Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-02@03:15:46 GMT

افزایش حضور گوسفندان داغستانی در بازار ایران

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۴۸۶۳

به گزارش اسپوتنیک، مرکز صادرات روسیه، ایران در رتبه ۲۸ ام صادرات غیر نفتی روسیه قرار دارد.

شرکتی از منطقه کالمیتسکا بنام وکتور پلاس در آگوست سال ۲۰۱۹ به ظرفیت ۱۲ تن از گوشت گوسفند یخ زده را به عنوان بخشی از پروژه ملی "همکاری و صادرات بین المللی" به ایران فرستاد، دسته دوم از همین مقدار در آینده نزدیک ارسال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر طبق تفاهم قبلی، طرف کالمیتسکایی تا پایان سال حداقل ۳۰۰ تن گوشت گوسفند به ایران تحویل می دهد.

امسال دامداران گوسفند داغستانی قصد دارند میزان عرضه به ایران را به ۵-۶ هزار تن افزایش دهند، این کار توسط امین شیخ حسنوف معاون وزیر جهاد کشاورزی داغستان به رسانه ها گزارش شده است.

به گفته وی، سال گذشته داغستان ۴ هزار تن گوشت گوسفند را به ایران فروخت، علاوه بر این برند گوسفند داغستانی در این کشور به ثبت رسیده است که هم اکنون در حال محبوب شدن است.

براساس آمار تجارت خارجی، صادرات از روسیه به ایران از نوع اقلام گوشت و محصولات گوشتی در سال ۲۰۱۷ بالغ بر ۲ میلیون دلار با وزن کلی ۳۷۸ تن بوده است.

گشوده شدن بازار ایران برای صادرکنندگان گوشت گاو و گوسفند در روسیه

عمدتا گوسفند صادر می شود. در ساختار صادراتی براساس کشور، ایران با سهم ۰.۶٪ در رتبه چهاردهم در بین واردکنندگان کالاهای گوشتی قرار دارد و در سال ۲۰۱۸ ، ایران برای روسیه با سهم ۱۲.۶٪ در ساختار صادرات در این گروه از کالاها "گوشت و محصولات گوشتی" شریک شماره ۴ شد. صادرات گوسفند روسی به ایران در سال ۲۰۱۸ بالغ بر ۳۷.۱ میلیون دلار بوده و وزن کل آن ۷.۹۹ هزار تن بوده است.
چرا ایرانی ها گوشت حلال روسی دوست دارند؟

طبق ارزیابی استاندار سابق منطقه آستاراخان الکساندر ژیلکین، برای نیمه اول سال ۲۰۱۸، دامداران محلی گوشت چهار برابر بیشتر نسبت به کل سال ۲۰۱۷ به جمهوری اسلامی ارسال کرده اند.

همانطور که ژیلکین به اسپوتنیک گفت، خریدار در درجه اول روی کیفیت کالاها تمرکز می کند. شرایط خاص زندگی، رژیم غذایی خاص حیوانات و در نتیجه طعم بی نظیر باعث تقاضای زیاد واردکنندگان ایرانی برای گوشت گوسفند از منطقه آستاراخان شده است. به گفته استاندار، گوشت گوسفند آستاراخان هم از نظر محیطی و هم طبیعی مرغوب است.

روسیه 300 تن گوشت گوسفند به ایران می فرستد

با این حال، نه تنها کیفیت گوشت خریداران ایرانی را جذب کرده، بلکه نزدیکی منطقه ای آستاراخان نیز عامل مهمی محسوب می شود: موقعیت جغرافیایی منطقه آستاراخان این امکان را می دهد که ظرف سه روز پس از ذبح دام، محصول نهایی به جمهوری اسلامی ایران تحویل داده شود، که این امر بر طبق توافق با شرکای ایرانی میسر است و از طریق آذربایجان بار تحویل داده می شود.

استاندار با ارزیابی چشم انداز همکاری های روسیه و ایران پس از افزایش فشار تحریم ها بر ایران خاطرنشان کرد:صادرکنندگان روسیه به ویژه از آستاراخان می توانند جایگاه قابل ملاحظه ای را در بازار ایران بدست آورند.

برای تولید کنندگان روسی فرصتی فراهم خواهد شد تا بتوانند با دیگر رقبا برای راه یافتن و پیدا کردن جایگاه مناسب در بازار ایران برای کالاهای خاص به رقابت بپردازند که این امر باید بر حجم کلی گردش مالی تجارت خارجی روسیه و ایران تأثیر بگذارد، ناگفته نماند که بخشی از آن به طور سنتی از طریق راه دریایی آستاراخان عبور می کند.

دیمیتری کراوچوک، مدیرعامل کمپانی میاسکو از آستراخان همچنین به جذابیت گوشت روسی برای خریداران ایرانی به دلیل نزدیکی منطقه آستراخان به مرزهای ایران خاطر نشان کرد: آنها به گوشتی جذب می شوند که بتوانند ظرف مدت ۷۲ ساعت تحویل بگیرند، مناطقی چون استان های ولگوگراد و آستراخان بسیار حائز اهمیت هستند.

جدا از این، تاجران بر کیفیت بالای گوسفندان روسی تأکید کرده اند که توسط دامپزشکان ایرانی حاضر در کشتارگاه ها تخمین زده می شوند. پزشکان ایرانی می گویند که مزیت گوشت روسیه این است که هیچ بیماری در حیوان وجود ندارد، بنابراین گوشت و حیوانات بسیار با کیفیت هستند.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000F3S برچسب ها: بازارنیوز ، گوسفند داغستانی ، گوسفند روسی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بازارنیوز گوسفند روسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • پهپاد جدید ایران؛ «هیرو» یا «لانست»؟
  • (ویدئو) گوسفند غول‌پیکری که در تاجیکستان مثل طلا باارزش است
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است