Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@03:22:04 GMT

پلاک گذاری ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار راس دام

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۴۲۳۷۱

پلاک گذاری ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار راس دام

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی امروز در رشت گفت: بر اساس مصوبه هیئت دولت طرح ملی پلاک گذاری دام از اسفند پارسال در همه استان‌ها آغاز شد و تاکنون ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار راس دام سبک و سنگین پلاک گذاری شد.

مختارعلی عباسی افزود: جلوگیری از سرقت و قاچاق، دستیابی به آمار واقعی دام، استقرار نظام صحیح بهداشتی، تسهیل در پردازش توزیع نهاده‌های دام و کنترل بازار عرضه و تقاضا از مهمترین اهداف پلاک گذاری دام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مالکان دام‌ها موظفند به تعاونی دامداران شهرستان محل سکونت خود مراجعه کرده و برای پلاک گذاری و ثبت آمار دام‌های خود در سامانه جامع هویت دام کشوراقدام کنند.

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: از این پس خرید و فروش و جا به جایی دام زنده فاقد پلاک ممنوع و قاچاق محسوب می‌شود و با مالک دام برابر قانون برخورد خواهد شد.

مختارعلی عباسی با اشاره به اینکه هزینه پلاک گذاری هر راس دام کمتر از ۶ هزار تومان است افزود: روی هر دو گوش دام‌های صنعتی و روی یک گوش دام‌های سبک پلاک نصب می‌شود.

وی با بیان اینکه دام‌ها با این پلاک‌ها شناسنامه دار می‌شوند گفت: هر پلاک ۱۵ رقم دارد و بر اساس آن ضمن رد یابی دام، همچنین نام مالک دام، جنسیت دام، نژاد و سلامت دام نیز در سامانه ثبت و قابل پیگیری و ردیابی است.

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه از جمع آوری دام‌های سرگردان خبر داد و افزود: دامی که پلاک گذاری نشود و سرگردان رها شود بر اساس دستور قضا، جمع آوری و کشتار می‌شود.

مختارعلی عباسی افزود: مالکان دام‌های صنعتی یکسال و مالکان دام‌های سبک ۶ ماه فرصت دارند تا برای پلاک گذاری دام‌های خود اقدام کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان هم گفت: تاکنون ۵ هزار و ۳۰۰ راس دام سبک و سنگین در استان پلاک گذاری شده است.

حجت علی اکبر نژاد با بیان اینکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین در گیلان نگهداری می‌شود از مالکان دام‌ها خواست تا هرچه سریعتر برای پلاک گذاری دام‌های خود اقدام کنند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خرید و فروش قاچاق معاون وزارت جهاد کشاورزی هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان از نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح این منطقه خبر داد و گفت: عملیات نصب این پلاک‌ها تا پایان خرداد به پایان می‌رسد.

محسن زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از خدماتی که شهرداری این کلان‌شهر با همکاری سازمان فاوا و شرکت پست استان برای شهروندان در نظر گرفته است، نصب پلاک‌های آبی هوشمند است.

وی با بیان اینکه در گذشته پلاک‌ها دارای رنگ‌ها، اندازه‌ها و ابعاد مختلفی بوده است، افزود: در حال حاضر با طراحی پلاک‌های جدید، استانداردسازی لازم انجام شده و از نظر زیباشناسی طراحی‌های لازم صورت گرفته است.

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در الگوی جدید، پلاک منازل با استفاده از نقشه‌های مکان‌مند در اختیار شهرداری و اطلاعات و داده‌های شرکت پست همسان‌سازی و سپس راستی‌آزمایی شده و پلاک‌های آبی رنگ دارای بارکد هوشمند پستی تهیه و طراحی شده است.

زمانی با اشاره به اینکه از طریق این بارکدهای روی پلاک‌های آبی رنگ هوشمند، اطلاعات عمومی ملک قابل بازخوانی است، گفت: این امر می‌تواند به ارائه خدماتی که متناظر به اطلاعات و مشخصات مکان‌مند ملک است کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: این خدمت برای راهنمایی مسیر، مکان‌یابی و ارائه خدمت با کیفیت‌تر نهاد و ارگان‌های خدمت‌رسان به شهروندان کمک می‌کند.

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان با اشاره به مزیت‌های پلاک‌های آبی رنگ هوشمند گفت: چنانچه هرگونه تغییر کاربری در ملک اتفاق افتد، اطلاعات توصیفی پلاک به‌صورت خودکار بر اساس اطلاعات موجود در دیتابیس شهرداری به‌روزرسانی می‌شود و نیازی به تعویض و تغییر پلاک نیست.

وی اضافه کرد: در حالت کلی، اصل موضوع مزیت پلاک‌های هوشمند، اطلاعات عمومی ملک است که در پایگاه‌های اطلاعاتی شهرداری اصفهان به‌نوعی در بطن پلاک‌ها نهفته و توسط گوشی‌های هوشمند قابل بازخوانی است و حتی شهروند می‌تواند اطلاعاتی مانند کد نوسازی، نقشه‌های هوایی، عوارض نوسازی، میزان عقب‌نشینی و سرویس‌های سایر ارگان‌های خدمت‌رسان مانند آب، برق، گاز و اورژانس را مشاهده کند.

زمانی با بیان اینکه تعداد کل پلاک‌های این منطقه بالغ بر ۵۰ هزار عدد است، گفت: تاکنون ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح منطقه ۴ نصب شده است و عملیات نصب این پلاک‌ها تا پایان خرداد به پایان می‌رسد.

وی تصریح کرد: برای این طرح که در کل شهر اصفهان در حال اجراست، معاونت برنامه‌ریزی، سازمان فاوا و سازمان زیباسازی در معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان دخیل هستند.

کد خبر 749218

دیگر خبرها

  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان