Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنابر مطالعات انجام شده، خرید و فروش اسلحه در جهان، یکی از پرسودترین تجارت‌ها به شمار می‌رود، عرصه‌ای که در ظاهر اقتصادی خود، با عقبه‌ای از خون، دود، آتش و جنگ افروزی آغشته شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در میان تجارت‌های مرسوم و شایع در جهان، خرید و فروش و به اصطلاح تجارت اسلحه از سود بسیار قابل توجهی برخوردار است، تجارتی که در ظاهر اقتصادی خود باعث جنگ افروزی‌های بسیار، ایجاد تنش، خون و خون ریزی، آوارگی و بعضا جابجا شدن مرز‌های جغرافیایی کشور‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به واقع فارغ از ابعاد اقتصادی این تجارت، عقبه سیاسی و نظامی این عرصه فعالیتی نیز قابل توجه است و بعضا میل به کسب سود و منفعت هر چه بیشتر در این حوزه صنعتی خاص که در بستر صنایع نظامی معنا پیدا می‌کند، در کیفیت مناسبات، مراودات و تزریق و دمیدن فتنه و اختلاف افکنی در میان کشور‌های جهان نیز، ظهور و بروز پیدا می‌کند.

بنابر گزارشات موجود، در سالیان اخیر، کشور‌های عربی در زمره بزرگ‌ترین خریداران اسلحه قرار گرفته اند، جوامعی که به دلیل برخورداری از نفت، هزینه‌های سنگینی را برای خرید و برخورداری از سلاح‌های تولید شده صرف می‌کنند.

در این میان، کشور‌هایی همچون عربستان، مصر، الجزایر و امارات در رتبه‌های نخستین عمده‌ترین خریداران اسلحه در منطقه خاورمیانه به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید: کدام شرکت‌های تسلیحاتی بیشترین سهم تجارت اسلحه در جهان را دارند؟

چندی پیش، کانون استلهکم، طی گزارشی عنوان کرد، ۳۵ درصد از سلاح‌های فروخته شده در حوزه تجارت اسلحه، به کشور‌های اشاره شده، اختصاص پیدا کرده است.

به واقع، این موضوع به روشنی، بخشی از جنگ افروزی‌ها و تنش‌های منطقه خاورمیانه را عیان و هویدا می‌سازد، جنگ‌هایی که در پس پرده آن، منافع اقتصادی قرار گرفته، منافعی که به آواره شدن میلیون‌ها سوری، یمنی و... منتهی شده است.

آنچنان که گزارش‌های موجود در رسانه‌ها نشان می‌دهد، سه ضلع اصلی تولید اسلحه در منطقه خاورمیانه، ترکیه، امارات و رژیم اشغالگر قدس هستند، رژیمی که به عنوان یکی از بزرگ‌ترین ناقضان قطعنامه‌ها و کنوانسیون‌های بین المللیِ سازمان ملل، مدعی دموکراسی مضحکی است که با کودک کشی و غصب و خون و خون ریزی همراه شده است.

در این میان، قرار گرفتن نام امارات به عنوان یکی از تولیدکننده‌های عمده اسلحه و تجهیزات نظامی در منطقه خاورمیانه قابل توجه به نظر می‌رسد، کشوری که تلاش کرد با واردات تکنولوژی و راه اندازی خط تولید اسلحه با مشارکت کشور‌های صاحب نام در عرصه نظامی، به عنوان یک مونتاژ کار در صنعت تسلیحات نظامی خود را مطرح نماید و فراتر از آن در دایره ۲۰ تولیدکننده برتر سلاح در جهان قرار گیرد.

وقتی تحلیل‌ها و اخبار رسانه‌ها در ارتباط با نقش آفرینی امارات در جنگ یمن مطالعه می‌شود، بیش از پیش به پاسخ معادلات سیاسی و دخالت‌های نظامی این کشور در برخی رویداد‌ها همچون جنگ یمن پی خواهیم برد، جنگی که زمین بازی منحوس نظام سلطه قرار گرفته و در این بین، یمنِ ویران شده، به یکی از بزرگ‌ترین واردکنندگان اسلحه از امارات تبدیل شده است.

ایالات متحده بیش از ۳۰ درصد از بازار تسلیحات نظامی را در اختیار دارد

چندی پیش، موسسه سیپری، گزارشی را منتشر و منعکس کرد که پیرو آن، واشنگتن بیش از ۳۰ درصد از تولید، فروش و صادرات اسلحه را در اختیار دارد.تنها در میان سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷، ایالات متحده به نسبت ۵ سال قبل، ۲۵ درصد از میزان فروش اسلحه و تجهیزات نظامی خود را به ۹۸ کشور جهان افزایش داده است.

در زمان باراک اوباما، رئیس جمهور وقت ایالات متحده، قرارداد‌های نظامی بسیاری میان واشنگتن و طرف‌های قرارداد این کشور منعقد شد که بنابر اظهارات اوده فلوران (مدیر بخش تحقیقات نظامی موسسه سیپری) همچنان تا سال ها، کشور مذکور، به عنوان بزرگ‌ترین فروشندگان تسلیحات باقی خواهد ماند.

این در شرایطی است که کشور روسیه، به عنوان دومین قطب نظامی جهان، با وجود کاهش صادرات و فروش اسلحه در طی سالیان گذشته، همچنان پس از آمریکا به عنوان دومین تولیدکننده و صادرکننده اسلحه در جهان مطرح است.

بنابر گزارش سیپری، مسکو، ۲۲ درصد از بازار تسلیحات نظامی در جهان را در اختیار دارد، فرانسه و آلمان نیز، پس از کشور‌های اشاره شده به ترتیب در جایگاه سوم و چهارم فروش و صادرات اسلحه قرار دارند.

با در نظر گرفتن داده‌های این تحقیق، که آلمان در طی قریب به ۵ سال گذشته، صادرات تسلیحات نظامی خود به خاورمیانه را پیش از ۲ برابر افزایش داده، بیش از پیش به ابعاد و زوایای پیدا و پنهان این تجارت پرسود و آغشته به خون پی خواهیم برد.

سهم قابل توجه هندی‌ها در واردات اسلحه

بسیاری از آینده پژوهان، از کشور هند، به عنوان یکی از جدی‌ترین رقیبان واشنگتن در آینده یاد می‌کنند، کشوری که در کنار چین، مصداق نظریه انتقال کانون قدرت جهانی از غرب به شرق محسوب می‌شوند.

اساسا رویکرد کشور هند در مناسبات جهانی به گونه‌ای است که تلاش می‌کند تحولات واقع شده در این سرزمین پر جمعیت (از حیث نظامی)، آنچنان که باید بصورت شفاف و روشن، علنی و رسانه‌ای نشود، اما مجموع این اخبار و گزارش‌ها و تاکید بر این واقعیت که هند به تنهایی خریدار ۱۲ درصد تسلیحات صادراتی جهان است به خوبی این موضوع را مبرهن و هویدا می‌سازد که در سال‌های آتی، تحولات اقتصادی، سیاسی و نظامیِ جهان با سرعت و شتاب هر چه بیشتری همراه خواهد شد.

یکی از نقاط ضعف هند، معطوف بر این امر می‌شود که با وجود نائل شدن به پیشرفت‌های عظیم در حوزه‌های گوناگون، نتوانسته آنچنان که باید، در قامت یک کشوری که سودای ابر قدرتیِ جهان را در ذهن می‌پروراند، در زمینه تولیدات نظامی موفق عمل نمایند، فلذا این خلاء را با خریداری اسلحه و واردات تجهیزات نظامی پر می‌کند.

یکی دیگر از دلایل میل و رغبت بسیار بالای هندی‌ها به خرید اسلحه را می‌باید در تنش‌های این کشور با پاکستان به عنوان یکی از معدود کشور‌های دارنده سلاح هسته‌ای در جهان جستجو کرد.

تنش هند صرفا به پاکستان خلاصه نمی‌شود، بلکه اختلافات چین با این کشور نیز، به عنوان یکی از ابرقدرت‌های اقتصادی جهان، مزید بر علت شده تا دهلی، سالیانه، هزینه‌های سنگینی را صرف خرید تجهیزات نظامی کند، هزینه‌هایی که با اختلاف افکنی و مداخله دیگر کشورها، برای تشدید اختلافات میان هند و کشور‌های مذبور با افزایش هر چه بیشتری همراه شده و به تبع، این موضوع سود سرشاری را نصیب کشور‌های صاحب نامِ نظامی، در حوزه تولید ادوات و تجهیزات جنگی می‌کند.

رشد سه برابری خرید اسلحه از سوی آل سعود

بنابر تحقیقات و بررسی‌های انجام شده، عربستان سعودی، بعد از هند دومین وارد کننده و خریدار سلاح و تجهیزات نظامی در جهان به شمار می‌رود.

بنابر گزارشات موجودطی سال‌های اخیر، میزان واردات اسلحه از سوی عربستانی‌ها در مقایسه با سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳، با رشد و افزایشی سه برابری همراه شده است. بدون تردید، ترسیم توهماتی همچون هلال شیعی و دامن زدن بر آتش اختلافات میان ریاض و تهران، نقش بسزایی در انگیزه بالای سعودی‌ها برای خرید اسلحه ایفاء کرده است.

با در نظر گرفتن این واقعیات، بیش از گذشته، به علل و دلایل دمیدن بر موضوع ایران هراسی در منطقه خاورمیانه پی خواهیم برد به واقع نان بسیاری از کشور‌ها با تشدید ایران هراسی در منطقه پخته و داغ خواهد شد.

کاهش واردات اسلحه از سوی کشور‌های اروپایی/ آیا تشدید اختلافات غرب با مسکو باعث تغییر این رویکرد خواهد شد

در این میان و در طول سالیان گذشته، سیر و نمودار واردات و خرید اسلحه از سوی کشور‌های اروپایی نزولی بوده است، اما بعید است این موضوع برای تولیدکنندگان بزرگ اسلحه در جهان قابل تحمل و هضم باشد.

ایجاد تنش در میان روابط اروپایی‌ها با مسکو، از نشانه‌های بارز این عزم و تلاش برای تغییر دادن رویه مذکور به شمار می‌رود، اساسا به موازات افزایش تنش‌ها و اختلافات، میزان خرید و فروش و صادرات و واردات اسلحه نیز دچار تغییر می‌شود و تجارب گذشته نشان می‌دهد که با در نظر گرفتن این قاعده، به احتمال قریب به یقین، در طی سال‌های آتی، ضریب صادرات اسلحه به اروپا و به تعبیری دیگر خریداری اسلحه از سوی قاره موسوم به سبز، با افزایش و ارتقای هر چه بیشتری همراه خواهد شد.

به هر ترتیب، گردش مالی بیش از ۴۰۰ میلیارد دلاری تجارت اسلحه در جهان از چنان جذابیتی برخوردار است که کشور‌های ذی نفوذ در این عرصه، از هیچ اقدامی برای بالا گرفتن اختلافات در جهان دریغ نخواهند کرد، کشور‌هایی که تجارت پرسود اسلحه را بر هر چیزی ترجیح می‌دهند و حتی اگر لازم باشد خانواده ها، کودکان و میلیون‌ها نفر جمعیت را قربانی این تجارت منحوس و شوم می‌کند، آنچنان که در سالیان و دهه‌های گذشته، برای دستیابی به اهداف نامبارک خود در این زمینه، از هیچ اقدامی در این ارتباط دریغ نکرده است.

 

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تجارت اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۳۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی

اگر چرخی در دنیای گوشی‌های هوشمند زده باشید، قطعا آوازه برند شیائومی به گوش‌تان خورده است. شیائومی یکی از بهترین برندهای تولیدکننده موبایل محسوب می‌شود که در کشور چین واقع شده است. این کمپانی حجم عظیمی از نیازهای کشورهای آسیایی را تأمین می‌کند. در واقع بعد از برندهای اپل و سامسونگ، گوشی‌های شیائومی بیشترین فروش را در بازار دارند.

البته باید به این نکته اشاره کنیم که در فروش گوشی‌های میان‌رده، شیائومی رقابت تنگاتنگی با برند سامسونگ دارد. اگر هنوز هم نسبت به خرید محصولات این برند تردید دارید، پیشنهاد می‌کنیم مطالب این مقاله را به‌هیچ‌وجه از دست ندهید و تا انتها همراه ما باشید. در ادامه دلایل اصلی برای خرید محصولات این شرکت را به شما ارائه خواهیم کرد.

آیا میان‌رده‌های شیائومی ارزش خرید دارند؟

بسیاری از افراد بر این باور هستند که به‌دلیل چینی بودن محصولات شیائومی، کیفیت آن‌ها بسیار پایین بوده و توانایی رقابت با دیگر برندها را ندارند؛ اما باید به این افراد بگوییم که این طرز فکر کاملا اشتباه است. شرکت شیائومی بهترین کیفیت را برای تولید محصولات خود در نظر گرفته است.

این برند به‌دلیل استفاده از طراحی‌های مدرن و خاص توانسته نظر افراد زیادی را به خود جلب کند، به‌طوری که در برخی از بازه‌های قیمتی، مشتریان گوشی‌های شیائومی را به محصولات برندها دیگر ترجیح می‌دهند. علاوه‌بر طراحی، اکثر مدل‌های میان‌رده این برند از بدنه‌ای شیشه‌ای و فریم آلومینیومی بهره می‌برند. این ویژگی باعث شده استفاده از این گوشی‌ها لذت‌بخش‌تر شود و حس خوبی را به کاربر منتقل کند.

5 دلیل اصلی برای خرید گوشی‌های میان‌رده شیائومی

همان‌طور که در بخش‌های قبلی نیز اشاره کردیم، شیائومی در گوشی‌های میان‌رده خود توانسته فروش خوبی را در بازار تجربه کند. شما می‌توانید با پرداخت هزینه کمتر، به‌جای محصولات سامسونگ و اپل گوشی‌های باکیفیت این برند را خریداری کنید. 5 دلیلی که باعث شده افراد به سراغ گوشی‌های میان‌رده‌ شیائومی بروند را در ادامه بررسی می‌کنیم.

ارزش خرید بالا در گوشی‌های شیائومی

یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث شده اکثر افراد به خرید گوشی‌های میان‌رده شیائومی فکر کنند، ارزش خرید بالای این محصولات است. گوشی‌های زیادی در دسته‌بندی مدل‌های میان‌رده قرار می‌گیرند که نسبت به ویژگی‌هایی که ارائه می‌دهند قیمت مناسبی برای آن‌ها در نظر گرفته نشده است. استفاده از بدنه‌های پلاستیکی، طراحی‌های قدیمی و حتی دوربین‌های ساده نیز در این مدل‌ها دیده می‌شود. شیائومی با هدف تولید محصولات منحصربه‌فرد با قیمتی مناسب در این عرصه قدم نهاده است. در واقع قبل‌ از ورود برند شیائومی، محصولات میان‌رده سامسونگ کیفیت خوبی نداشتند؛ زیرا رقیب درخوری برای آن‌ها در بازار وجود نداشت.

نمایشگر عالی گوشی‌های شیائومی

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که در گوشی‌های میان‌رده شیائومی می‌توان مشاهده کرد که موجب افزایش فروش این محصولات نیز شده، نمایشگر عالی و باکیفیت آن‌ها است. یکی از چالش‌هایی که شرکت‌های تولیدکننده گوشی با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، ارائه کیفیت رنگی و تراکم پیکسلی مناسب برای نمایشگرهای گوشی‌های میان‌رده است.

در واقع اگر بخواهند از نمایشگرهای خاص و باکیفیت استفاده کنند، قیمت گوشی افزایش یافته و دیگر جزء دسته‌بندی میان‌رده قرار نمی‌گیرند؛ اما این مسئله در گوشی‌های شیائومی حل شده است. با خرید مدل‌های میان‌رده این برند، بهترین نمایشگرها نصیب شما خواهند شد که علاوه‌بر تراکم پیکسلی بالا و رنگ‌های عمیق، نرخ به‌روزرسانی 120 هرتز را نیز پشتیبانی می‌کنند.

سخت‌افزار منحصربه‌فرد برند شیائومی

یکی دیگر از موضوعاتی که باعث شده محصولات میان‌رده شیائومی ارزش خرید بالایی پیدا کنند، استفاده از سخت‌افزارهای منحصربه‌فرد در این مدل‌ها است. پردازنده یا همان تراشه، حرف اول را در این دستگاه‌ها زده و می‌تواند در سرعت عملکرد گوشی و حتی کیفیت دوربین آن نیز تأثیرگذار باشد.

برند شیائومی همواره تلاش کرده است تا از تراشه‌های پرچم‌دار در ساخت محصولات خود بهره ببرد. به‌طور مثال، این اتفاق در گوشی شیائومی Poco F3 افتاده است و در آن از پردازنده کوالکام اسنپ‌دراگون 870 استفاده کرده‌اند. همین موضوع نیز پرفورمنس این گوشی را بسیار بالا برده و آن را به یکی از پرچم‌داران میان‌رده تبدیل کرده است.

باتری با ظرفیت بالا این گوشی‌ها

اگر به محصولات برند شیائومی توجه کرده باشید، ظرفیت باتری آن‌ها اکثرا بالا است. یعنی در کمتر مدل‌های میان‌رده این برند ظرفیت‌های زیر 5000 میلی‌آمپر ساعت مشاهده می‌شوند. این موضوع باعث شده تمامی مدل‌های میان‌رده شیائومی حداقل 1 روز کامل شارژدهی داشته باشند. البته موضوع دیگری که دراین‌رابطه وجود دارد، قرار دادن سریع‌ترین آداپتور در جعبه گوشی است. خلاف سامسونگ که در محصولات جدید خود آداپتور قرار نمی‌دهد، شیائومی انواع آداپتورهای 33، 67 و 120 واتی را برای شارژکردن فوق سریع به شما ارائه می‌دهد.

دوربین با کیفیتی عالی در مدل های میان‌رده‌ شیائومی

آخرین موضوعی که از آن به‌عنوان دلیلی مهم برای خرید محصولات میان‌رده شیائومی یاد می‌شود، دوربین باکیفیت آن‌ها است. امروز مشتریان گوشی هوشمند به کیفیت و رزولوشن دوربین اهمیت زیادی می‌دهند. در گوشی‌های شیائومی از حسگرهای گوناگونی برای دوربین استفاده می‌کند. این حسگرها شامل موارد مختلفی مانند حسگر عریض، فوق‌ عریض، ماکرو و در برخی از مدل‌ها حسگر تشخیص عمق هستند. به‌طور معمول در گوشی‌های میان‌رده شیائومی از دوربین‌های 50، 64 و 108 مگاپیکسلی استفاده می‌شود.

کدام مدل از میان‌رده‌های شیائومی بهتر است؟

باید گفت که مدل‌های مختلفی در دسته‌بندی میان‌رده‌ قرار می‌گیرند که ارزش خرید بالایی دارند؛ اما اگر مدل‌های مختلف را بررسی کرده باشید قطعا به گوشی شیائومی ردمی نوت 12 پرو بر خواهید خورد. این گوشی علاوه‌بر داشتن قیمت مناسب، از جدیدترین فناوری‌ها و بهترین نمایشگر بهره می‌برد.

نمایشگر این گوشی کیفیت زیادی داشته و از نوع AMOLED است؛ این یعنی عمق رنگ بالایی داشته و به بهترین شکل تصاویر را برای شما نمایش می‌دهد. همچنین باتری آن نیز قابلیت شارژ سریع 67 واتی را دارد.

خرید بهترین گوشی میان‌رده شیائومی

برای خرید گوشی‌های شیائومی بهتر است به یک فروشگاه معتبر مراجعه کنید تا قیمتی عالی و گارانتی‌های معتبر را در اختیار شما قرار دهد. این ویژگی‌ها دقیقا مواردی هستند که در دیجی‌کالا وجود دارند. فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا تنوع زیادی از محصولات میان‌رده شیائومی را با قیمتی عالی برای شما قرار داده است.

جمع‌بندی

شیائومی یکی از برندهایی است که در کشورهای آسیایی علی‌الخصوص ایران، شهرت بسیار زیادی دارد. محصولات این برند به دسته‌بندی‌های مختلفی مانند پرچم‌دار، اقتصادی و میان‌رده تقسیم می‌شوند. مدل‌های میان‌رده گوشی‌هایی هستند که قیمت مناسبی در کنار مشخصات فنی جذاب و قوی دارند.

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که این مدل‌ها کیفیت نداشته و باید از خرید آن‌ها صرف‌نظر کرد؛ اما در این مطلب 5 دلیل مهم برای اثبات ارزش این محصولات را به شما ارائه کردیم. با بررسی این موارد می‌توانید به‌راحتی نسبت به خرید مدل‌های میان‌رده شیائومی اقدام کنید. تمامی این گوشی‌ها با بهترین قیمت و معتبرترین گارانتی‌ها در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا موجود هستند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899161

دیگر خبرها

  • هینن: باید بفهمم چرا والیبال چین در میان بزرگان جهان نیست
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • صهیونیسم در کشتار مسلمانان فرقی بین نظامی و غیرنظامی قایل نیست
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی
  • افزایش ۱۷ برابری خرید شمش در حراج مرکز مبادله
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری