Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سلیمانی گفت: من به شدت دوست دارم سینمای جدی را تجربه کنم، اما همه این‌ها به فیلمنامه، کارگردانی و نقشی که به من پیشنهاد می‌شود بستگی دارد. تاریخ انتشار: 13:20 - 17 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۷۸۷۳

نادر سلیمانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون فعالیت‌های اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی بازی در فیلم سینمایی «محمدحسین لطیفی» قبول کرده‌ام، هنوز فیلمبرداری این اثر شروع نشده اما به زودی آغاز خواهد شد، این فیلم مراحل میانی ضبط را پشت سر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: نمی دانم فیلم لطیفی به سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر می‌رسد یا نه اما با توجه به زمان باقی مانده برای رسیدن آثار سینمایی به فجر حضور این فیلم در جشنواره را بعید می دانم. 

بازیگر فیلم سینمایی «لاتاری» با اشاره به حضور خود در فیلم سینمایی «اژدر» اضافه کرد: در فیلم سینمایی اژدر به کارگردانی رضا سبحانی به ایفای نقش پرداختم اما به دلیل اینکه هیچ ارتباطی با این گروه ندارم از زمان اکران این اثر کاملاً بی خبرم. 

وی با اشاره به علاقه خود به حضور در آثار جدی تاکید کرد: من به شدت دوست دارم سینمای جدی را تجربه کنم، اما همه این‌ها به فیلمنامه، کارگردانی و نقشی که به من پیشنهاد می‌شود بستگی دارد، من بازیگری را از نقش های جدی در تئاتر شروع کردم و بعد از ان به سینمای کمدی اضافه شدم، در حال حاضر هم اگر نقشی جدی و خوب پیشنهاد شود از آن استقبال خواهم کرد. من به شخصه آثار جدی خوبی بازی کرده ام اما نمی دانم تا کی قرار است برای آثار کمدی انتخاب شوم. 

بازیگر سریال معمای شاه با اشاره به علاقه خود به کمدی‌های استاندارد در سینما افزود: من علاقمند به سینمای کمدی هستم که هم وجه کمیک آن رعایت شود و هم اینکه حرفی برای گفتن داشته باشد، اما واقعیت برای بازیگران همیشه شرایط برای انتخاب محدود چندان مطلوب نیست. 

وی در همین رابطه اذعان کرد: من به عنوان یک بازیگر اگر پشت سر هم کار رد کرده و در خانه بنشینم، کم کم تمامی پیشنهادات از بین رفته و می گویند که سلیمانی دیگر نمی خواهد کار کند، به همین خاطر سخت است که در سینمای امروز خیلی هم با وسواس عمل کنیم. 

بازیگر سریال آشوب مشکل معیشتی را یکی از دلایل پذیرش نقش از سوی برخی بازیگران دانست  اضافه کرد: بالاخره هر آدمی دخل و خرج دارد، یک بازیگر هم هزینه هایی دارد که باید مثل سایر مردم از محلی تامین شود، من خودم هم می دانم شاید گاهی در آثار شاخصی بازی نکرده ام اما بالاخره باید خرج زن و بچه ام را بدهم. 

سلیمانی با اشاره به سینمای گیشه زده امروز خاطرنشان کرد: شاید دوست داشته باشم که من عنصر انتخاب کننده در سینما باشم اما اگر بخواهم این انتخاب را سخت گیرانه اعمال کنم خیلی آرام آرام از چرخه حذف می شوم، در سینمای امروز که همه چیز گیشه شده وسواس به خرج دادن سخت شده است. 

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فیلم سینمایی لاتاری فیلم لاتاری نادر سلیمانی اخبار سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ طولانی شدن روند تصویربرداری و توقف تولید در زمان کووید و ماجراهایی که بعد از تصمیم تهیه‌کننده ترکیه ای برای اکران فیلم در این کشور پیش از اکران در ایران پیش آمد بخشی از حواشی بود که این فیلم تا رسیدن به اکران پشت سر گذاشت، هرچند اکرانش هم بی‌مسئله نبود.

فیلم چند نوبت قرار بود به اکران برسد که هر بار به تعویق افتاد. آخرین بار همین یک هفته قبل از اکران بود که باز به هفته بعد از آن موکول شد.

اما این‌ها تمام ماجراهای این فیلم نبود. به جز انتخاب بازیگران نقش مولانا و شمس که بازخوردهای زیادی داشت، استفاده از بازیگران ترکیه‌ای مثل‌ هانده ارچل، ‌ ابراهیم چلیک‌کول، بنسو سورال، ‌ بوران کوزوم، ‌ سلما ارگچ، ‌ حسام منظور و هالیت ارگنچ هم یکی از مسائلی بود که صحبت‌های زیادی درباره آن شد.

حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های ایرانی البته به سال‌های دور برمی‌گردد. در سال‌های پیش از انقلاب هم بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های فارسی بازی کرده بودند. مهم‌ترین و پرکارترین آنها جنید آرکین است که در ایران با نام فخرالدین شهرت دارد. او از سال ۴۷ تا ۷۴ در ۱۶ فیلم و سریال ایرانی بازی کرد. اولین آنها یوسف و زلیخا بود و آخرینش سریال مزد ترس که سال ۷۴ پخش شد. به جز او امل سایین خواننده و بازیگر ترک هم پیش از انقلاب در چند فیلم ایرانی حضور داشت.

دو دهه بعد از انقلاب حضور ستارگان ترک در فیلم‌های ایرانی ادامه پیدا کرد. آدم برفی ساخته داود میرباقری که سال ۷۳ ساخته شد، اگرچه از بازیگران ترکیه‌ای استفاده نکرد، اما به نوعی پیشقدم ساخت فیلم در ترکیه شد.

پس از آن در دهه هشتاد فیلم‌ اکواریوم ایرج قادری در ترکیه فیلمبرداری شد و بعدتر در دهه‌ی ۹۰ فیلم‌هایی نظیر گناهکاران از فریبرز قریبیان، بغض به کارگردانی رضا درمشیان و یک سطر واقعیت ساخته علی وزیریان در ترکیه فیلمبرداری شدند و در تمام آنها بازیگران ترک در نقش‌های فرعی و کم اهمیت حضور داشتند.

اما از اواخر دهه نود حضور بازیگران ترکی در فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی جدی شد و حالا این بازیگران عهده‌دار بازی نقش‌های اصلی یا دست‌کم پر رنگ در فیلم‌های ایرانی شدند. فیلم‌های مطرب، ‌ جن زیبا، هولیا با حضور بازیگران ترکیه ای در این دهه به نمایش درآمدند.

«جن زیبا» در سال ۹۷ اکران شد که بازیگر ترکی در آن بازی می‌کرد که به واسطه سریال‌هایی که در آنها بازی کرده بود، ‌ برای تماشاگر ایرانی شناخته شده بود. حضور نورگل یشیلچای امید زیادی هم برای فروش این فیلم ایجاد کرده بود که البته موفق نبود. این فیلم در سال ۹۷ کمی ‌بیش از یک میلیارد تومان فروخت که اصلا رقم جالبی نیست.

«مطرب» ساخته ۱۳۹۸ مصطفی کیایی داستان خواننده‌ای قدیمی ‌با بازی پرویز پرستویی است که دیگر اجازه فعالیت ندارد و بالاخره در هفته فرهنگی ایران در ترکیه فرصتی برای اجرای کنسرت پس از سالیان طولانی پیدا می‌کند. این فیلم در سال ۹۸ بیش از ۳۸ میلیارد تومان فروش داشت و یکی از فیلم‌های موفق گیشه بود.

سال ۹۹ هم مرتضی آتش زمزم فیلم «هولیا» را با حضور ویلما الس و هولیا دیکن ساخت که البته سال گذشته اکران شد و حدود ۵ میلیارد تومان فروش داشت. نوروز هم فیلم دیگری بود که سال گذشته در جشنواره فجر اکران شد و علی بوراک سیلان، بازیگر ترکیه‌ای، در آن بازی داشت.

حالا هم مست عشق گروهی از بازیگران ترک را وارد فیلمی‌از سینمای ایران کرده است. اما آنچه در مورد مست عشق متفاوت است این است که این فیلم محصول مشترک ایران و ترکیه است و نه این که تنها از بازیگران ترکیه ای استفاده کرده باشد. فروش نه چندان موفق فیلم هایی که با بازیگران ترکیه‌ای ساخته شدند، ‌این پیام را می دهد که صرف حضور آنها نمی‌تواند دلیلی برای فروش بالای فیلم باشد.

در مورد مست عشق هم دلایل زیاد دیگری برای فروش ۴۷ میلیاردی آن وجود دارد که تنها بخشی از آن بازی ستارگان ترک است. بنابراین فروش بالای آن نمی‌تواند مشوقی برای ساخت فیلم‌هایی با حضور بازیگران ترکیه‌ای قلمداد شود، اما می‌تواند شروعی برای همکاری مشترک با ترکیه باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر) مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس) ادامه رقابت «تمساح خونی» و «مست عشق» در گیشه و آغاز اکران یک اکشن

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوان
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • استقبال کودکان و نوجوانان از آثار مرتبط با امام جعفر صادق (ع)
  • گریمور سینمای ایران در اردبیل تشییع شد
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی