Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مرتضی خاکسار گفت:در زمینه توریسم داخلی کاری انجام نشده و دچار مشکل هستیم. این مسائل برای ما پوئن منفی است. تاریخ انتشار: 03:00 - 16 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۷۱۵۰

مرتضی خاکسار، کارشناس مسائل میراث فرهنگی در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، وی در ادامه بیان کرد: در مجموع با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در خیلی از مسائل می‌توانیم با دنیا رقابت کنیم به دلیل اینکه ایران در قلب دنیا قرار گرفته و تمام جاذبه‌های ۵ قاره را در دل خودش جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌توانیم سهم خودمان از درآمد ارزی را از صنعت گردشگری بگیریم

خاکسار افزود: به وفور دیده می‌شود با یک مقدار برنامه ریزی می‌توانیم سهم خودمان از درآمد ارزی را از صنعت گردشگری در بازار داخلی و خارجی بگیرم. به دلیل نوسانات ارزی و قیمت دلار گردشگران خارجی میل بیشتری به سفر به ایران دارند و اگر جاذبه‌های کشور بیشتر معرفی شود قطعا از استقبال بیشتری برخوردار خواهیم شد.

علت اصلی عدم رونق گردشگری در کشور تبلیغات ضعیف است؟

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که می‌توان گفت علت اصلی عدم رونق گردشگری در کشور تبلیغات ضعیف است؟ گفت: بله. بیشتر مناطق کشور را اکثر ما وقتی مشاهده می‌کنیم سوال می‌کنیم آیا همچین مکانی در کشور ما وجود دارد؟ که این امر نشان دهنده ضعف تبلیغات است. جاذبه‌های داخلی خودمان را باید تبلیغ کنیم.

کشور‌های خارجی برای معرفی مناطق گردشگری خود چند نمایی می کنند

وی در ادامه گفت: باید توجه کرد که کشور‌های خارجی برای معرفی مناطق گردشگری خود چند نمایی و بزرگ نمایی می‌کنند و در لنز رنگی دوربین‌های خود از مناطق توریسم پذیر بزرگ نمایی می‌کنند و یک منطقه را به منطقه جذاب گردشگری تبدیل می‌کند.

صنعت گردشگری مدرنیته برای گردشگران خارجی جذابیتی ندارد

خاکسار در ادامه افزود: ایران تمام جاذبه‌های ۵ قاره مثل کوه دریا جنگل دشت را در خود جای داده است. امروزه در گردشگری پدیده پست مدرنیسم را داریم و صنعت گردشگری مدرنیته برای گردشگران خارجی جذابیتی ندارد. به عنوان مثال پارک‌های آبی جاذبه‌ای ندارد مبحثی که خیلی می‌توانیم روی آن کار کنیم مبحث بوم گردی است که یعنی آیین محلی، غذای محلی، خانه محلی، لباس محلی، خوراک محلی، صنایع دستی محلی است که ایجاد مشاغل می‌کند. در یک روستا از بالاترین خاصیت جذب بازار گردشگری است که خوشبخنانه در اکثر شهر‌ها و حاشیه‌های استان‌ها و شهرستان‌ها از این روستا‌ها با این جاذبه‌ها به فور داریم.

وی در ادامه افزود: هر استانی در کشور لباس و گویش مخصوص خود را دارد و به این وسیله می‌توانیم تنوع بازار داشته باشیم.

وی در ادامه بیان کرد: برای معرفی این جاذبه‌ها و جذب ارز گردشگران خارجی می‌توان بودجه‌ای به وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای این مسئله تخصیص داد تا این جاذبه‌ها و پتانسیل‌ها از شبکه‌های تلوزیونی و استانی معرفی شوند.

رونق صنعت گردشگری نیاز به توجه دارد

خاکسار در ادامه گفت: جاذبه‌ها و مفاخر فرهنگی و علمی و تاریخی و ملی را در یک برنامه منسجم آماده و در چندین زبان در شبکه‌های اروپایی پخش کنیم تا جذب گردشگر خارجی رونق بیشتری پیدا کند. رونق صنعت گردشگری نیاز به توجه دارد.

این استاد دانشگاه در ادامه بیان کرد: می‌توان صدا و سیما برای شکه‌های استانی خود برنامه ریزی کند برای بنیان‌ها و شالوده‌ها و اساس درآمد زایی گردشگری استانی خود را در استان روی آنتن ببریم و چکیده این برنامه‌ها را به صدا و سیما در بعد ملی برنامه سازی کنند.

 مفاخر فرهنگی وقومی را با زبان‌های مختلف معرفی کنیم

این استاد دانشگاه در ادامه بیان کرد:  مفاخر فرهنگی وقومی را با زبان‌های مختلف مثل یک برند در قالب جاذبه‌های گردشگری ایران در یک برنامه به چند زبان در اروپا پخش شود این توجه و سمت و سوی بازار‌های گردشگری را در قسمت بوم گردی جذب می‌کنیم.

وزارت گردشگری کمتر از نفت نخواد بود

وی افزود: روی جاذبه‌های گردشگری باید فیلم ساخته شود و به دنیا معرفی شود. تاسیس وزارت گردشگری شاید به پای نفت نرسد، ولی کمتر از نفت نخواد بود.

علت مسافرت زیاد خارجی ایرانیان چیست؟

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که علت مسافرت زیاد خارجی ایرانیان چیست؟ گفت: علت این امر این است که برای تبلیغات خارجی کاری انجام نداده ایم و باید به این نکته توجه کنیم که تبلیغات هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است. همچنین در زمینه تحقیقاتی کاری نکرده ایم و زیر ساخت‌های گردشگری خود را به دنیا معرفی نکرده است.

توریسم داخلی ما دچار عدم برنامه ریزی است

وی در ادامه با بیان اینکه توریسم داخلی ما دچار عدم برنامه ریزی است گفت: در زمینه توریسم داخلی کاری انجام نشده و دچار مشکل هستیم. این مسائل برای ما پوئن منفی است به عنوان مثال: در شهر توریست پذیری مثل شیراز چرا نباید یک تفرجگاه برای توریسم یک روز داشته باشیم.

حیات شهر به گردشگری است

این استاد دانشگاه در ادامه بیان کرد: حیات شهر به گردشگری است و جمعیت برای شهر هیچ رونقی ندارد و آنچه برای شهرها رونق می آورد گردشگری است. در جای جای ایران می‌توانیم در گردشگری و بوم گردی جاذب باشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی نوسانات ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۴۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید

وزیر صمت با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای برای صنعت خودرو در سال جاری، از برنامه‌ریزی برای افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو برای امسال خبر داده و اعلام کرد که در حال حاضر تیراژ روزانه تولید خودرو به ۵۰۰۰ دستگاه رسیده است.

به گزارش ایسنا، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی با تاکید بر برنامه‌ریزی وزارت صمت بر توسعه صنعت خودرو در سال جاری، اظهار کرد: برنامه‌های گسترده ای برای صنعت خودرو در نظر گرفته‌ایم و در سال جاری تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت تولید را افزایش دهیم. در حال حاضر به ظرفیت تولید ۵۰۰۰ خودرو در روز رسیده‌ایم و تلاش داریم که این میزان را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که قطعا جهش بسیار بزرگی خواهد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در رابطه با بحث واردات خودرو نیز گفت: موضوع واردات خودرو را در دستور کار داریم تا به این وسیله، تعادل بهتری در تامینِ تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود آوریم؛ خوشبختانه اتفاقات خوبی در این زمینه رخ داده و در شرف وقوع است؛ خبرهای بسیار خوبی در این زمینه داریم.

وی افزود: در حال حاضر تاکسی‌های برقی نیز وارد کشور شده و مردم می‌توانند ثبت‌نام کرده و خریداری کنند. مردم می‌توانند ثبت‌نام و تاکسی برقی دریافت کنند؛ البته باید از ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم. لازم است به همه آن‌هایی که منتظر آن ظرفیت‌های قانونی هستند، عرض کنم که منتظر نمانید و بیایید از همین فرصت‌هایی که ایجاد شده استفاده کنید.

او با بیان اینکه باید به مردم گفت که هر کوتاهی در خدمت‌رسانی به مردم است، به ناتوانایی ما ببخشند، تصریح کرد: ما حداکثر تلاش خود را بسیج کرده‌ایم، همه باید کمک کنند تا موفق شویم. برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته و همکاران بنده، شبانه‌روز در تلاش برای تحقق اهداف و برنامه‌ریزی‌ها هستند. البته بخش خصوصی نیز به خوبی مشارکت داشته و کمک می‌کنند.

هفته گذشته، وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در جلسه‌ی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، در رابطه با برخی موضوعات خودرویی نظیر اسقاط خودروهای فرسوده، ارتقای ایمنی خودروهای تولیدی، واردات خودروهای دست دوم، ارزبری خودروهای مونتاژی و تامین ناوگان حمل و نقل عمومی، به ارائه پاسخ پراخت و در نهایت مقرر شد، ظرف یک ماه آینده، وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه‌های خود را در رابطه با این موضوعات به کمیسیون ارائه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت
  • قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • ضرب‌الاجل قالیباف برای دولت/ رئیس مجلس: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری