Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مسائل ما از طریق دشمنان حل نمی‌شود، بنابراین حل مسائل به دست خود ما است.

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در جمع عزاداران حسینیه اعظم زنجان با بیان اینکه زنجان پایتخت شور و شعور حسینی و پایتخت مهر و محبت اهل‌بیت (ع) است، اظهار کرد: امروز، زنجان از آسمان زیباتر دیده می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز چشم آسمان به زمین خیره بود تا کهکشانی از ستاره‌های سرشار از معرفت و دست‌هایی که به یاد آن دست‌های بریده به سمت آسمان دراز شده بود را نظاره کند. عاشورا عظیم‌ترین واقعه حیات بشر و پرشکوه‌ترین رویداد هستی است. هر سال این واقعه زنده‌تر، طوفانی‌تر و عمیق‌تر پیش می‌رود.

وی با تاکید بر اینکه جغرافیای عاشورا در عالم در حال گسترش است، ادامه داد: قلمرو این رویداد جاودان حیات و زندگی بشر حتی قلب اروپا و آمریکا را تحت نفوذ خود قرار داده است. هر چه به این حادثه نزدیک‌تر می‌شویم، آن‌را با چشم‌ها و گوش‌های درونی و معنوی خود بهتر حس می‌کنیم.

سردار سلامی تصریح کرد: امشب صدای «هل من ناصر ینصرنی» از مردی شنیده می‌شود که به تنهایی از همه هستی و به نیابت از خدای بزرگ به جنگ با ستم رفته بود تا اسلام را احیا کند. عاشورا این‌قدر رفیع و بلند است که از اقصی‌نقاط هستی، اوج فضایل آن‌ دیده می‌شود. عاشورا قله همه فضایل الهی در مرتبه انسان کامل است.

وی افزود: ایثار، سخاوت، جوانمردی، گذشت، ایمان، عاطفه و احساس در عاشورا موج می‌زند زیرا امام حسین (ع) که زیباترین گوهر آفرینش است، مثل او آفریده نخواهد شد. همه حسنات و فضایل و زیبایی‌ها در وجود این شخصیت متجلی است. امام حسین (ع) جلوه‌ای از جمال حضرت حق است اما خداوند راضی می‌شود که او و خاندانش در سخت‌ترین آزمایش تاریخ برای احیای اسلام و نجات مسلمانان از اسارت و بردگی، به شهادت برسند و یا اسیر شوند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآور شد: وقتی چنین شخصیتی حاضر می‌شود خود، خانواده و اصحابش شهید شوند و خانواده‌اش در سخت‌ترین شرایط به اسارت ظالمان درآیند، عظمت اسلام روشن می‌شود. خیلی از دلسوزان به امام حسین (ع) وصیت کردند که از مکه خارج نشود، امام می‌دانست که شهید می‌شود ولی پیمان جهاد را ترک نکرد. آیا شایسته امام مسلمین است که ظلم و جور را ببیند اما از جهاد دست بردارد؟ اگر چنین می‌شد دیگر چه حجتی برای مظلومان و مستضعفان عالم می‌ماند که در مقابل مستکبران بایستند؟

وی افزود: امام بر اساس منطق و فلسفه‌ای عمیق و الهی این راه مقدس را انتخاب کرد، زیرا باید منطق مبارزه و جهاد مظلومان را روی صفحه زمین به تصویر می‌کشید تا برای همیشه چنین حجتی پایدار و زنده با زمان حرکت کند. عاشورا کهنه نمی‌شود و هرگز غبار کهنگی بر سیمای عاشورا نمی‌نشیند. این واقعه یک نقطه از تاریخ نیست، بلکه در زمان حرکت می‌کند و حجت می‌آفریند و برای همه انسان‌ها الگو می‌سازد.

سلامی ادامه داد: عاشورا الگویی برای سعادت و حیات انسانی است. برای امام، مرگ در راه خدا سعادت است. چشم تاریخ برای همیشه به واقعه عاشورا خیره می‌ماند. با واقعه عاشورا، افتخار، جهان را در برمی‌گیرد و خداوند برای خلقت انسان به ملائک مباهات می‌کند. حضرت عباس (ع) نیز طوری جاودانه شده است که امروز ده‌ها هزار دست در خیابان‌های زنجان برایش به سمت آسمان پرواز کنند. ما چنین امامی را امام خود می‌دانیم و به او تکیه می‌کنیم.

وی تصریح کرد: دیدن این‌همه صحنه‌های سخت برای یک انسان خیلی مشکل است اما اگر امام قیام نکرده بود ظلمت و تیرگی بنی‌امیه همه دامن اسلام را می‌گرفت. امام مثل خورشید در تاریکی طلوع کرد و شهادت ایشان بساط بنی‌امیه را از جا کند، بدعت‌ها را از بین برد و چهره اسلام ناب را روشن کرد. اگر ملتی جهل و ترس و طمع را رها نکند، امام خود را در میدان تنها می‌گذارد. بسیاری از انسان‌های سست‌ایمان، میانه راه امام را رها کردند. عاشورا عبرت بزرگی است و به ما نشان داد که مقاومت و ایستادگی، راه سعادت است.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: امروز هم همین‌گونه است. تاریخ تکرار شده و همه دنیای مستکبر در مقابل یک امام و امت ایشان آرایش جنگی گرفته‌اند. صحنه همان است. آن روز امام و یارانش را در محاصره آب قرار دادند و امروز هم همین‌گونه است. یک تفاوت دارد و آن هم اینکه امام امروز، نایب امام زمان (عج) است. امام زمان و نایب‌اش در میدان هستند. خوشبختانه امت امروز آگاه هستند و امام خود را تنها نگذاشته‌اند، به همین دلیل دیگر آن ماجرای غم‌انگیز تکرار نمی‌شود.

این مسئول یادآور شد: عاشورا به وقوع پیوست تا مسلمانان و مومنان بدانند اگر امام‌شان را در صحنه نبرد تنها بگذارند همان حادثه رخ می‌دهد. امت امروز بصیرت یافته‌اند و ایمان دارند. صدها هزار شهید، سند دلالت بر این بصیرت است. این امت کنار امام خود هشت سال در میدان جنگ ایستاده‌اند. امروز اسلام به حاکمیت رسیده است و مسلمانان سیطره قدرت را در اختیار گرفته‌اند.

وی تاکید کرد: این ملت از فضای تنگ و ظلمانی به نور وارد شدند. اسلام درخشید و امام آمد و حکومت اسلامی شکل گرفت. سپس همه قدرت‌های شیطانی که در تاریخ بشر از حیث قدرت بی‌نظیرند، در مقابل درخشش اسلام ایستادند تا نور خدا را خاموش کنند. آمریکا، شوروی، اروپا، اعراب و همه دست به دست هم دادند تا صحنه کربلا را تکرار کنند. امام و اصحاب او را به شهادت برسانند اما ملت ایستاد و دشمن عقب نشست. مسلمانان همچنان بیرق جهاد را بر دوش گرفتند. جوانان ایرانی کاری کردند که همه قدرت‌های شیطانی به شکست‌های خود اعتراف کردند اما این آخر ماجرا نبود.

سلامی گفت: عاشورا به متن نبرد ما آمد. فرزندانی که به جنگ می‌رفتند، پیشانی‌بندهایی داشتند که نام امام حسین (ع) بر آن نقش بسته بود. هیچ‌کس باور نمی‌کرد قدرت‌های بزرگ این‌چنین در مقابل این فریادهای بلند ذلیل شوند، فرو بریزند و عقب بنشینند. وقتی مسلمانان امام خود را می‌شناسند محشر به پا می‌شود. امام خمینی (ره) و رهبر عالی‌قدر با منطق حق و حکمت، مسلمانان را هدایت می‌کنند. قدرتی که امروز ساخته شده، بی‌نظیر بوده و ترس مسلمانان ریخته است.

وی افزود: امروز دشمنان در حال عقب‌نشینی و فرار هستند. ما رفتار دشمنان را رصد می‌کنیم و می‌دانیم تا چه حد توان دارند. هر جا فرزندان امت اسلام حرکت کردند آن‌ها عقب نشستند. هر جا نور خدا بتابد، تیرگی از بین می‌رود و امروز جهان اسلام میدان یک جهاد نیرومند شده است. دیگر امام مسلمین تنها نیست. جوانان شجاع و شهادت‌طلب می‌توانند برای طولانی‌مدت طومار قدرت‌ها را در هم بپیچند. عاشورا به ما روح ایستادگی داد. ترس ما از قدرت‌ها ریخته است، چون قرآن می‌فرماید همه این قدرت‌ها توان آفرینش یک پشه را هم ندارند.

سلامی یادآور شد: آمریکا که با همه مقامات عالم با کبر و غرور سخن می‌گوید، تنها آرزوی‌شان این است که یک عکس یادگاری با یک مقام ایرانی بگیرند. آیا این به معنای شکوه و عظمت نیست؟ این قدرت‌ها دیگر یارای ایستادن ندارند و دست و پا می‌زنند. ما مسلط و عاشورایی هستیم. شکست و تسلیم شدن و سازش و مذاکره در قاموس ما نیست. ایستادگی و حرکت و تسلط و حل مشکل و آفرینش قدرت شیوه ما است.

وی خاطرنشان کرد: این ایران امروز است. قدرت اسلام امروز عالم‌گیر است و دشمنان خود را به عقب رانده است. همه دنیا ما را تحریم کرده‌اند اما چهره شهرهای‌مان چیز دیگری را نشان می‌دهد. اگر این تحریم به آمریکا تحمیل می‌شد، فرو می‌پاشید اما مردم ایران با قلب‌ها و ایمان‌شان با دشمنان خدا و اسلام می‌جنگند و منطق‌شان، منطق عاشورا است و باعث سربلندی و مهیای حل مشکلات‌اند. ما بر مشکلات پیروز می‌شویم. قرار نیست که به خاطر وجود مشکل تن به خواسته دشمن بدهیم. هیچ دشمنی راه‌حلی برای طرف مقابل خود ندارد. مسائل ما از طریق دشمنان حل نمی‌شود، بنابراین حل مسائل به دست ما است و این آخرین فراز این نبرد است. عاشورایی می‌مانیم و می‌دانیم که صبر کلید فرج است.



انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سردار سلامی واقعه عاشورا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۸۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امامت سیاسی دلیل نفرت دشمنان اهل بیت (ع) بود

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در آئین عزای سالروز شهادت امام صادق (ع) که با حضور انبوه زائران، مجاوران و اقامه‌کنندگان اجتماع صادقیون مشهد در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ارزشمندترین سوگواره امام صادق (ع)، همین محفل و مجلسی است که شما در آن هستید. همین که روی فرش علی‌ابن موسی‌الرضا (ع) برق اشک خود را به ساحت قدسی نوه مکرم آن ولی خدا نشان می‌دهید تا عزادار امامی باشید که حرم ندارد و امروز به‌جز تعداد مختصری از شیعیان، هیچکس در جوار مرقد مطهرش اقامه عزا نمی‌کند.

ضرورت واکاوی ابعاد مظلومیت ائمه اطهار (ع)

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت شناخت دلایل مظلومیت امام صادق (ع) خاطرنشان کرد: شهرت اصلی امام صادق (ع) در میان ائمه اطهار (ع) به علم، دانش و تربیت اصحاب و شاگردان است اما آن‌چه باید در روز شهادت ایشان بیش از پیش موردتوجه قرار بگیرد، مظلومیت این امام همام و فلسفه مظلومیت ایشان است. باید بدانیم دلیل مظلومیت امام صادق (ع) چه بود و اساساً چرا حضرت تا این اندازه با برخورد قهری، سلبی و جنایتکارانه حاکمیت وقت روبرو می‌شد.

