Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@07:43:06 GMT

الزامات بين‌المللي تغيير مسير اداره شهر

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۴۸۹۷۰

الزامات بين‌المللي تغيير مسير اداره شهر

خبرگزاری آریا- رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران در یادداشتی تحت عنوان «الزامات بین‌المللی تغییر مسیر اداره شهر» که امروز یکشنبه، 17 شهریورماه در روزنامه ایران منتشر شد، به دستاوردهای سفر اخیر شهردار تهران به وین و برلین پرداخت.
به گزارش خبرگزاری آریا، امروزه هر چه بیشتر بر همگان ثابت شده است که اداره شهر تهران بر محور مسیرهایی که تا پیش از این، شهر در آن مسیرها حرکت می‌کرده دیگر ممکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما صادقانه به شهروندان تهرانی گفته‌ایم که نمی‌خواهیم همچون گذشته، زمین و آسمان و باغات و رود - دره‌های شهر را، یعنی سرمایه‌های عمومی بین نسلی شهرمان را بفروشیم تا امور جاری شهر را بگذرانیم. می‌خواهیم شجاعت خطر کردن و پای در مسیر جدید گذاشتن را داشته باشیم.
از طرفی می‌دانیم اگر بخواهیم شهر را به گونه‌ای متفاوت اداره کنیم نیازمند آنیم که روابط بین‌المللیمان را به گونه‌ای متفاوت از گذشته سامان دهیم. دیپلماسی شهری می‌بایست در سطح بین‌الملل فعال شود. این شهرها هستند که باید از خلال مردم و آداب و سبک زندگیشان، تاریخ و میراث فرهنگیشان و ادب و هنرشان به تصویر کشور ما در حوزه بین‌الملل شکل بدهند. شهرها می‌توانند پیش قراول دیپلماسی فرهنگی ما در سطح بین‌الملل باشند و شهرداری به مثابه یک نهاد عمومی غیر دولتی در این زمینه می‌تواند کارهای مهمی را انجام دهد.
پیشگامی شهرها در عرصه‌های بین‌الملل برای کشور برکات بسیاری خواهد داشت. ما می‌توانیم مشکلات خودمان را در زمینه توسعه با استفاده از تجربیات دیگر شهرهای جهان حل کنیم، می‌توانیم با برقراری روابط پایدار مسالمت‌آمیز و با ترویج ضرورت صلح در جهان، تصویر واقعی خود را به جهان عرضه کنیم و با ارائه ظرفیت های فرهنگی و هنری و تاریخیمان، دیگران را به حضور در ایران و بازدید از آن ترغیب کنیم. بی‌تردید تهران، محور اصلی چنین سیاستهایی است و حضور شهردار تهران در عرصه‌های بین‌الملل از این جهت اهمیت بسزایی دارد.
ما تلاش کردیم با فراهم کردن زمینه سفر شهردار به اروپا و دیدار با مسئولین مختلف دو شهر اروپایی یعنی وین و اتریش و همچنین با دیدار با مسئولین برخی نهادهای بین‌المللی مانند یونیدو، در همین زمینه گام برداریم. خوشبختانه مذاکرات بین طرفین به خوبی پیش رفت، عرصه‌های مشترک همکاری به خصوص در زمینه‌هایی مانند شهر هوشمند، پسماند، حمل و نقل عمومی و کاهش آلودگی شناسایی و برنامه‌ریزی‌هایی برای تقویت همکاری‌ها در این حوزه‌ها شکل گرفت و زمینه‌ها برای حضور طرفهای اروپایی در تهران در چند ماه آینده فراهم شد.
چشم‌انداز شهرداری تهران در این زمینه، از این پس نیز گسترش هر چه بیشتر حضور در عرصه بین‌الملل به عنوان یک نهاد عمومی و غیر دولتی است. حساسیتی که آمریکایی‌ها بر روی سفر شهردار تهران نشان دادند به خوبی نشان می‌دهد که تکیه بر ظرفیت نهادهای عمومی و غیر دولتی می‌تواند راه‌حلی اثرگذار برای جلوگیری از منزوی شدن کشور در عرصه‌بین‌الملل باشد. همانطور که جذب سرمایه‌گذاری خارجی، گسترش مراودات تکنولوژیک و ترغیب گردشگران برای بازدید از تاریخ و فرهنگ و طبیعت ایران، گام‌های مهمی برای حرکت شهر و کشور در مسیر توسعه‌اند. تفاهم‌نامه‌ها و بیانیه‌های همکاری که در این سفر تهیه شدند، گامهای مناسبی برای حرکت در این مسیر‌اند. مسیری که سفر شهردار تهران به اروپا را باید آغاز آن دانست.
در تداوم همین مسیر دو اتفاق مهم پیش روست. اول برگزاری چهارمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی که همزمان با بزرگداشت روز جهانی شهرها در آبان ماه برگزار خواهد شد. و دیگری اجلاس شهرهای دوست و خواهرخوانده تهران در اردیبهشت ماه که تلاش می‌کنیم از همه سی کشوری که با آن‌ها تفاهم نامه همکاری یا خواهرخواندگی داریم دعوت به عمل آوریم. هدف از این دو برنامه توسعه و اشتراک تجارب و استفاده از دیپلماسی عمومی برای حل مسائل کشور است. چرا که ما خود را موظف می‌دانیم که در کنار وزارت خارجه به دیپلماسی عمومی و دیپلماسی شهری بپردازیم و در این راستا برنامه‌هایی طراحی شده است. علاوه بر این سند دیپلماسی شهری بر مبنای احکام برنامه سوم توسعه شهرداری نیز توسط مرکز ارتباطات و بین الملل شهرداری در حال تدوین است که ان شالله ثمرات بلند مدتی در این زمینه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: الزامات بین المللی مسیر اداره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۸۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان وجود ۳۳۰ هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش‌ از ظهر امروز در دیدار با دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، ضمن خیرمقدم به مهمانان؛ به روایتی از بازدیدهای میدانی از کتابخانه‌ شهرستان‌ها و بررسی مشکلات از نزدیک پرداخت و اظهار داشت: ظرفیت‌های فرهنگی و نیروهای انسانی مستعدی در کردستان وجود دارد که نیاز به توجه بیشتر است.

وی خواستار رسیدگی و توجه مسئولان کشوری به حوزه کتابخانه‌های کردستان شد و گفت: ساختمان کتابخانه، تجهیزات و نوع کتاب‌ها در سنندج نیاز به بازسازی و به‌روزرسانی دارد. توجه به حوزه کتاب و کتابخوانی موجب توسعه فرهنگی جامعه خواهد شد.

زیباسازی و شاداب‌سازی فضای کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه در برخی از شهرستان‌ها تعداد اعضای کتابخانه‌ها کم است، تصریح کرد: فضاسازی، شاداب‌سازی و طراحی فضای داخلی کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد تا باعث ترغیب مراجعه‌کنندگان شود چراکه در بازید میدانی که از بیجار داشتم وضعیت کتابخانه این شهرستان چندان مناسب بود.

وی افزود: زیباسازی فضای درونی و بیرونی کتابخانه‌های عمومی می‌تواند در جلب توجه عمومی مردم به این مکان مقدس فرهنگی بسیار تأثیرگذار باشد

پورذهبی با ابراز خرسندی از اینکه کردستان؛ هنرمندان، هنرپیشه، موسیقدانان و نویسندگان بسیار مستعد و در تراز دارد، عنوان کرد: حیف است که این همه ظرفیت و استعدادها به کار گرفته نشوند. خواستار توجه به این عزیزانمان هستیم.

اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های کردستان اختصاص یابد

وی وجود 330 هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست و اظهار کرد:  این دفتر آمادگی حمایت از ترویج مطالعه و کمک فکری را دارد. باید زمینه مطالعه ویژه اقشار مختلف در جامعه فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان تأکید کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی با توجه به ظرفیت‌های این حوزه، در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش کند تا بلکه زمینه دسترسی و عدالت فرهنگی بیش از پیش برقرار شود.

پورذهبی با تأکید بر اینکه اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های استان اختصاص یابد، ابراز داشت: کتابخانه مریوان، سقز، سروآباد و بیجار نیازمند توجه بیشتر هستند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • تغییر عرصه بین‌الملل به واسطه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
  • تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان
  • تغییر مسیر پرواز مسیر تهران زاهدان مشهد بعلت شرایط نامساعد جوی
  • تغییر مسیر پرواز تهران-زاهدان-مشهد
  • بازدید عمومی نمایشگاه ایران اکسپو از روز یکشنبه آغاز می‌شود؛ نمایشگاه اکسپو چند روز است؟!
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • هشدار راه و شهرسازی استان تهران به متقاضیان مسکن طرح جوانی جمعیت
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • سیل مسیر قطار تهران - گرگان را بست