Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: دشمنان باید بدانند این ملت ایستاده‌اند از آرمان‌های حسینی و زینبی خود با تمام وجود و از عفاف، حجاب، معروف و مقابله با منکرها با قدرت دفاع کنند و انتظار داریم که تمام این اقدامات در دنیا مورد عنایت واقع شود. ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی ظهر امروز در همایش تعزیه سیار تاریخی بازار اراک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مردم شریف استان مرکزی و کلانشهر اراک از هر قشر و در هر سنی در روز عشق‌ورزی به آستان مقدس حضرت علی‌اکبر(ع) و ایام عاشورا در چنین مراسمی حضور یافته‌اند تا اعلام وفاداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز پس از گذشت یک‌هزار و 380 سال از واقعه جانسوز و دلخراش کربلا همه ملت ما در سراسر ایران اسلامی در صحنه و در دانشگاه بزرگ حسینی حاضر شده‌اند تا بگویند اگر در واقعه کربلا یاری‌رسان امام حسین(ع) نبوده‌ایم اکنون با زبان، قلم، قدم، فداکاری، لباس و عزاداری به یاری آن حضرت شتافته‌ایم تا اهداف و آرمان‌های بزرگ عاشورایی، امام راحل، رهبر بلندمرتبه انقلاب اسلامی و شهدایمان را حفظ کنیم.

تعابیر‌ شفاف و‌ زیبا‌ی برخی ‌علمای اهل سنت ‌از امام حسین (ع)‌ هیچ مشابهی نداردویژگی‌های دنیاپرستان از منظر امام حسین(ع)دستگاه امام حسین (ع) جایگاه کسب و کار برای دنیا نیست

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: انتظار داریم که در پیمودن این مسیر با عظمت در دنیا مورد عنایت واقع شویم و در فردای قیامت از شفاعت حضرت محمد(ص) و خاندان مطهر ایشان بهره‌مند شویم، مردم ما با بر لب داشتن جمله "حسین حسین شعار ما، شهادت افتخار ما" آماده‌اند که در مسیر اباعبدالله(ع) و آرمان‌های حسینی هرگونه جانفشانی انجام دهند.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی ادامه داد: افکار آمریکا، صهیونیسم، داعش، اسرائیل و آل‌سعود در برابر چنین ملت مقاوم و آماده‌ای هیچگونه تاثیری ندارد و دشمنان باید بدانند این ملت ایستاده‌اند از آرمان‌های حسینی و زینبی خود با تمام وجود و از عفاف، حجاب، معروف و مقابله با منکرها با قدرت دفاع کنند و انتظار داریم که تمام این اقدامات در دنیا مورد عنایت واقع شود.

حضور مردم در صحنه عزاداری بیانگر عشق آنها به مکتب حسینی است

سیدعلی آقازاده نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت تبیین اینگونه مراسم‌های مذهبی گفت: خورسندیم که دگربار شاهد برگزاری مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی در شهر اراک و در بازار تاریخی این شهر هستیم.

وی افزود: این مراسم معنوی و مذهبی هرساله با شکوه و حضور هرچه بیشتر مردمی درحال برگزاری است که این حضور تحسین‌برانگیز بیانگر عشق ملت جمهوری اسلامی ایران به خون سیدالشهدا(ع) و واقعه عاشورا است.

انتهای پیام/ ع

R41371/P1494/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۴۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟

خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • حمایت اساتید حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» (عفاف و حجاب) فراجا + اسامی
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن
  • تاکید امام جمعه قم بر همراهی همه دستگاها برای استمرار اجرای طرح نور