اجرای طرح کنترل فشارخون در کشور گفت: متاسفانه ۳۰ درصد هموطنان ما از فشار خون بالا رنج می برند. این افراد عموما زمانی متوجه بیماری خود می‌شوند که روانه بیمارستان می‌شوند.

وی با تقدیر از عملکرد استان سمنان در اجرای این طرح، افزود: استان سمنان، یکی از استان‌های بسیار موفق کشور در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون است. در طرح بسیح ملی فشارخون ۳ میلیون نفر از مبتلایان فشار خون بالا پایش و ۱۰ میلیون نفر از هموطنان نیز که در آستانه معضل فشارخون بالا بودند، شناسایی شدند. از ابتدای مهر ماه نیز طرح "هر خانه یک پایگاه سلامت" در سطح کشور اجرایی خواهد شد.

علیرضا آشناگر - استاندار سمنان نیز بر ضرورت تقویت‌ دانشکده‌های پزشکی در شهرستان‌های این استان تاکید کرد.

 آشناگر در آئین آغاز ساخت فاز آموزشی و سالن بیمارستان معتمدی گرمسار با اشاره به ظرفیت‌های بالای این استان در حوزه آموزش پزشکی، از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواست زمینه احداث پردیس جدیدعلوم‌پزشکی در این استان‌ فراهم و با احداث آن موافقت شود.

وی با بیان اینکه‌وضعیت استان از نظر درمانی نسبتا خوب است، افزود: با وجود اینکه در حوزه سخت‌افزاری تلاش‌های زیادی در این بخش صورت گرفته، اما لازم است تا در بحث امکانات و تجهیزات، توجه بیشتری به مراکز درمانی این استان شود.

آشناگر با بیان اینکه طرح تحول سلامت یکی از برنامه‌های بسیار خوب کشور در دولت تدبیر و امید است که خدمات بسیار خوبی را به مردم ارائه داد، افزود: تا قبل از دولت یازدهم هزینه‌های درمانی بسیار بالا بود، اما در دولت تدبیر و امید با اعمال یک مدیریت درست، این هزینه‌ها کاهش یافت.

وی با اشاره به دستاوردهای دولت در حوزه سلامت خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت درمان‌، کاهش هزینه‌ها و تجهیز بیمارستان‌ها از برکات اجرای طرح تحول سلامت است.

وی با اشاره به پروژه بیمارستان در حال ساخت سوانح سوختگی و مرکز تحقیقات سرطان در سمنان گفت: مرکز سوانح سوختگی و سرطان نیازمند مساعدت ویژه وزیر بهداشت است.

استاندار گفت: برخی از پروژه‌های بهداشتی و درمانی استان که توسط پیمانکاران در حال اجرا هستند، نیازمند نظارت‌ بیشتری از سوی وزارتخانه هستند تا علاوه بر سرعت‌بخشی به اجرای پروژه‌ها، شاهد بازسازی‌های مجدد این پروژه‌ها نباشیم.

وی، تکمیل بیمارستان در حال ساخت مهدیشهر را یکی از مطالبات استان برشمرد و افزود: تجهیز امکانات بیمارستان مهدیشهر نیاز به مساعدت ویژه وزیر محترم دارد.

‌استاندار سمنان با بیان اینکه مراکز درمانی استان سالانه خدمات بسیار بالایی به زوار و مسافران عبوری می‌دهند، گفت: سالانه ۲۵ میلیون زائر با ۱۹ میلیون تردد از استان ما به سمت مشهد مقدس طی طریق کرده و بطور طبیعی میزان حوادث در استان‌ ما بالاست.

آشناگر با اشاره به حجم بالای خدمات درمانی و بیمارستانی به مسافران خواستار توجه ویژه به اعتبارات استان در این بخش شد.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000F3B برچسب ها: دفترچه بیمه ، ناصرخسرو ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: دفترچه بیمه ناصرخسرو بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۳۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟

به گزارش خبرآنلاین، مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: مهم‌ترین استاندارد برای اعلام میزان اختلالات روان در جامعه، پیمایش ملی سلامت روان است.

مهر در خبری نوشت: حامد مصلحی افزود: مهم‌ترین استاندارد ما پیمایش ملی سلامت روان است که ۱۰ سال یکبار بررسی می‌شود که پژوهش بسیار سنگین و پُر هزینه‌ای است که با نمونه گیری گسترده در کشور در سال ۱۴۰۱ به نتیجه رسیده و سال ۱۴۰۲ تحلیل داده‌های آن انجام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که نتایج پیمایش ملی سلامت روان چه زمانی منتشر می‌شود، گفت: ما امیدواریم که بتوانیم این پژوهش را اوایل تابستان به نتیجه قطعی برسانیم و چون انتشار بین المللی خواهد داشت در کشور هم اعلام خواهیم کرد و با انتشار آن می‌توانیم آمار دقیق افسردگی و دیگر اختلالات روانی را به طور رسمی اعلام کنیم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت افزود: آنچه را اکنون به طور قطعی می‌توان عنوان کرد این است که بار بیماری افسردگی به تنهایی دومین رتبه را در بار بیماری‌های بعد از بیماری‌های اسکلتی عضلانی در کشور دارد و وقتی بار بیماری افسردگی با اختلالات اضطرابی که در رتبه ششم بار بیماری‌های کشور است، جمع شود؛ این دو بیماری در مجموع بار بیماری‌های روانی را در کشور به خود اختصاص می‌دهند که این موضوع نیاز به یک تمرکز ویژه دارد.

مصلحی با بیان اینکه وضعیت‌های جهانی بر اساس مرزهای جغرافیایی و سیاسی تقسیم نمی‌شوند بلکه بر اساس فرهنگ‌ها تقسیم می‌شوند، افزود: به طور مثال در خصوص آسیب روزافزون و بسیار جدی مثل مساله خودکشی در همه کشورهای جهان از جمله کشور ما در حال افزایش است، اما به کشورهای اسلامی که می‌رسد ناگهان می‌بینیم که یک اختلاف معناداری در میزانش هست، رشدش شبیه هم است، اما اگر آنجا ۱۶ در صد هزار است اینجا حدود ۶ تا ۷ در صد هزار نفر است و علتش این است که اینجا باورهای مذهبی و عقاید دینی به عنوان عامل محافظت کننده‌ای است که ممکن است فرد آرزوی پایان زندگی کند، اما اقدام را به تأخیر می‌اندازد. در منطقه ما گزارش‌ها به نحوی است که به طور جدی ما را مستثنی از کل دنیا نمی‌کند.

وی ادامه داد: وضعیت سلامت روان ما مثل سایر کشورهای دنیا نیاز به مداخله و ورود جدی دارد، اما در عین حال باید با شاخص‌های یکسانی کشورها را با هم مقایسه کرد، چراکه ممکن است گزارشی بر اساس ملاک‌های سبک زندگی و کیفیت زندگی باشد که این یک عددی در می‌آید که باید با کشورهای دیگر مقایسه کرد، اما ممکن است گزارشی مثل پیمایش ملی سلامت روان بر اساس اختلالات متعدد و اختلالات خفیف و شدید و متوسط باشد که داده‌های جهانی دقیقاً مبتنی بر این سنجه نیست، بنابراین برای آنکه ما وضعیت را به درستی بفهمیم نیاز داریم که وضعیت کشورمان را با یک مقیاس واحدی با کشورهای مختلف دنیا بفهمیم به همین خاطر ما باید گزارش‌های سازمان جهانی بهداشت را مورد تاکید بیشتری قرار دهیم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که مسئولان کشور ما به خصوص مسئولان وزارت بهداشت باید در خصوص سلامت روان جامعه و افراد اهتمام کامل داشته باشند، گفت: در چهار سطح باید از عوامل خطر سلامت روانی اجتماعی جلوگیری کرد؛ اول، سطح حاکمیتی با توزیع متوازن ثروت و رفع تبعیض‌ها؛ دوم، سطح مردمی با مشارکت فعال در جلوگیری از عوامل خطر؛ سوم، در سطح خانواده با آموزش مهارت‌های زندگی و فرزند پروری و چهارم، سطح فردی با انتخاب‌های بازدارنده به جای انتخاب‌های پرخطر است.

مصلحی با بیان اینکه توجه به سلامت روان با تحت پوشش بیمه قرار دادن خدمات این حوزه در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد، افزود: برای نخستین بار یک روز از هفته سلامت، با هدف توجه دادن جامعه و مسئولان به اهمیت سلامت روان به نام «سلامت خانواده؛ سلامت روانی و اجتماعی» نامگذاری شد.

وی با بیان اینکه افزایش تعداد مراکز سراج به منظور افزایش دسترسی افراد به خدمات سلامت روان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های وزارت بهداشت است، گفت: اعتبارات حوزه سلامت روان به ۵ برابر افزایش پیدا کرد ما برنامه‌ای به عنوان سراج (سلامت روانی اجتماعی) داشتیم، مراکزی که خدمات رایگان سلامت روانی اجتماعی طولانی مدتی را ارائه می‌دهند، این مراکز در گذشته ۲۳ مرکز بود در ۶ ماه گذشته ما تعهد ایجاد ۱۰۰ مرکز را از وزارت بهداشت داشتیم که تا الان تا ۳ برابر افزایش پیدا کرده و تا ماه‌های آینده به ۱۰۰ مرکز افزایش می‌یابد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899387

دیگر خبرها

  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور