Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه خان‌احمدی، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در سال‌های اخیر رشد رشد مناسبی داشته‎‌اند که دلایل متعددی دارد؛ یکی از این دلایل تعداد زیاد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها بود؛ این تعداد از فارق التحصیلان نمی‌توانستند در مراکز دولتی استخدام شوند بنابراین به سمت خوداشتغالی حرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: دلیل دوم این رشد مناسب، فعالیت‌های چشم‌گیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بود که توانست شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان را به بحث روز کشور تبدیل کند. سازمان‌های حامی این شرکت‌ها توانستند با اعطای تسهیلات و رفع موانع، آن‌ها را توانمند کنند تا جایی که امروز بیش از چهار هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کنند. توجه وزارت علوم به کیفی کردن فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان هم از جمله دلایلی است که باعث رونق این حوزه در کشور شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه افزود: پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان، بازیگرانی هستند که در زیست‌بوم فناوری کشور نقش مهمی ایفا و خدمات موثری را به جامعه ارائه می‌کنند.

خان‌احمدی گفت: حمایت‌های مختلفی در وزارتخانه‌های متعدد برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌شود و همین حمایت‌های متعدد باعث شده است که دامنه ذی‌نفعان این حوزه افزایش پیدا کند؛ برای مثال پیش از این بسیاری از حمایت‌ها فقط از فارغ التحصیلان دانشگاهی انجام می‌شد اما اکنون شاهد حمایت از دانش آموزان در حوزه دانش بنیان هستیم.

بیشتر بخوانید: نقش موثر پژوهشگاه فضایی در تعیین خسارات مناطق سیل زده/ چشم انتظار یک ماهواره جدید تا پایان امسال باشید

او ادامه داد: در کشور موازی کاری و همپوشانی‌هایی در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و فناور وجود دارد؛ این مسئله به این دلیل است که هنوز در کشور ما نظام نوآوری شکل نگرفته که نقش دقیق هر وزارتخانه در این حوزه مشخص باشد. این نظام باید راه‌اندازی شود تا وظیفه هر دستگاه و نهادی مشخص شود و از موازی‌کاری‌های مختلف نیز جلوگیری شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه بیان کرد: برنامه‌های حمایتی مختلف از سوی این نهادها برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان تعریف شده است اما اطلاع‌رسانی نامناسب باعث می‌شود شرکت‌ها و پارک‌ها از آن‌ بی بهره بمانند.

او گفت: برنامه‌های حمایتی از شرکت‌های دانش بنیان باید به سمت واحدهای فناور سوق داده شود که آن‌ها نیز بتوانند از این حمایت‌ها استفاده کنند؛ بهتر است با تشکیل کارگروه‌های تخصصی و کارشناسی در پارک‌های علم و فناوری، دانشگاه‌ها و استانداری‌ها و دیگر نهادهای هر استان، مشکلات شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور حل شود که راحت و سریع به نتیجه لازم دست پیدا کنند.

انتهای پیام/

فعالیت بیش از چهار هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۷۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: نیازمند افزایش اعتبار صندوق اعتباری فناوری مازندران هستیم و شرکت‌های فناوری به حمایت‌های متعدد برای تولید محصول نیاز دارند. - اخبار استانها -

کریم سلیمانی امروز در حاشیه نشست یوسف نوری؛ استاندار مازندران با دانش‌بنیان‌های استان به تسنیم گفت: نخستین نشست استاندار پس از انتصابش به عنوان نماینده عالی دولت در مازندران، با شرکت‌های دانش بنیان بود و این حاکی از ارج نهادن به این شرکت ها و فعالیت آنهاست.

وی با اعلام اینکه 144 شرکت دانش‌بنیان و 329 هسته فناور در مازندران وجود دارد، افزود: 956 محصول دانش‌بنیان در این شرکت‌ها تولید می‌شود که اگر حمایت شوند به یک هزار و پانصد محصول افزایش می‌یابد.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به وجود 12 مرکز رشد در استان، بیان کرد: بنا داریم برای کوتاه‌مدت و در یک و نیم سال و اندی این تعداد را تا دو برابر افزایش بدهیم.

سلیمانی ادامه داد: این مهم را از گلوگاه تا رامسر آغاز کرده‌ایم و اولویت با شهرهای کمتر برخوردار است تا مراکز رشد خلاق تسری پیدا کنند؛ هر خانه‌ای که فارغ‌التحصیل نخبه دارد و برنامه خاصی برای اشتغال ندارد، از این طریق یک سکوی پرشی برای رشد اقتصادی آنها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات جالب برای سال جاری این بود که هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را شکل دادیم؛ زیرا مازندران یک استان دارای آموزش عالی قوی است و فرصت خوبی است که به نحو شایسته از آن استفاده کنیم.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به جلسه جامعه نخبگانی استان با یوسف نوری؛ استاندار جدید، گفت: با توجه به اینکه مجموعه ما دارای درجه یا سطح دو کشور است، از استاندار خواستیم که حمایت کنند تا ما هم به سطح یک و هم‌پایه اصفهان و شیراز برسیم چون این ظرفیت وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به صندوق اعتباری فناوری مازندران که در حمایت از جامعه دانش‌بنیانی استان نقش دارد، گفت: اعتبار این صندوق 32 میلیارد تومان است و باید پیگیری شود که به 200 تا 300 میلیارد تومان برسد و اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که ظرف یک دو سال آینده، تعداد محصولات دانش‌بنیان استان به یک هزار و 500 برسد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، از مهمترین درخواست‌های جامعه فناور، دانش‌بنیانی و نخبگانی مازندران از استاندار جدید؛ در زمینه استاندارسازی محصولات، عملیاتی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدن صندوق علمی – پژوهشی به جایگاه واقعی، رفع تحریم‌های داخلی و برگزاری نشست‌های مستمر بوده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»