Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@03:06:18 GMT

ورود زودهنگام به انتخابات ظلم به بخش اجراست

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۴۱۵۶۱

ورود زودهنگام به انتخابات ظلم به بخش اجراست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، دکتر شجاعی در این دیدار اظهار داشت: نباید اجازه دهیم با ورود زودهنگام فضای، انتخاباتی بر بخش اجرا غلبه کند و امور مردم تحت تاثیر قرار گیرد.

وی افزود: اگر بنده تا کنون ورود جدی و صریحی به موضوع انتخابات نداشته ام به این دلیل است که نمی خواهم تمام امور اجرایی درگیر انتخابات شود اما بر بسترسازی لازم برای حضور حداکثری مردم در انتخابات و ایجاد همدلی و هم افزایی بین نظارت و اجرا تاکید دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر شجاعی با بیان این مطالب که موضوع انتخابات مربوط به حیثیت و آبروی نظام است، تصریح کرد: تبادل اطلاعات و هم افزایی بین بخش های نظارت و اجرای انتخابات باید بسیار خوب باشد و حتی یک درز کوچک برای ورود افراد سودجو ایجاد نشود.

وی گفت: با توجه به قانون اساسی وظایف همه افراد برای برگزاری انتخابات مشخص است و بخش های نظارت و اجرا در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و بنابراین دلیلی برای نگرانی هم وجود ندارد. دکتر شجاعی تاکید کرد: نگرانی همه ما باید بودن افرادی باشد که نظام را نمی شناسند و آبروی نظام برای آنان مهم نیست و تنها به دنبال منافع شخصی و گروهی خود هستند.

وی اشاره داشت: با توجه به نگاه کشورهای معاند به موضوع انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی باید با عاقلانه ترین تدبیرها در اجرا و نظارت به آنان خوراک ندهیم.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی با بیان اینکه نظارت و اجرا دو بال برگزاری انتخابات سالم هستند، افزود: تفکر و نگاه ایجاد هم افزایی و همدلی بین این دو بخش باید در سطوح پایین بخش اجرا مانند دهیاری ها و بخشداری ها نیز برقرار باشد و همه متوجه این نزدیکی شوند و همچنین تاکید دارم از ظرفیت ائمه جماعت برای ایجاد انسجام و همدلی باید بهره مند شویم.

دکتر محمدعلی شجاعی خاطر نشان کرد: در بحث انتخاب معتمدین هیات اجرایی انتخابات معاونت سیاسی استانداری از اکنون برای بررسی سوابق افراد ورود کند تا با تسلط کامل افرادی که اهلیت دارند انتخاب شوند.

دکتر شجاعی مطرح کرد: متوجه برخی نگرانی های انتخاباتی در شهرستان ها هستم و تذکرات لازم به مسئولین شهرستانی داده شده است و شورای نگهبان نیز می تواند دغدغه های خود را به ما برای از بین بردن شک و شبهه ها اعلام کند.

وی اشاره داشت: آشفتگی فضای مجازی یکی از نگرانی هایی است که می تواند حیثیت افراد را در انتخابات اسفند ماه سالجاری از بین ببرد و باید از اکنون با افرادی که در این فضا به دنبال ایجاد تشویش در بخش نظارت و اجرا هستند، برخورد شود و بدانند نباید ورود غیر منطقی و غیر اخلاقی به موضوع انتخابات داشته باشند.

دکتر شجاعی در پایان سخنان خود گفت: بنده تنها نماینده عالی دولت در استان نیستم بلکه نماینده نظام نیز هستم چرا که در تفکر و نگاه مردم جدایی بین نظام، حاکمیت و دولت وجود ندارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات خراسان شمالی دولت شورای نگهبان قانون اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند

علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در  با تبریک روز گرامیداشت روانشناسی اظهار کرد: یکی از کار‌هایی که در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره این است که تلاش شده یک هماهنگی بین همه سازمان‌هایی که پروانه صادر می‌کنند ایجاد کنیم.

وی افزود: اکنون در کشور به جز سازمان روانشناسی، سازمان بهزیستی، قوه قضائیه و وزارت ارتش نیز پروانه صادر می‌کنند، در تلاش هستیم که یک وحدت رویه‌ای در صدور پروانه این کار تخصصی صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بیان کرد: در حال حاضر بیشترین ارتباط و هماهنگی با سازمان بهزیستی برقرار شده، توافقات خوبی انجام گردیده و کمترین مشکل و دغدغه را با آنها داریم، تلاش می‌کنیم با دیگر سازمان‌ها نیز هماهنگی خوبی صورت بگیرد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: بر مبنای پژوهش‌های صورت گرفته در این حوزه ۲۰ درصد از افراد جامعه ما مانند دیگر جوامع با مشکلات روانشناختی روبرو هستند که نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند، این به آن معنا نیست که آنها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را در بر می‌گیرد و پاسخگو به همه سوالاتی است که فرد با آن روبرو است که از جمله آن می‌توان به مشکلات در خانواده، ارتباط با دیگران، تربیت فرزند اشاره کرد.

وی بیان کرد: بر اساس برآورد‌های انجام شده به ویژه در مقایسه با سایر کشور‌های دیگر حدود صد هزار روانشناس در کشور نیاز است که به ازای هر هزار خانوار ۵ روانشناس داشته باشیم.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، گفت: سازمان نظام روانشناسی در حال حاضر بیش از ۶۴ هزار عضو دارد که این تعداد در دفاتر روانشناسی و مشاوره از یک طرف و تعداد قابل توجهی در مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره مشغول به کار هستند و طبیعتا هر مرکز بین ۵الی ۱۰روانشناس دارد.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان روانشناسی و مشاوره فرصت بسیار خوبی از نظر ایجاد اشتغال برای جامعه فراهم کرده و توانسته برای تعداد قابل توجهی از افراد فارق التحصیل در این رشته شغل ایجاد کند.

وی تصریح کرد: مهمترین چالشی که اکنون با آن روبرو هستیم و انتظار داریم این مشکل حل شود بحث بیمه خدمات روانشناسی و مشاوره است که جامعه بتواند از خدمات روانشناختی بیشتر و بهتر استفاده کنند.

وی بیان کرد: در هشت ماه اخیر با آزمون صلاحیت حرفه‌ای که برگزار شد هشت هزارو ۴۱نفر قبول شدند که تا پایان اردیبهشت ماه مصاحبه آنها به پایان می‌رسد و این تعداد به جامعه روانشناسان اضافه می‌شوند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاور افزود: تعرفه نظام پزشکی و نظام روانشناسی را دولت تعیین می‌کنند برای نظام پزشکی ۴۵ درصد افزایش یافته و برای نظام روانشناسی ۴۰ درصد است که این تعرفه همچنان برای روانشناسان محدودیت دارد و جوابگوی نیازهایشان نیست.

فتحی آشتیانی با عنوان اینکه هزینه دفاتر و مراکز بسیار بالا است، اظهار کرد: از طرف دیگر مردم با همین تعرفه مشکل دارند و توانایی پرداخت ندارند، در این راستا برای بهبود وضعیت راهی جز اینکه از بیمه کمک بگیریم نداریم.

وی گفت: در حال حاضر در دو گرایش روانشناسی بالینی و سلامت بیمه پوشش می‌دهد در کنار آن ۱۴گرایش دیگر است که انتظار داریم اینها نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

منبع: موج

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است