وی ادامه داد: از وجود اقدس امام صادق (ع) نقل شده که فرمود «مَن لَم یَعرِف سو ما اتی عَلَینا مَن ظَلَمنا وَ ذهاب حَقنا وَ ما رَکبنا بِه فَهُوَ شَریک مَن اَتی اِلَینا فیما وَ لینابه» یعنی هرکس برای درک ظلمی که بر ما رفت، تلاش نکند و بر آن نکوشد، شریک همان ظالمی است که در مقابل ما عمل کرده است. این حدیث راوی اهمیت این شناخت است.

امامت سیاسی، دلیل ظلم به امام صادق (ع)

علم الهدی تصریح کرد: همه باید بدانند که این ظلم به‌طور انحصاری بر امام صادق (ع) روا داشته می‌شد و سایر علمای بلاد اسلامی نه تنها مورد ظلم نبودند بلکه از طرف حاکمیت منصور دوانیقی ملعون حمایت می‌شدند. این ظلم هم محدود به خوراندن زهر و شهادت حضرت نیست بلکه مربوط به تلاش مستمر و مداوم بنی‌عباس برای سرکوب و تحقیر جریان تشیع است که در طول سالیان دراز دنبال شد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تأکید کرد: نه تعلیم دین، نه تربیت شاگرد و نه آموزش علوم طبیعه هیچکدام علت اصلی مظلومیت حضرت نیست. امام صادق (ع) فقط یک عالم نبود که عده‌ای دورشان را بگیرند و فقط علوم دین فرابگیرند. امام صادق (ع) در مقام حجت بالغه الهی ادعای امامت داشت و این ادعا از نظر دستگاه حاکم به عنوان یک آفت قطعی در برابر استمرار قدرت و حکومت آن‌ها به شمار می‌رفت. اگر امام صادق (ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد.

وی با بیان اینکه امامت سیاسی، تکلیف ذاتی ائمه اطهار (ع) بوده است، گفت: برادران عزیز، خواهران گرامی، امام فقط شاگرد پرور و عالم نیست. اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است. عمده وظیفه امام به این است که در پیشامد شرایط و موقعیت‌ها، یک نظام حاکمیتی تشکیل بدهد و به موازات امامت مرامی، امامت سیاسی جامعه را هم به دست بگیرد.

قساوت، ذات دشمنان دین است

علم الهدی بیان کرد: سرچشمه همه مظالمی که در حق اهل بیت (ع) روا داشته شد، همین امامت سیاسی بود. به‌خاطر همین موضوع بود که علی‌ابن ابی‌طالب (ع) را در محراب، حسین ابن‌علی (ع) را در گودی قتلگاه و سایر امامان معصوم را هرکدام در یک مقام به شهادت رساندند و در طول حیات بابرکتشان نیز انواع و اقسام جنایت‌ها را درحق آنها و پیروانشان انجام دادند. امامت سیاسی دشمن دارد. دشمنی که یک زمان حتی در مسجد شمشیر بر فرق ولی خدا می‌زند، یک زمان با اسب بر پیکر امام شهید می‌تازد و یک زمان نیز همچون منصور دوانیقی ملعون، امام صادق (ع) را با دست بسته و لباس خانه در خیابان پشت اسب می‌کشاند. این قساوت دشمن خداست و امروز هم دشمنان دین این‌چنین هستند.

کد خبر 6096291

دیگر خبرها

  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • عملیات وعده صادق، برهم زننده معادلات سیاسی نظامی جهان
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • امامت سیاسی دلیل نفرت دشمنان اهل بیت (ع) بود
  • حج، رزمایش قدرت اسلام در مقابل کفر جهانی است