Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلنا؛ آرمان میرعبدالحق کارشناس مارکتینگ استارت آپ دکتردکتر، بنفشه نظارتی بنیان گذار استارت آپ پرستاری در منزل و مراقبت از کودک و سالمند ثمین، مهرشاد تیموری بنیان گذار نرم افزار مدیریت مطب بقراط، علی الهی از سامانه نوبت دهی اینترنتی شفاداک، مهدی بقایی از استارت آپ خدمات دارو به نام داروچی و خانم کرباسی از استارت آپ گردشگری سلامت با نام رادینا سلامت از سخنرانان سیزدهمین سمینار رقابت های استارت آپی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سمینار با موضوع سلامت آنلاین و با حضور و سخنرانی مدیر کل توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، جناب آقای دکتر حسین وطن پور برگزار شد.

استارت آپ محصولی است که فروش تکرار پذیر دارد، یا خدمتی که مکررا درخواست می شود. استارت آپ علاوه بر تکرار پذیر بودن می بایست مقیاس پذیر نیز باشد. معمولا استارت آپ ها با یک یا چند نفر و یک ایده اولیه  شروع می شوند.  دکتر محمد رضا مجمع مجری علمی سمینار رقابت های استارت آپی سلامت دانشگاه امیرکبیر گفت: سلامت الکترونیک تلاقی انفورماتیک، بهداشت عمومی، تجارت الکترونیک و اینترنت است. مجمع افزود: ما در رقابت های استارت آپی موانع را بررسی کرده، چشم اندازها را می بینیم و با تحلیل رقبا به علاقه مندان کسب و کار می گوییم که بدنبال ایده های تکراری نروند. وی افزود: ما از تجربیات مدیران استارت آپ ها استفاده می کنیم تا بفهمیم با توجه به بازار چه ایده هایی هنوز ارزش اجرایی شدن دارند.

از ایده تا محصول در حوزه سلامت 4 ماه زمان می برد.

دکتر محمد رضا مجمع مجری علمی سمینار رقابت های استارت آپی سلامت دانشگاه امیرکبیر گفت: اینکه استارت آپ ها ایده ای جدید را با نوآوری اجرا می کنند و کار را  از تئوری به عملی می رسانند، قابل تقدیر است. وی گفت: طبق گفته اغلب استارت آپ های سلامت، آماده شدن نسخه اولیه برای تبدیل ایده به اجرا، حدودا 4 الی 5 ماه زمان می برد و اغلب استارت آپ ها بعد از جذب مشتری، نسخه اولیه را بازنویسی کرده و نسخه ای حرفه ای تر را به مشتریان شان ارائه داده اند. اغلب استارت آپ ها تاکید داشتند که در مسیر کسب وکار شکست نخورده اند و سختی هایی را برای کسب مجوزهای مربوطه داشته اند که اغلب شان موفق به اخذ مجوز شده اند.

استارت آپ های سلامت در چه حوزه ای فعالیت می کنند؟

       حوزه فعالیت

 

 

استارت آپ

 

نوبت دهی آنلاین

مدیریت مطب

گردشگری سلامت

پرستاری و مراقبت در منزل

خدمات دارویی

دکتردکتر

 

 

 

بقراط

 

 

 

شفا داک

 

 

 

رادینا سلامت

 

 

 

 

ثمین

 

 

 

 

داروچی

 

 

 

 

 

 

ایده استارت آپ های سلامت از کجا شکل گرفت؟

استارت آپ

فرآیند شکل گیری ایده

دکتردکتر

زیرساخت اولیه از یک نرم‌افزار موقعیت‌یابی قبر شروع شد که به دلیل مشکلات مجوز هیچگاه منتشر نشد. بعد از آن با سفارش چند دکتر در یزد با حوزه آشنا شده و در ادامه با توجه به خلاء وجود برنامه جامع و کاربردی، توسعه نرم‌افزار مدیریت مطب و توسعه نوبت دهی آغاز و پلتفرم دکتردکتر متولد شد.

بقراط

از یک پلتفرم ساده مدیریت مطب برای یک پزشک شکل گرفت و بعد از طراحی به مرور به یک نرم افزار جامع ویژه پزشکان تبدیل شد.

شفا داک

با الگوبرداری از زاک داک در آمریکا و به پیشنهاد یکی از اعضاء هیات علمی علوم پزشکی تبریز ایجاد شد.

رادینا سلامت

سفرهای رادینا از شرکت های فعال در حوزه گردشگری است. با توجه به اینکه یزد قطب ناباروری است، بخش سلامت نیز به بحث گردشگری رادینا در قالب استارت آپ رادینا سلامت اضافه شد.

ثمین

18 سال سابقه پرستاری بنیان گذار ثمین و احساس نیاز به اجرای مراقبت های ویژه در منزل، باعث شکل گیری ایده ثمین شد.

داروچی

با هدف حذف صف در فرآیند گرفتن دارو شکل گرفت و بعدا به پلتفرمی برای یادآوری مصرف دارو و سایر خدمات دارویی تبدیل شد.

 

درباره استارت آپ های سلامت بیشتر بدانید:

استارت آپ

اطلاعات تکمیلی

دکتردکتر

پیش از توسعه دکتردکتر، در حوزه طراحی نرم افزار و وب سایت فعال بودیم و تیم خوبی شکل گرفت. از سال 1394 از شهر یزد شروع کردیم و پس از دو سال، با گذراندن چالش‌های متفاوت، به بیش از 150 پزشک و مرکز درمانی در شهر یزد خدمات ارائه کردیم و با کامل شدن محصول در کمتر از 2 سال با رشدی 10 برابری، توانستیم به حدود 1500 پزشک و مرکز درمانی خدمات ارئه کنیم. در قدم اول زمان انتظار مراجعه کنندگان بیش از ۱۰۰۰ مرکز ارائه کننده خدمات سلامت را حداقل تا ۲۵ درصد کاهش دادیم و به طور میانگین باعث افزایش 70 درصدی رضایت مراجعان در هر مطب شدیم. اپلیکیشن های خارجی را برای الگو برداری نصب می کنیم و روزانه رقبا را چک می کنیم. آنالیز و توسعه پایانی ندارد و هر روز برای بهبود تلاش می­کنیم. تلاش کردیم با پشتیبانی خوب و بروزرسانی مداوم نظر کاربران را جلب کنیم.

بقراط

بقراط از توسعه نرم افزارهای حسابداری و سایر پلتفرم ها شروع به کار کرد و در حال حاضر تمرکز خود را بر روی پزشکی منعطف کرده است. مدت ها با پزشک و بیمار و منشی تعامل داشتیم تا مشکلات را به درستی شناسایی کنیم و سیستم را به درستی طراحی کنیم. بیشتر طراحی بقراط از درک خودمان از ساختار سیستم سلامت بود، البته الگوبرداری داخلی هم داشتیم و مسائلی که رقبا به درستی شناسایی کرده بودند را به بقراط اضافه کردیم. ممکن است اتصال دستگاه کارتخوان سیار به کامپیوتر ایده خوبی باشد ولی نیاز نمی بینیم برخی مسائل با اهمیت کمتر را به نرم افزار اضافه کنیم. بقراط نرم افزاری چابک است.

شفا داک

از تبریز شروع بکار کرد و امروز در تهران و تبریز دفاتر فعال دارد. با 120 بیمارستان قرارداد داریم. برخی پزشکان به نرم افزارهای تحت وب اعتماد ندارند و صرفا درخواست نرم افزار ویندوزی دارند. امنیت داده ها برای پزشکان اهمیت فراوانی دارد. نرم افزارهای شفاداک هم در سمت بیمار و هم در سمت مراکز درمانی، جامعیت داشته و کاربر پسند هستند.

رادینا سلامت

مجوزهای مربوط به جذب توریست در حوزه سلامت را اخذ کرده ایم گردشگران را در حوزه های ناباروری، قلب و عروق، دندان پزشکی و زیبایی به ایران آورده ایم. با تفاهم نامه هایی با بیمارستان ها، فرآیند پذیرش بیماران گردشگری را تسهیل کرده ایم. اقامت، حمل و نقل، بلیط و کلیه نیازهای درمانی را برای مسافران مدیریت می کنیم. تورهای گردشگری در اماکن تاریخی یزد را برای بخش توریست سلامت هم داریم. خیلی از قانون های توریست و سلامت در مسیر کسب مجوز ما تدوین شد. همینک مسافرانی برای گردشگری سلامت در شهر های دیگر مثل شیراز و اصفهان نیز داریم.

ثمین

ICU در منازل، توسط ثمین با تجهیزات پیشرفته و قیمت مناسب اجرا می گردد. دو سال طول کشید تا مجوز گرفتیم. خدمات حرفه ای مراقبت از کودک و سالمند در منزل با پرستاران آموزش دیده ارائه می کنیم.

داروچی

با اپلیکیشن و سایت داروچی در بازار سلامت هستیم. مشکلات مرتبط با دارو را برای بیماران حل کرده ایم.  

در ادامه سمینار برخی از ایده های مرتبط با سلامت با حضور و راهبری دکتر محسن قره خانی از مجله علم و فناوری ایرانیان تحلیل و بررسی شد. دکتر قره خانی گفت: ایده هایی که بدنبال ارتباطات باشند، سریع تر به نتیجه می رسند. وی افزود: جامعه امروز باید بدنبال دستیابی به علم شبکه اطلاعات باشد.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسین وطن پور از استارت آپ های سلامت تقدیر شد. دکتر وطن پور گفت: مقاومت در برابر استارت آپ ها رو به پایان است. همچنین دکتر ریحانه دهقانی به نمایندگی از جامعه پزشکی سوالاتی را در حوزه استارت آپ ها مطرح کردند و این نشست صمیمی و پرسش و پاسخ با حضور استارت آپ ها و با همراهی مدیر کل فناوری سلامت وزارت بهداشت چند ساعتی ادامه داشت. تندیس های این استارت آپ ها با همکاری بیمه رازی اهدا خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پرسش و پاسخ جامعه رقابت سلامت مسافران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۹۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست برخط ایده پردازی با موضوع راهکارهای ترویج گفتمان مقاومت در جامعه چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت با حضور عباس بازدار کنشگر و فعال حوزه بین الملل و زینب شریعتمدار ایده‌پرداز و فعال حوزه بین الملل توسط بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا برگزار می‌شود.

نشست مذکور روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت از ساعت ۲۰ به صورت برخط از طریق پیوند https://www.skyroom.online/ch/saman2/setadekhatam برگزار می‌شود.

کد خبر 6098036 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • نقش ماما در سلامت زنان و نوزادان
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • معرفی تیم‌های برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان‌های دخترانه گلستان
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • معرفی تیمهای برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان های دخترانه گلستان