Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@05:04:30 GMT

7شرط پذیرش اعمال و رفتار انسان

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۵۷۸۶۲

مراسم عزاداری شب هشتم محرم باسخنرانی حجت‌الاسلام سید محمدباقر علوی تهرانی و مدیحه‌سرایی سیدمهدی میرداماد در مسجد امیر (ع) برگزار شد. ناطقان: مراسم عزاداری شب هشتم محرم مسجد امیر (ع) باسخنرانی حجت‌الاسلام سید محمدباقر علوی تهرانی و مدیحه‌سرایی سیدمهدی میرداماد شب گذشته شنبه ۱۶ شهریورماه برگزار شد.

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام علوی تهرانی در این مراسم طی سخنرانی با موضوع «امامت، روح غدیر» اظهار داشت: ابزار انسان برای رسیدن مجهول یا عقل و یا علم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مسئله مهم سعادت بشر، مکاتب مختلف در چند چیز شامل تعریف انسان، بیان نیازهای انسان، برنامه تامین نیازها، ظرفیت‌های انسان چگونه به تکامل و کمال می‌رسد دچار اختلاف شدید هستند لذا نیازمند انسان الهی هستیم که خود به سعادت رسیده باشد و بتوان او را الگو قرار داد.

وی با اشاره به اینکه هدف آفرینش بشر دو بخش است، بخشی مقدماتی است که باید به آن رسید اما نباید در آن مرحله توقف کرد، گفت: آزمون و ابطال، معرفت و بندگی سه هدف مقدماتی انسان است که باید به آن‌ها رسید و از آن عبور کرد تا به هدف نهایی خلقت رسید بنابراین ما خیلی عقب هستیم.

علوی تهرانی با بیان اینکه یکی از اهداف مقدماتی آفرینش، بندگی است، تصریح کرد: ما نمی‌دانیم چه کاری انجام دهیم مورد رضایت و نظر معبود خواهد بود بنابراین دو رمز برای شناخت مطرح شد، یکی آن که کاری انجام ندهیم که جفای به خدا باشد و کاری انجام دهیم که برای او رضایت بخش باشد.

این کارشناس دینی با بیان اینکه نیازمند آن هستیم تا فردی به ما بگوید کدام عمل رضایت خدا را به همراه دارد و کدام عمل جفای به خداست، افزود: شکرگذاری خداوند، عمل مورد رضایت خداست اما شکرگذاری به چیست؟ آیا غذا می‌خوریم تشکر کنیم کافی است؟ نعمت تنها به غذا خوردن است؟

وی گفت: امیرالمومنین (ع) می‌فرماید: «خداوند رضایتش را در طاعتش مخفی کرده است، بنابراین هیچ‌کدام از موارد اطاعات خدا را کوچک نشمار، در حالی که ممکن است همان مورد رضایت باشد و تو ندانی و هیچ یک از موراد عصیان خدا را کوچک نشمار، در حالی که ممکن است همان چیز خشم خدا را برنگیزد»

علوی تهرانی تصریح کرد: انسان به راحتی مکروهات را انجام می‌دهد در حالی که آنان را نمی‌شناسد.

این سخنران دینی افزود: ۷ شرط وجود دارد که انسان بداند رفتار و عملی که انجام می‌دهد مورد رضایت خداوند است یا خیر. خداوند در شب معراج به پیامبر(ص) حدیث طولانی فرمودند که بارها گفتم هرکس به دنبال سعادت است این حدیث ۲۲ بند آن را یک مرتبه بخواند و به آن عمل کند. خداوند در این حدیث می‌فرمایند: « یا أحمدُ، هَل تَدری مَتی یَکونُ لِیَ العَبدُ عابِدا؟ قالَ : لا یا ربِّ، قالَ : إذا اجتَمَعَ فیهِ سَبعُ خِصالٍ : وَرَعٌ یَحجُزُه عنِ المَحارِمِ، وَ صَمتٌ یَکُفُّه عَمّا لا یَعنیهِ، وَ خَوفٌ یَزدادُ کـلَّ یَومٍ مِن بُکائهِ، و حَیاءٌ یَستَحی مِنّی فِی الخَلاءِ، و أکلُ ما لا بُدَّ مِنهُ، و یُبغِضُ الدُّنیا لِبُغضی لَها، و یُحِبُّ الأخیارَ لِحُبّی إیّاهُم ؛ ای احمد! آیا می دانی که بنده چه وقت مرا بندگی می کند؟ عرض کرد: نه، ای پروردگار من . فرمود: هرگاه هفت خصلت در او فراهم آید: پارسایی و ورعی که مانع او از حرام‌ها شود، سکوتی که او را از سخنان بیهوده باز دارد، ترسی که هر روز بر گریه او بیفزاید، شرمی که در خلوت و تنهایی از من داشته باشد، خوردن به اندازه ضرورت، دشمن داشتن دنیا به خاطر دشمنی من با آن و دوست داشتن نیکان به خاطر اینکه من آنان را دوست می‌دارم.»

منبع: مشرق برچسب ها: پذیرش ، اعمال ، رفتار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پذیرش اعمال رفتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۷۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیر جهاد کشاورزی ساری از صدور ۵۸۹فقره سند نقل و انتقال زمینهای کشاورزی پارسال در این شهرستان خبر داد.

سید اسماعیل علوی با بیان اینکه انتقال رسمی سند مورد معامله، امنیت مالکیت را در پی دارد و برای اخذ سند اراضی کشاورزی نیاز به اقداماتی است، افزود: اجرای طرح شناسایی وضعیت کاربری اراضی کشاورزی برای تثبیت و صدور اسناد مالکیت گامی اساسی برای بهبود وضعیت اراضی زراعی و باغی است.

علوی در تریح جزئیات دریافت سند زمینهای کشاورزی گفت: مهم‌ترین مدارک اخذ سند برای زمین کشاورزی ؛ سند عادی مالکیت یا بنچاق مالکیت بنام مالک که مشخصات فرد فروشنده بعنوان مالک اولیه و خریدار بعنوان مالک اصلی ثبت شود، اصل و کپی کارت ملی، کپی و قولنامه های صادر شده برای ملک، نقشه هوایی و نقشه utm، فیش پرداختی هزینه اخذ سند کشاورزی، کپی اولین سندهای اراضی کشاورزی، کپی سند مالکیت ملک و در اراضی مشاعی با رعایت “قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاوری” است که در صورت حضور نداشتن مالک لازم است وکالتنامه نقل و انتقال بنام متقاضی ارائه شود. 

 

دیگر خبرها

  • رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد
  • "عمره مفرده" چه اعمالی دارد؟
  • عمره مفرده چه اعمالی دارد؟
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • نسل جدید ربات انسان‌نما، همه‌منظوره است
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • ببینید| نوری قزلجه: بیش از ۵۰ درصد اقدامات مجلس یازدهم رضایت‌بخش نبود