Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ با خروج آمریکا از برجام دلواپسان این‌بار نیز دست به‌کار شدند تا با تخطئه مذاکرات هسته‌ای و تیم دیپلماسی به اذهان عمومی اینگونه القا کنند که دولت در مذاکرات برجام به کشور خیانت کرده است و حتی مقام معظم رهبری را در جریان جزئیات قرار نداده‌اند؛ آنچنان که حسین شریعتمداری، سردبیر روزنامه کیهان در مصاحبه با یورونیوز می‌گوید: «موقع امضای برجام نیامدند به رهبری بگویند ما داریم برجام را امضا می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وقتی که امضا کردند، امر رسمیت یافت، بنابراین آقا باید جلوی چه چیزی را می‌گرفتند؟ توافقی که هنوز اجرا نشده؟»، اما این جریان غافل از آن است که پیامد‌های این رویکرد تنها متوجه دولت روحانی نیست و به‌نوعی تقلیل جایگاه رهبری نیز محسوب می‌شود؛ آن‌چنان که محمدرضا باهنر، نماینده اصولگرای ادوار مجلس نیز با حالتی از کنایه و هشدار می‌گوید: «فکر می‌کنید رهبری با برجام مخالف بودند، اما نتوانستند جلو آن را بگیرند؟ شما فکر می‌کنید اگر در مملکت رهبر معظم انقلاب نهایتاً تصمیمی بگیرند کسی هست که بتواند خلاف آن عمل کند؟».

اکبر ترکان، مشاور اسبق رئیس‌جمهوری و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در گفتگویی ضمن تاکید بر اینکه جدا کردن حساب رهبری از مذاکرات برجام، نسبت ناروا دادن به جایگاه رهبری است، می‌گوید که صدا و سیما نیز نباید با انجام برخی شیطنت‌ها در مسیر دلواپسان گام بردارد به‌گونه‌ای که که موجب تفرقه‌افکنی شود بلکه در این شرایط هرچه فریاد داریم باید بر سر آمریکا بزنیم.

مشروح گفت‌وگوی با اکبر ترکان را در ادامه بخوانید؛

آقای ترکان! این روز‌ها برخی تلاش می‌کنند اینگونه به اذهان عمومی القا کند که مقام معظم رهبری در جریان دقیق روند منجر به برجام نبوده‌اند، برای نمونه حسین شریعتمداری در مصاحبه‌ای گفته که آقا ناگزیر به امضای برجام رضایت دادند، آیا اساسا این نگاه درستی است؟ اصلا ممکن است رهبری در جریان مذاکراتی تا این سطح مهم و حساس نباشند؟

برجام تصمیم نظام بوده است و هرگونه صحبتی از این جنس تنها منجر به گسترش تفرقه می‌شود.

به جای فریاد زدن بر سر آمریکا، به جان یکدیگر افتاده ایم

مشکل ایجاد شده در رابطه با برجام به دلیل اقدامات ترامپ است. او از توافق هسته‌ای خارج شده و در حال بسیج کردن جهان علیه ایران است. متاسفانه به جای آنکه فریادهایمان را بر سر آمریکا بکشیم، به جان یکدیگر افتاده‌ایم. ما نباید فراموش کنیم که آمریکا دارای قدرت اقتصادی است و تحریم‌ها نیز تا حدی بر اقتصاد ایران فشار می‌آورند. ما باید مقاومت کنیم. به شکلی که در اقتصاد باید مقاوم سازی انجام شود تا آثار مخرب تحریم کاهش یابند. این همان اقتصاد مقاومتی است.

جدا کردن حساب رهبری از برجام نسبت ناروا دادن به ایشان است

صدا و سیما نیز به‌تازگی مستندی را با عنوان «داستان اتم» منتشر کرده که همین تفکر را به مخاطب القا می‌کند و به نوعی دنبال کننده همان خط شده و ...

متاسفانه صدا و سیما گاهی شیطنت می‌کند. آیا اینکه فردی مدام بر زخم خود نمک بپاشد نشان می‌دهد که این شخص دارای عقل سلیم است؟ این روز‌ها مصایب و معضلاتی در کشور ایجاد شده‌اند که برخی تلاش می‌کنند تمامی مسئولیت آن‌ها را متوجه مقام معظم رهبری کنند و برخی دیگر نیز همین رویکرد را در برابر دولت درپیش گرفته‌اند. نمی‌توان گفت که اصلا رهبری در جریان امور نبوده‌اند و دولت به دور از چشمان رهبری مخفیانه توافقی را امضا کرده است. این صحبت هم دروغ است و هم نسبت ناروا دادن به جایگاه رهبری است.

برخی به‌دنبال تسویه حساب سیاسی با روحانی هستند

در شرایطی که کشور‌های منطقه و فرامنطقه فشار‌های زیادی را متوجه ایران می‌کنند و تحریم‌ها هم فشار‌های زیادی را متوجه مردم کرده، اینگونه تفرقه افکنی‌ها و سنگ اندازی‌ها چقدر گل به خودی زدن محسوب می‌شود؟

این افراد و طیف‌ها که اینگونه شیطنت می‌کنند فارغ از بحث خروج ترامپ از برجام و سیاست‌های ضد ایرانی او، بستر را برای تسویه حساب سیاسی با رئیس‌جمهورمناسب دیده‌اند؛ بنابراین باید توجه خود را صرف مقابله با سیاست‌های تخریبی آمریکا کنیم و در داخل نیز از ایجاد تشتت بپرهیزیم. به یکدیگر اتهام زنی نکنیم تا ضمن حفظ یکپارچگی توان مقاومت را داشته باشیم.

 

 

منبع: خبرآنلاین برچسب ها: رویداد24 ، برجام ، مستند داستان اتم ، رهبری ، خروج آمریکا از برجام ، مذاکرات هسته ای ، اکبر ترکان سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 برجام مستند داستان اتم رهبری خروج آمریکا از برجام مذاکرات هسته ای اکبر ترکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حربه زنگ زده یهودستیزی

پدیده‌ای که پیش از این کمتر شاهد موجی از احساسات نسبت به مردم مظلوم فلسطین و نفرت از اسرائیل و صهیونیسم بودیم.
پدیده‌ای که حتی گفته می‌شود با اعتراضات ضد جنگ مردم آمریکا در دهه ۱۹۷۰ و مخالفت با سیاست‌های ایالات متحده در ویتنام هم قابل مقایسه نیست. از این جهت که این تظاهرات و اعتراضات از دانشگاه‌های آمریکا شروع شده است.

این نشان می‌دهد که جامعه نخبگی کشور‌های غربی نه از زاویه دینی و تفکیک اسلام و مسیحیت بلکه از زاویه عدالت خواهی و انسانیت موجی از اعتراضات و نارضایتی از سیاست‌های دولت‌های غربی بخصوص آمریکا در پشتیبانی همه جانبه از رژیم صهیونیستی براه انداختند.

نکته قابل تامل اینکه بار دیگر هم مقامات آمریکایی و هم سیاستمداران اسرائیلی تلاش می‌کنند از ابزار یهودستیزی برای توجیه سرکوب این اعتراضات استفاده می‌کنند. ابزاری که به نظر می‌رسد کاربرد خود را از دست داده است.

پیش از این هر گونه اعتراضی که نسبت به سیاست رژیم صهیونیستی چه در اروپا و چه در آمریکا صورت می‌گرفت همواره با انگ یهودستیزی با آن برخورد می‌شد. 

در شروع حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در آبان ماه سال گذشته ما شاهد چنین موجی از اعتراضات در سطح کمتری بودیم، اما دولت‌های غربی سعی کردند با توجیه یهودستیزی، اعتراضات را سرکوب و عملا با عنوان یک اقدام مجرمانه با آن برخورد کنند. حتی در آمریکا، روسای چند دانشگاه را بخاطر ابراز همدردی با مردم فلسطین مجبور به استعفا و کناره گیری کردند.

اما در حال حاضر این سطح گسترده از اعتراضات و ابزار تنفر نسبت به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به جایی رسیده که دیگر این ابزار مظلوم نمایی اسرائیلی‌ها کاربرد خود را از دست داده و سیاست‌های دولت‌های اروپایی به اسم مقابله به یهود ستیزی در توجیه حمایت هایشان از رژیم صهیونیستی دیگر اثری ندارد و بعید به نظر می‌رسد که کنگره آمریکا و حامیان اسرائیل در ایالات متحده بتوانند با احضار روسای دانشگاه‌ها آن‌ها را نسبت به جنبش دانشجویی که در حمایت از مردم غزه براه افتاده است مورد توبیخ و سرزنش قرار بدهند.

چرا که در شرایط کنونی ما شاهد سطح گسترده‌ای از اعتراضات هستیم که از علاوه بر آمریکا به کشور‌های اروپایی هم رسیده است و تداوم این اعتراضات و نارضایتی‌ها قطعا می‌تواند بخش‌های دیگری از جوامع اروپا و آمریکا را در بگیرد.

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • شیطنت بن وایت هنگام ضربه پنالتی سون هیونگ مین در دیدار تاتنهام و آرسنال / فیلم
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • شیطنت بچه تخس آرسنال در دربی! (عکس)‏