Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورمحمدی روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با بیان اینکه راه‎اندازی مرکز فوق اولویت اول مدیریت استان در حوزه آسیب های اجتماعی است، افزود: توفیق نسبی استان در کنترل و پیشگیری سوء مصرف موادمخدر، حاصل تلاش و همراهی همه تلاشگران این عرصه است، اما نباید تمام تمرکز خود را به معتادان آقا معطوف کرده و از معضل اعتیاد بانوان غافل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه سازمان‎ها و افراد خیر و نیکوکار برای مهار آسیب های اجتماعی در استان دست به دست هم داده‎اند تا آذربایجان‎شرقی جزو پاک‎ترین استان‌های کشور باشد و باید این وضعیت را حفط کنیم و البته ارتقا دهیم.

پورمحمدی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی نیز خواست تا برای راه اندازی مرکز ماده ۱۶ بانوان تبریز اقدامات لازم و کافی برای جذب و تخصیص اعتبارات مورد نیاز را انجام دهد.

وی با بیان اینکه کمترین شیوع مخدر نیز برای جامعه اسلامی زیاد است، بر لزوم مقایسه روندهای سال گذشته و علت یابی ریشه اعتیاد در استان تاکید کرد و افزود: وقتی پاره‎ای از مسائل مثل شرایط اقتصادی تغییر کند ممکن است پیامدها نیز تغییر یابد.

پورمحمدی اظهار داشت: آسیب‎شناسی استعمال مواد مخدر از این جهت مهم می باشد که در مقطعی ممکن است تاکتیک ها عوض شود و لازم است معلوم شود چرا در مقطع، مکان و گروه سنی خاصی، اعتباد بیشتر یا کمتر شده است.

وی با بیان اینکه حضور تشکل های مردمی در جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استام منعی ندارد، مشارکت دانشگاه‌ها و انجام کارهای پژوهشی در ارتباط با توسعه ورزش عمومی و ارتقاء سلامت جامعه را ضروری دانست.

پورمحمدی با اشاره به اینکه جامعه ورزش باید مروج مبارزه با اعتیاد باشد و برای تحقق این امر فضای برد و باخت در ورزش کمرنگ شود، گفت: تبریز علاوه بر اینکه یک مرکز صنعتی و تجاری است، به عنوان یک شهر ورزشی هم شناخته می‎شود و باید از این ظرفیت نهایت استفاده را به عمل آورد.

به گزارش ایرنا، مرکز نگهداری و درمان ماده ۱۶ مواد مخدر تبریز ویژه آقایان در سال ۱۳۹۲ در فاصله ۵ کیلومتری شمال‌غرب تبریز در زمینی به مساحت ۶ هکتار و زیربنای ۶ هزار مترمربع و تعداد ۶ سوله شامل کارگاه‌های خیاطی، قالی بافی، بسته بندی، نجاری، نقاشی، ساخت مصنوعات فلزی و مبلمان و کفاشی و همچنین ساختمان اداری ۶۰۰ مترمربعی ایجاد و از دی ماه ۱۳۹۳ بهره‌برداری از آن آغاز شد.

۳۰۳۸/۵۱۸/۶۱۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی آذربایجان شرقی تبریز مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۵۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور زنان در ورزشگاه تبریز ممنوع شد

سازمان لیگ با ارسال نامه‌ای به هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی اعلام کرد به دلیل عدم تامین ایمنی و نواقص مربوط به زیر ساخت، این ورزشگاه تا رفع نواقص نمی‌تواند پذیرای زنان هوادار باشد. 

tags # تبریز سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • نگهداری مواد مخدر توسط فرزند معاون سابق قوه قضائیه؟ | افشای راز خودروهای مازراتی، پورشه و بنز در جلسه دادگاه | عصبانیت آقازاده از انتشار اعترافات!
  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز
  • ۲۹ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در گلبهار دستگیر شد
  • (تصاویر) مرکز نگهداری و اشتغال معتادان
  • جمع‌آوری و دستگیری ۲۸ معتاد و خرده‌فروش موادمخدر در صومعه‌سرا
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • حضور زنان در ورزشگاه تبریز ممنوع شد
  • انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