Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت: مدیریت موفق معین‌های اقتصادی در این استان سبب اعتماد سازی مردم می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا رزم حسینی شنبه شب در نشست بررسی عملکرد دو معین اقتصاد مقاومتی  در مشهد افزود: معین اقتصادی باید با ظرفیت روستای هدف درآمیخته شود و بر این اساس در راستای توسعه روستا گام بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: معینهای اقتصادی برای توسعه مناطق تحت مدیریت خود بدون منابع دولتی و با توانمند سازی مردم، برای آنها اشتغال ایجاد کنند.

استاندار خراسان رضوی گفت: در طرح اقتصاد مقاومتی سرمایههای خرد مردم باید وارد صندوقها شود تا از مشکلات بعدی مانند انحصارگرایی جلوگیری شود.
رزم حسینی در این نشست به فرمانداران و معین‌های اقتصادی شهرستانهای بینالود و تربت‌جام تاکید کرد که با مردم روستاها ارتباط بیشتری برقرار کنند.

 سید حسن حسینی فرماندار شهرستان بینالود نیز در این نشست گفت: تاکنون در ۱۸ روستای این شهرستان ۳۲ صندوق با هزار و ۸۰۰ عضو فعال شده اما چشم انداز ما این است که در هر روستای شهرستان بینالود یک صندوق مردمی ایجاد شود.
همچنین مرتضی حمیدی فرماندار شهرستان تربت جام نیز در این نشست با قدردانی از اقدامات معین اقتصاد مقاومتی در بخش بوژگان گفت: تاکنون جلسات مختلفی با حضور کارشناسان معینهای اقتصادی این بخش در این شهرستان به منظور هماهنگی بیشتر برگزار شده است.
در این جلسات مدیر عامل شرکت توسعه سرمایهگذاری تبرک به عنوان معین بخش بوژگان شهرستان تربت جام و نماینده مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی به عنوان معین شهرستان بینالود ضمن ارائه گزارش عملکرد، به بیان موانع بر سر راه توسعه مناطق یاد شده پرداختند.

علیرضا رزم حسینی پیش از حضور در سمت استانداری خراسان رضوی، در زمان تصدی استانداری کرمان طرحی موفق از توسعه را در قلعه گنج آن استان اجرا کرد که مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت.

وی بر همین مبنا پس از انتصاب به عنوان استاندار خراسان رضوی "طرح مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی" را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در این استان اعلام و در همین راستا با تقسیم خراسان رضوی به ۱۲ منطقه بر مبنای شمار حوزه های انتخاباتی اجرای آن را تاکنون پیگیری کرده است.

طرح مثلت توسعه اقتصادی، فرهنگی شامل سه ضلع کارگزاران حکومتی، سرمایه گذران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است و ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در درون این مثلث جای دارند.

استاندار خراسان رضوی برای اجرای این طرح تاکنون به ۲۱ شهرستان خراسان رضوی سفر و در این چارچوب ۵۴ تفاهمنامه اقتصادی را با مسئولان محلی و شرکت‌های اقتصادی بخش خصوصی به عنوان "معین اقتصاد مقاومتی" هر شهرستان یا منطقه امضا کرده است.

بر این اساس تاکنون با هدف رفع مشکلات اقتصادی به ویژه در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته خراسان رضوی ۶۰۹ طرح با سرمایه گذاری ۲۷۰ هزار میلیارد ریال و ۷۰۰ میلیون یورو تعریف شده است.

در همین ارتباط نهادی نیز با عنوان "نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی" توسط استاندار خراسان رضوی تشکیل و فعال شده که وظایف آن فراهم کردن زمینه انتقال تجارب معین‌های اقتصادی، کنترل و نظارت بر طرح‌ها و عملکرد معین‌ها و پیگیری امور اداری و مشکلات معین‌های اقتصادی با نظارت مستقیم فرمانداران است.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استاندار خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۷۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»

رادیو صبا با برنامه‌ای جدید تحت عنوان «دخل و خرج» با موضوع مدیریت مالی بهتر مخاطبانش را همراه می‌کند.

به گزارش ایسنا، «دخل و خرج» عنوان یکی از برنامه‌های جدید این شبکه رادیویی است که در فضایی متفاوت مخاطبان را دعوت به مدیریت مالی می‌کند.

امیر اکبری، تهیه‌کننده و مجری این برنامه در توضیح «دخل و خرج» خاطرنشان کرد: امروزه با افزایش تورم و تغییر شرایط اقتصادی به خصوص افزایش هزینه‌های اقتصادی نمی‌توانیم براساس آنچه خواسته‌ ما هست و مد نظر داریم، خرج کنیم به همین دلیل ممکن است با مسائل مالی مواجه شویم که برای برطرف کردنشان نیاز داریم روش‌های مدیریت هزینه زندگی را بشناسیم.

وی ادامه داد: پول، عامل مهمی است که می‌تواند در خوشبخت بودن یا نبودن انسان‌ها موثر باشد و همه افراد به دنبال افزایش پول خود هستند تا بتوانند کارهایی را که دلشان می‌خواهد، انجام بدهند تا در نهایت احساس رضایت و خوشبختی کنند. ما در این برنامه به دنبال این نیستیم که به مردم بگوییم خرج نکنید و پس‌انداز کنید، این برنامه راهکارهای ساده‌ای برای ترک عادت‌های بد اقتصادی ارائه می‌کند تا با درآمدی که داریم زندگی خوبی داشته باشیم.

این برنامه‌ساز یادآور شد: در این برنامه مردم را به مشارکت‌های اقتصادی دعوت می‌کنیم و به آنها راهکارهایی پیشنهاد می‌کنیم تا با سرمایه‌های اندکی که دارند کسب و کار راه بیندازند و به دنبال کسب درآمد باشند.

به گزارش ایسنا، «دخل و خرج» در هر قسمت یک موضوع اقتصادی را بیان می‌کند و از نگاه‌های متفاوت به نقد و بررسی آن می‌پردازد و در پایان نظر کارشناسان اقتصادی و روانشناسی را پخش می‌کند.

«دخل و خرج» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸ به تهیه‌کنندگی و اجرای امیر اکبری از رادیوصبا پخش می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از هیات‌های تجاری چین و ترکمنستان در روز دوم «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از ‌هیات‌های تجاری کشورهای خارجی در روز اول نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ 
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد