Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@17:46:06 GMT

نظام سلامت الکترونیک؛ موثر در کاهش قاچاق دارو

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۳۷۳۸۸

نظام سلامت الکترونیک؛ موثر در کاهش قاچاق دارو

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: استقرار سازمان الکترونیکی و پرونده الکترونیکی سلامت در کاهش بروز تخلفات از جمله در حوزه دارو بسیار موثر است.

به گزارش ایسنا، طاهر موهبتی درباره برنامه نسخه الکترونیکی افزود: برنامه نسخه الکترونیکی سال گذشته آغاز و چند ماه به صورت آزمایشی در کرمان اجرا شد. اواخر سال گذشته در هر استان، یک شهرستان این برنامه را اجرایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بستر تمام خدمات الکترونیک در نظام سلامت، پرونده الکترونیک سلامت است. در حال حاضر در ۲۲۵ شهرستان، تمام داروخانه‌ها و پاراکلینیک‌ها از برنامه نسخه الکترونیکی استفاده می‌کنند. آن‌چه مورد نظر وزیر بهداشت است، فراهم شدن زیرساخت‌های نسخه الکترونیکی است. البته وقتی زیرساخت‌ها توسط سازمان بیمه سلامت فراهم می‌شود، تمام گروه‌های پزشکی نیز باید از این اقدام استقبال کنند.

موهبتی ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای سیاست گذاری در وزارت بهداشت، کسانی که نسخه‌های خود را به صورت الکترونیکی ارسال کنند، هزینه‌های آن‌ها در پایان ماه بدون تاخیر پرداخت می‌شود. از طرفی تسهیلات مالی ۴ درصد از طریق بانک رفاه برای فراهم کردن زیرساخت‌های مورد نیاز برای اجرای نسخه الکترونیکی در مطب‌ها در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: البته باید توجه کرد که تغییر رفتار با مقاومت مواجه می‌شود و در حوزه سلامت شرایط بسیار دشوارتر است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، وی در پاسخ به سوالی درباره تاثیر برنامه نسخه الکترونیکی در جلوگیری از قاچاق دارو و موضوع ناصر خسرو بیان کرد: استقرار سازمان الکترونیک در برچیدن موضوع قاچاق دارو بسیار موثر است و باید توجه کنیم که موضوع ناصر خسرو اصلا کشف جدیدی نیست.

موهبتی درباره سامانه تی تک نیز اظهار داشت: سامانه تی تک مشکلاتی داشت که با ارتقا، برطرف می‌شود. سازمان بیمه سلامت سال گذشته ۵ میلیون و ۱۸۳ بار از سامانه تی تک استعلام کرد که ۵۹۳ هزار بار به داروخانه اجازه تحویل دارو نداد، زیرا دارو یا یک بار فروخته شده بود یا تاریخ مصرف آن گذشته بود. نسخه الکترونیکی و نظام سلامت الکترونیک حتما به کاهش قاچاق دارو و ارتقای خدمات کمک می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت قاچاق دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۷۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان اینکه طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد، گفت: این طرح از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع و به صورت ملی و سراسری اجرا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ‌مشهد، سید‌صولت مرتضوی؛ امروز؛ دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در گزارشی از آخرین وضعیت اشتغال و اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترو‌نیک در کشور با بیان اینکه 19 میلیون خانوار و حدود 60 میلیون نفر جمعیت به عنوان جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند، اظهار داشت: ‌ این طرح از اسفند 1401 آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع و به صورت ملی و سراسری اجرا کند.

ادامه طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی نیازمند تصمیم مجدد است

وی با برشمردن اهمیت اجرای این طرح و استقبال مردم از آن تصریح کرد: دستور رئیس‌جمهور نیز بر استمرار اجرای این طرح دلالت دارد، بنابراین طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور افزود: به تازگی سامانه‌ای در وزارت‌خانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد بدون شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است؛ به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیرِ خط فقر یا بدون شغل چه کسانی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود