Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@16:18:05 GMT

استخدام عضو هیئت علمی در مرتبه مربی ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۴۱۱۶

استخدام عضو هیئت علمی در مرتبه مربی ممنوع شد

آیین نامه استخدامی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های سراسری اصلاح شد، براساس اصلاح یکی از تبصره ها، استخدام عضو هیئت علمی در مرتبه مربی به استثنای برخی از رشته‌های هنر ممنوع شد. ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت‌علمی اصلاح و در شهریورماه سال 98 تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، 41 مورد از ماده، تبصره و بند، آیین نامه استخدامی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های سراسری اصلاح شد که برخی از موارد آن به شرح زیر است.

براساس اصلاح بند‌های «ل» و «م» ماده 4 آیین نامه؛ دارا بودن مدرک تحصیلی دکتری تخصصی یا سطح چهار حوزوی برای مرتبه استادیاری و دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد برای مرتبه مربی صرفا برای برخی از رشته‌های هنر که دوره دکتری تخصصی آن ارائه نمی‌شود، تایید شد.

حداکثر سن برای دارندگان مدرک تحصیلی دکتری تخصصی «40» سال تمام و برای دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد صرفا برای برخی از رشته‌های هنر که دوره دکتری تخصصی آن ارائه نمی‌شود «35» سال تمام اعلام شد.

استخدام عضو هیئت علمی مربی ممنوع شد
براساس اصلاح تبصره «2» از ماده «5» آیین‌نامه، از تاریخ اجرای این آیین‌‍نامه، استخدام عضو هیئت‌علمی در مرتبه مربی به استثنای برخی از رشته‌های هنر که دوره تخصصی آن ارائه نمی‌شود، ممنوع است.

چگونگی ماموریت اعضای رسمی دانشگاه‌ها در دانشگاه آزاد
براساس اصلاح ماده 116 آیین نامه؛ مأموریت اعضای رسمی مؤسسه به خدمت در دانشگاه آزاد اسلامی، صرفاً برای تصدی سمت‌های مدیریتی «رئیس و معاونان دانشگاه»، «روسای مراکز استانی دانشگاه» و «رئیس واحد علوم، تحقیقات» پس از تأیید وزیر امکان پذیر است. میزان واحد موظف آموزشی و پژوهشی این دسته از اعضا، با درخواست مؤسسه، پیشنهاد مرکز و تأیید وزیر تعیین می‌شود.

انتقاد رئیس دانشگاه علامه از محدودیت منابع و بودجه دانشگاه‌ها / وزارت علوم فکری برای مشکلات کندحسینی: جذب ظریف در دانشگاه تهران منوط به تأیید وزارت علوم استتسهیلات وزارت علوم برای ماندگاری اعضای هیئت علمی جوان

براساس اصلاح آیین نامه، یک تبصره به ماده 100 تحت عنوان تبصره 2 اضافه شد. براساس این تبصره، سابقه خدمت قبل از استخدام متقاضیان عضویت در هیات علمی مؤسسه که در سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی دولتی و دستگاه‌های اجرایی در وضعیت هیات علمی یا غیرهیات علمی انجام شده است «به استثنای ایثارگرانی که در قوانین و اسناد بالادستی دارای ضوابط خاص هستند»، در صورت تقاضای وی صرفا به عنوان سابقه خدمت قابل قبول برای بازنشستگی عضو محسوب می‌شود.

چگونگی رسیدگی به رکود اعضای هیئت علمی
براساس اصلاح ماده 109 آیین نامه؛ هرگاه رئیس مؤسسه به نحوی از انحا از رکود علمی و عدم کفایت و صلاحیت هر یک از اعضای رسمی مؤسسه برای اجرای وظایف آموزشی، پژوهشی و یا فرهنگی محوله مطلع شود، کمیسیونی مرکب از سه نفر از اعضای هیأت علمی «ترجیحا با مرتبه استادی» که صلاحیت رسیدگی در مورد کار‌های آموزشی و پژوهشی و فرهنگی عضو را دارند تشکیل خواهد داد تا تحقیق به عمل آورده و گزارش کامل و موجهی به رئیس مؤسسه ارائه دهند.

تشکیل جلسات و گزارش کمیسیون مذکور به طور محرمانه خواهد بود و در صورتی که این گزارش حاکی از رکود علمی عضو یا عدم کفایت یا صلاحیت او برای اجرای وظایف محوله باشد، رئیس مؤسسه مراتب را جهت رسیدگی و اتخاذ تصمیم به هیئت ممیزه مؤسسه ارجاع می‌کند.

چنانچه هیئت پس از رسیدگی به کلیه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی عضو، رکود علمی یا عدم کفایت و صلاحیت وی را محرز دانست به یکی از روش‌های عنوان شده با وی رفتار می‌شود.

براساس اصلاح آیین نامه مذکور، یک ماده تحت عنوان ماده 44 به آیین نامه اضافه شد، براساس این ماده، عضوی که بر اساس تصمیم مراجع قضایی در حالت تعلیق است، در صورت احراز برائت قطعی از اتهام یا اتهامات منتسب، به خدمت در پست سازمانی قبل از حالت تعلیق انتصاب می‌شود و حقوق و مزایای وی در مدت تعلیق بر مبنای حقوق و مزایای مستمر آخرین حکم پیش از تعلیق محاسبه و پس از برداشت کسورات قانونی به عضو پرداخت می‌شود. صرفاً در این صورت، مدت تعلیق به مثابۀ سابقه خدمت قابل قبول برای بازنشستگی و وظیفه عضو قابل احتساب خواهد بود.

حذف حق التدریس و حق التحقیق در صورت عدم کسب پایه ترفیع در طول یک سال
براساس اصلاح ماده 45 آیین نامه؛ عضو رسمی که در طول یک سال حداقل امتیازات لازم را برای دریافت یک پایه ترفیع استحقاقی، موضوع ماده «82» این آیین نامه کسب نکند، با پیشنهاد کمیته ترفیعات و تأیید هیئت رئیسه مؤسسه تعداد واحد حق التدریس یا ساعت حق التحقیق وی حسب مورد برای سال‌های دوم و سوم حذف خواهد شد و در صورت استمرار این وضعیت، ضمن حذف واحد حق التدریس یا ساعت حق التحقیق عضو، پرونده وی جهت بررسی و اخذ تصمیم به کمیسیون رکود علمی«موضوع ماده 109این آیین نامه»، ارسال می‌شود.

همچنین جداول پیوست دستورالعمل فوق العاده سختی شرایط محیط کار اعضای هیئت علمی مطابق با آیین‌نامه استخدامی اعضای غیرهیئت اصلاح شد، علاقمندان برای مطالعه دقیق آیین‌نامه می‌توانند به اینجا مراجعه کنند.

انتهای پیام/

R1541/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت علوم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت علوم وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشاوران زنان و خانواده دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه یک، با حضور فخرالسادات نصیری، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

نصیری مشاور امور زنان و خانواده وزیر عتف در این نشست ضمن قدردانی از فعالیت‌های حوزه زنان و خانواده در دانشگاه پیام نور، اظهار کرد: بیش از ۸ هزار عضو علمی خانم در کشور داریم که سامانه‌ای برای شبکه سازی در این حوزه در حال انجام است.

همچنین فرهادی، مشاور زنان و خانواده دانشگاه پیام نور نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های امور زنان و خانواده این دانشگاه را ارائه داد.

گفتنی است در این نشست مسائل و دغدغه‌های حوزه‌ی زنان و خانواده مطرح شد. در پایان نشست نیز از مهدکودک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • تشریح مصوبات جلسه هیئت وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد