Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ علیرضا آقایی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در نشست مشترک با سیدمحمدحسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی اراضی عباس آباد که در خصوص  بررسی مسائل و چالش های مشترک برگزار شد، بر ضرورت تقویت همکاری های دو جانبه در راستای یکپارچگی فضای کالبدی و محتوایی اراضی عباس آباد تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقایی ضمن اشاره به اهمیت اراضی عباس آباد و نقش این مجموعه فرهنگی گردشگری در هویت شهری پایتخت گفت: لزوم یکپارچگی فضای کالبدی و محتوایی این اراضی در معرفی الگوی معماری فضاهای فرهنگی پایتخت و دوری از چند سلیقگی و بی نظمی بصری در این مجموعه فرهنگی بسیار حایز اهمیت است.

وی بر سهم بسزایی که تاکنون شرکت توسعه در ساخت فضاهای فرهنگی واقع در اراضی عباس آباد از جمله باغ کتاب،باغ موزه دفاع مقدس،سراسرنمای مقاومت و... داشته است،تاکید کرد و افزود: با توجه به طرح جامع توسعه فضاهای فرهنگی و ظرفیت های چندگانه این شرکت در حوزه های مختلف طراحی، ساخت و بهره برداری اکنون و در راستای اصل مدیریت یکپارچه مجموعه های فرهنگی در شهر تهران نسبت به ساخت موزه اسباب بازی و همچنین بهره برداری از باغ کتاب و درآمدزایی از این مجموعه مهم نیز آمادگی لازم را دارد.

سید محمدحسین حجازی نیز در ادامه این جلسه ضمن تاکید بر ادامه همکاری های دو شرکت، به لزوم رفع برخی چالش های مشترک بویژه در مجموعه باغ کتاب اشاره کرد و گفت: عضویت شرکت نوسازی اراضی عباس آباد در سازمان جهانی گردشگری فرصتی برای همکاری های بین المللی نیز فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت نوسازی اراضی عباس آباد همچنین افزود: اجرای طرح موزه اسباب بازی توسط شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران نقش مهمی نیز در پیشبرد این روابط ملی و بین المللی خواهد داشت.

وی گفت: در این راستا  آماده همکاری با شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در خصوص احیا و تقویت  حوزه گردشگری ملی و بین المللی در مجموعه فرهنگی گردشگری عباس آباد هستیم.

در پایان این نشست مقرر شد طرفین نسبت به بررسی و رفع مشکلات فعلی باغ کتاب اقدامات لازم را بطور هماهنگ انجام دهند. همچنین برخی از طرح های مطالعاتی از جمله گذر سرو، تالار شهر تهران و تهران سرای قرآن که توسط شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران انجام گرفته اما بدلایلی اجرا نشده است نیز مورد بحث و تبادل نظر واقع و توافق شد طرح های گذر سرو تالار شهر تهران در دست بررسی مجدد قرار گیرد.

گفتنی ست در این جلسه  میترا جلوداری، رئیس روابط عمومی و امور بین الملل و ایمان محمودی، مدیر پروژه باغ کتاب ، نیز حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسباب بازی شهرداری تهران گردشگری مدیر عامل شرکت موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۱۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصیبت جدید مستاجران

از کف تا سقف‌شان انباشته از کارتن‌های موز صادراتی است. کارتن‌های موز سمت راست به ردیف کارتن‌های زیره ۳ لایه و کارتن‌های سمت چپ به ردیف کارتن‌های زیره ۵ لایه اختصاص دارد.

به گزارش همشهری آنلاین، ردیف‌های تنگ هم که به کوهی کارتنی می‌مانند.

کارتن؛ یکی از مصائب مستاجران

عباس، کارگر یکی از همین حجره‌هاست. او هر روز پیش از طلوع آفتاب سراغ دیگر حجره‌ها می‌رود و کارتن‌های موز محکم و قابل استفاده را جمع‌آوری و خریداری می‌کند؛ بعضی‌ها را به تعداد و بعضی دیگر را به کیلوگرم می‌خرد. قبل از خرید هم به توصیه آقا جمشید (صاحب کارش) خوب کارتن‌ها را وارسی می‌کند تا عیب و ایرادی نداشته باشند.

از ساعت حدود ۱۰ صبح قبل از آمدن آقاجمشید، کارتن‌ها مرتب و منظم در حجره روی هم ردیف عمودی ردیف شده‌اند. کمی بعد از آن هم سر و کله مشتری‌ها که این روز‌ها اغلب مستاجر هستند، پیدا می‌شود. عباس هوای آن‌ها را دارد. چون خاطره‌های چندان خوبی از روزگار اجاره‌نشینی خود و اهل و عیالش ندارد. یکی از آن خاطرات همین تهیه کارتن‌های مقاوم برای اسباب‌کشی بود که باید بابت‌شان کلی هزینه پرداخت می‌کرد.

کارتن موزی کم از خدمات پکینگ ندارد!

یکی از مشتری با شنیدن قیمت کارتن‌های موز صادراتی از دهان عباس، کمی متعجب می‌شود و دوباره قیمت را می‌پرسد. عباس هم که عادت دارد به دیدن این تعجب کردن‌ها، تکرار می‌کند: «سایز بزرگ ۲۵ هزار تومان و سایز کوچک ۲۰ هزار تومان.» مشتری که هنوز متعجب است باز می‌پرسد: «این قیمت که گفتید برای همین کارتن‌های موزی‌ست دیگر؟» عباس، چای را لاجرعه سر می‌کشد: «بله؛ توی هر کدامشان می‌توانی از ۵ تا ۱۰ کیلوگرم با خیال راحت اسباب جای بدهی و با خودت ببریشان تا آن سر دنیا.»

مشتری که پیش از این کارتن‌های موز را از برخی اصناف با قیمت هر کارتن ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان تهیه می‌کرد و با شنیدن هزینه‌های چند ده میلیونی خدمات پکینگ ویژه اسباب‌کشی، دود از سرش برمی‌خاست، بی‌معطلی ۱۰ کارتن موز سایز کوچک از عباس خرید تا همه زندگیش را در آن بسته‌بندی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • مصیبت جدید مستاجران!
  • مصیبت جدید مستاجران
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد