Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار خلیل آباد با توجه به اینکه شهرستان بر روی گسل درونه قرار دارد، بحران هر لحظه ما را تهدید می کند و همه همشهریان باید در خصوص مقاوم سازی منازل مسکونی خود اهتمام لازم را داشته باشند، گفت: دهیاران و شهرداران نسبت به شناسایی بافت های فرسوده و قدیمی اقدام کنند و نسبت به مقاوم سازی آن‌ها هشدارهای لازم داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ ابراهیم قاسم پور، پیش از ظهر امروز در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان خلیل آباد اظهار داشت: در سال جاری بعد از چندین سال متوالی خشک‌سالی و تغییراتی که در اقتصاد خانوار ایجاد کرده بود باران های خوبی آمد و در برخی موارد منجر به سیل شد و خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشت.

وی با بیان اینکه همت همه مدیران در حوزه اجرایی و مشارکت خوب مردم باعث پیشگیری از حوادث جانی شد، خاطرنشان کرد: اگر بارندگی ابتدای سال نبود مطمئناً خسارت های زیادی در بخش کشاورزی و دامداری شهرستان به وجود می آمد.

فرماندار خلیل آباد با تأکید بر اینکه آسیب شناسی اقدامات و عملکرد دستگاه ها در مواقع وقوع حوادث طبیعی باید بعد از وقوع مورد بررسی قرار گیرد، تصریح کرد: با توجه به هشدارهای هواشناسی در خصوص فصل پاییز، مدیران با حساسیت بیشتری موضوع را دنبال کنند و تجهیزات و امکانات خود را در آمادگی صد در صد داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه قبل از شروع فصل سرما باید واحدهای مسکونی در اسرع وقت آماده شود، اذعان کرد: در آماده سازی این واحد های مسکونی باید بنیاد مسکن، بهزیستی، کمیته امداد و سپاه و بسیج حداکثر تلاش خود را به کار گیرند.

قاسم پور با بیان اینکه با توجه به اینکه خلیل آباد بر روی گسل درونه قرار دارد، بحران هر لحظه ما را تهدید می کند و همه همشهریان باید در خصوص مقاوم سازی منازل مسکونی خود اهتمام لازم را داشته باشند، عنوان کرد: دهیاران و شهرداران نسبت به شناسایی بافت های فرسوده و قدیمی را شناسایی کنند و نسبت به مقاوم سازی آن‌ها هشدارهای لازم داده شود.

وی با تأکید بر اینکه اگر توان همیاری و همراهی مردم در سیل نبود قادر به کنترل سیل نمی بودیم و مردم از حداکثر توان خود در مهار سیلاب استفاده کردند، افزود: اگر مدیران به موقع ورود کنند قطعاً مردم هم بیشتر حضور خواهند داشت.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان خلیل آباد تشریح کرد: مدیرانی که مجموعه مشترک کاشمر و خلیل آباد هستند تکلیف دارند در خلیل آباد هم با تمام امکانات و تجهیزات خدمت رسانی داشته باشند و اگر نمی توانند اعلام کنند تا چاره ای اندیشه شود.

وی با اشاره به اینکه آب منطقه ای باید خیلی بیشتر از این در شهرستان خدمت رسانی کنند و گروهی باید تشکیل و نسبت به شناسایی و برطرف کردن موانع مسیل ها اقدام کنند، بیان کرد: اگر مسیر سیل تغییر کند مطمئناً شهر یا روستایی را درگیر سیل می کند.

قاسم پور با تأکید بر اینکه تمامی امکانات و تجهیزاتی که به شهرستان می آید در اختیار مدیریت بحران است و جزیره ای عمل کردن در مدیریت بحران جواب نمی دهد، خاطرنشان کرد: شناسایی ظرفیت های بخش خصوصی و احصا کمبودها و برنامه ریزی برای رفع آن‌ها، رصد سیل بند ها و بندهای خاکی، شناسایی نقاط حادثه خیز، شناسایی اماکن اسکان اضطراری و... باید در دستور کار اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان باشد.

وی در پایان تأکید کرد: همه دستگاه های عضو مدیریت بحران به ویژه دستگاه های خدماتی آمادگی کامل در روز تاسوعا و عاشورا داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۴۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد

محمد آیینی گفت: نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرده و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی افزود: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم ساکن این بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آن‌ها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

وی اضافه کرد: چالش دوم سازندگان تولید کنندگان و توسعه‌گران هستند که حاضر نوسازی و مقاوم سازی در این محله‌ها نیستند، زیرا برای آن‌ها توجیه اقتصادی ندارد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: در این زمینه راهکار‌های ارائه شده و مشوق‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است.

وی افزود: امروز ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند و بیش از ۲۳۴ شهر بسته خاص خود را نوشته‌اند.

وی تصریح کرد: چالش سومی که با آن روبه‌رو بوده و هستیم، توجیه مردمی است که در این بافت‌ها زندگی می‌کنند تا بتوانیم آن‌ها را وارد مشارکت در نوسازی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در این زمینه راهی جز ارتباط چهره به چهره نداریم و باید حلقه‌های واسطه‌ای ایجاد شود که مورد اعتماد دو طرف باشد.

وی خاطرنشان کرد: گام نخست در این زمینه به صورت گسترده با همراهی بسیج سازندگی برداشته شده و تاکنون ۴۲۸ حلقه میانی ایجاد شده است.

آیینی اضافه‌کرد: برنامه امسال ما دست یافتن به ۲ هزار حلقه میانی است تا به ارائه خدمات در محله‌های هدف بپردازند.

وی اظهار داشت: از سال ۸۴ تاکنون یک میلیون و ۵۰ هزار مسکن در بافت‌های فرسوده کشور ساخته شده است که در دولت سیزدهم بیش از ۷۳ هزار پروژه در این بافت‌ها احداث شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: پروژه‌های نوسازی از مرز ۲۶۶ هزار واحد گذشته و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

وی در پایان گفت: در برنامه داریم تا پایان امسال یکصد هزار واحد دیگر را نیز به بهره‌برداری برسانیم.

دیگر خبرها

  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار