Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@03:18:38 GMT

ایران به دنبال صلح پایدار

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۶۲۰۵

ایران به دنبال صلح پایدار

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسنعلی امیری شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان فارس در شیراز، با بیان اینکه ایران با هیچ کشوری سر جنگ ندارد و به دنبال صلح پایدار است، اظهار داشت: ما برای برقراری ارتباط با هیچ کشوری جز آمریکا و اسرائیل مشکلی نداریم و حتی حاضر به ارتباط با کشور‌های حوزه خلیج فارس که کم لطفی‌های بسیاری نسبت به ایران داشته‌اند هستیم، مشروط به اینکه تغییر رفتار در آن‌ها مشهود باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به وضعیت دولت تدبیر و امید، افزود: دوران فعالیت دولت تدبیر و امید را اگر به سه مقطع شروع، آغاز تنگنا‌های ناشی از خروج آمریکا از برجام و دوره کنونی تقسیم کرده و به تحلیل درستی برسیم می‌توانیم چراغی بر سرراه آینده کشور روشن کنیم.

امیری با بیان اینکه در سال ۹۱ و اوایل ۹۲ شرایط کشور همچنان متاثر از مسائل انتخابات ۸۸ بود و سایه آن مسائل بر کشور حاکم بود، گفت: بدعت‌های غلط قبل از ۸۸ منجر به جدایی و انشقاق نیرو‌ها و کم شدن برادری و صمیمیت‌ها بین نیرو‌ها شده بود و بین روسای سه قوه شرایط خوبی حاکم نبود که اوج اختلاف‌ها بین مجلسی‌ها به یکشنبه سیاه مجلس شورا معروف شد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس با بیان اینکه در آن سال‌ها اقتصاد ایران ناپایدار و آینده اقتصاد کاملا مبهم بود، گفت: آن سال‌ها حتی صدا‌هایی از بعضی جا‌ها شنیده می‌شد که انتخابات سال ۹۲ و رای مردم چه تاثیری خواهد داشت.

او شرایط آن دوران را به لحاظ بین‌المللی سخت توصیف و خاطرنشان کرد که به واسطه تحریم‌های ظالمانه اروپا و آمریکا و تحریم‌های بی سابقه و ظالمانه سازمان ملل، دشواری‌ها بر کشور سایه افکنده بود، گفت: آن دوران آنقدر علیه نظام تبلیغ شده بود که ایران هراسی در دنیا طنین افکنده بود و هیچ کشوری اعتباری برای ایران و ایرانیان قائل نبودند.

امیری با اشاره به اینکه حتی از رئیس جمهور وقت در مجامع بین‌المللی استقبال شایانی نشده و نیرو‌های معمولی و دیپلمات‌های درجه چندم کشور‌ها هم از رئیس جمهور وقت استقبال مناسبی نکردند، گفت: صدور ۶ قطعنامه علیه ایران و قرار گرفتن ما ذیل فصل هفت منشور سازمان ملل، شرایط را بسیار سخت کرده بود.

معاون رئیس جمهوری در امور مجلس با بیان اینکه فصل هفت منشور سازمان ملل، یعنی داشتن اجازه عملیات نظامی و اقدامات سختگیرانه بر علیه یک کشور، گفت: آن زمان هیچ کشوری حاضر به تجارت با ایران نبود، بیمه‌ها کاملا بسته شده و برخورد‌ها با همه ایرانیان در سایر کشور‌ها بسیار تحقیرآمیز بود.

او با بیان اینکه در انتخابات ۹۲ یکی از مهمترین برنامه‌های آقای روحانی حل مسئله هسته‌ای بود، برجام را مهمترین رویداد سال ۲۰۱۵ جهان برشمرد و تاکید کرد که به واسطه امضای برجام به عنوان یک قطعنامه، آثار حقوقی تمام قطعنامه‌های صادر شده علیه ایران از بین رفت که این نشاندهنده اهمیت برجام است.

امیری با یادآوری اینکه به واسطه سابقه حضور در قوه قضائیه، اشراف کاملی بر متون و مسائل حقوقی دارد، گفت: کشوری که مشمول فصل هفت منشور بشود، نمی‌تواند بدون خسارت سنگین و جنگ از آن خارج شود؛ نمونه آن عراق و سودان است؛ حال آنکه عراق همچنان مشمول این فصل بوده و همین امر یکی از مشکلات بزرگ بر سر راه توسعه همکاری‌های ایران و عراق به شمار می‌رود.

معاون رئیس جمهوری برجام را ناشی از هدایت‌های عالمانه مقام معظم رهبری، مدیریت خوب رئیس جمهوری، قوت تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی، مقاومت و پشتیبانی مردم ایران و... دانست و گفت: امروز که هیئت حاکم نابخرد و رئیس جمهور غیرقابل پیش بینی آمریکا به شکل یکطرفه از برجام خارج شده، تنها بعضی از آثار برجام از بین رفته اگرنه همچنان برجام یک سند بین المللی است.

او با بیان اینکه در همان مدت ۵۵ ماه بعد از امضای برجام، دارائی‌های بلوکه شده ایران در آمریکا آزاد شد، گفت: به رسمیت شناخته شدن حق غنی سازی ایران، پیدا شدن بازار‌های نفتی جدید، برقراری حق کشتیرانی و ... همه از آثار برجام بود و دولت در همان مدت هم استفاده خوبی از این سند بین المللی کرد.

امیری با بیان اینکه شرایط کنونی که به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر کشور تحمیل شده با شرایط دشوار ایجاد شده به واسطه تحریم‌های سازمان ملل دارای تفاوت‌های زیادی است، گفت: رژیم نابخرد آمریکا تلاش می‌کند اقتصاد ما را هدف قرار دهد، اما امروز و در عرصه بین‌الملل آمریکا و چند کشور مرتجع در بدنامی و انزوای جهانی قرار دارند.

معاون پارلمانی رئیس جمهوری با تصریح اینکه امروز شاهد ایران هراسی در جهان نیستیم، تاکید کرد که ترامپ هم اوایل برای خروج از برجام تردید داشت، اما بعضی پالس‌ها که به واسطه نفاق و انشقاق داخلی به او رسید، عامل تاثیرگذار بر نهایی شدن تصمیم ترامپ برای خروج از برجام شد.

امیری با تاکید براینکه آنان تصور می‌کردند با اتش دهی سنگین تبلیغاتی و خروج از برجام می‌توانند نظام را از پای در آوردند حتی به دنبال جایگزین بودند، گفت: به دلیل اینکه امروز شرایط سال‌های ۹۱ و ۹۲ بر کشور حاکم نبود و جایگاه ایران و آمریکا در عرصه بین‌المللی نسبت به آن سال‌ها جابه جا شده بود، آمریکا در رسیدن به هدفش موفق نبوده است.

معاون رئیس جمهوری تاکید دارد که بستر‌های بین المللی و روابط خوب، قدرت موشکی و دفاعی ایران و مقاومت مردم کشور، هدایت عالمانه رهبر و مدیریت رئیس جمهور عامل تاثیرگذار بر تغییر وضعیت ایران در عرصه جهانی بوده و عبور از شرایط دشوار سال ۹۶ بوده و معادلات بین المللی را به نفع ایران تغییر داده است.

او با بیان اینکه طی ۶ ماه گذشته آمریکا به دنبال تشدید تنگنا‌ها علیه ایران بوده و تلاش کرده تا نه تنها با کشور‌ها که با شرکت‌ها و اشخاص برای تحریم ایران مذاکره و گفتگو کند، گفت: در حال حاضر وزارت خزانه داری آمریکا به عنوان ستاد جنگ علیه ایران تجهیز شده است.

امیری خاطرنشان کرد: با همه محدودیت‌هایی که اطلاع داریم و با شرایط مالی کشور، هر ماه آقای رئیس جمهور در یک استان طرح‌های متعدد توسعه‌ای اشتغالزا و واحد‌های تولیدی را افتتاح می‌کند.

او ادامه داد: دشمن فکر می‌کرد که نظام را می‌تواند از پای درآورده و با قراردادن مردم در تنگنا، نظام اسلامی را دچار فروپاشی کند؛ آمار و ارقام نشان می‌دهد که در بازار ارز و اقتصاد ثبات ایجاد شده و پیش‌بینی می‌شود که در مدت باقیمانده از عمر دولت وضعیت خوبی داشته باشیم.

معاون رئیس جمهوری تاکید کرد که در کنار شرایط استراتژیک، مرز، قدرت نظامی، مدیران و نیرو‌های جوان، اتحاد و انسجام از مولفه‌های پایداری و ثبات و امنیت یک کشور است و به همین دلیل باید به شدت مراقب وحدت باشیم و آن را حفظ کنیم.

منبع: ایسنا
انتهای پیام/م

جلسه شورای اداری استان فارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رئیس جمهوری مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۶۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، معاونین استانداران خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و جمعی از بازیگران مرز، ضمن بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های شرق کشور در ریل و جاده حتما در ارتباط ما با افغانستان موثر خواهد بود، اظهار کرد: اگر زیرساخت‌های شرق کشور را بتوانیم در دستور کار مشترک بگذاریم، سبب افزایش همکاری‌ها خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی گفت: اگر بتوانیم عقبه ترانزیت در شرق کشور و استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان درست بکنیم، در تعامل فی مابین و در تنظیم نقش‌ها تاثیر خواهد داشت و بسیار کیفیت خواهد بخشید.

وی بیان کرد: خراسان رضوی می‌تواند به دلایل مختلف از جمله ظرفیت تولید بالا، به عنوان پیشانی اجرای سیاست‌های کشور در مورد افغانستان در نظر گرفته شود.

نظری افزود: تلاش ما در طول عمر دولت در استان این بوده است که در وهله اول هماهنگی‌های لازم فی مابین ایران و افغانستان در مرز دوغارون بوجود بیاید.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در سالم‌سازی‌ها، ارتقاء شرایط کیفی و کمیت‌ها، تغییرات خوبی اتفاق افتاده است. لذا مسائل رو به پیشرفت است که همینطور هم ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است؛ در این نشست با حضور حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان از فرماندار شهرستان تایباد به جهت تسهیل در افزایش تردد ناوگان حمل و نقل تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است