Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امید قادری روز چهارشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی استقبال و بدرقه از زوار اربعین حسینی در سرسرای اجتماعات اداره کل میراث فرهنگی استان با بیان اینکه از فرصت بازگشایی مرز خسروی باید بیشترین بهره را گرفت، اظهار داشت: برای ورود گردشگران عراقی نیز در راستای ایجاد ارزش افزوده باید در اسرع وقت برنامه‌ریزی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: معاونان اداره میراث فرهنگی برنامه‌های خود را براساس خلاقیت و ایده‌های نو در راستای جذب حداکثری گردشگران و  برای ارائه در جلسه ستاد اربعین استان به معاونت توسعه و پشتیبانی تحویل دهند.

قادری تاکید کرد: در حوزه معاونت میراث فرهنگی، مسیر ساسانی از کنگاور تا قصرشیرین با ارائه دفترک راهنمای گردشگری به زائرین اباعبدالله الحسین علیه السلام معرفی گردد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه از ایده‌های نو برای معرفی هرچه بهتر این استان به زوار و گردشگران استقبال می‌شود، اظهار داشت: برنامه‌های خوبی در ایام اربعین در تکایای بیگلربیگی و معاون الملک برای زائران تدارک دیده شده است.

وی از برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی در ایام اربعین خبر داد و گفت: در کنار موکب‌های اصلی استان در مسیر برگشت، نمایشگاه‌های صنایع دستی و سوغات برپا می‌شود.

قادری در ادامه با بیان اینکه توزیع بروشور و معرفی اماکن و محوطه‌های تاریخی در کنار نمایشگاه‌های صنایع دستی انجام می‌شود، افزود: با همکاری اداره کل راهداری تمام تابلوهای تبلیغاتی از کنگاور تا خسروی به معرفی جاذبه‌های تاریخی و طبیعی و کلان رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ اختصاص می‌یابند.

وی تاکید کرد: باید نهایتا در هفته آینده تبلیغات محیطی در سطح استان آغاز شود و در این تبلیغات ظرفیت‌های استان به تفکیک به عموم گردشگران و زائران اطلاع رسانی گردد. 

وجود بیش از ۲ هزار و ۲۵۰ اثر ثبت شده ملی، مجموعه جهانی بیستون و ده‌ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده‌اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است. 

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است. 

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۶۲۲ روستا و ۳۴ شهر دارد. 

مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین روز جمعه گذشته پس از یک دهه با حضور وزرای کشور عراق و ایران بر روی زائران اربعین حسینی (ع) گشوده شد.

براساس اعلام مسئولان استان کرمانشاه پیش‌بینی می‌شود در ایام اربعین حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار زائر از مرز خسروی عازم کربلای معلی شوند.

۷۴۴۷/۳۰۳۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی کرمانشاه اربعین ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استان لرستان همواره به دلیل تنوع آب‎ و ‎هوایی بی‌نظیر، آثار تاریخی و باستانی فراوان و جاذبه‌های بی‌نظیر و بکر گردشگری موردتوجه گردشگران بوده و به علت قرار گرفتن در مسیر ارتباطی استان‌های خوزستان و کرمانشاه در فصول گردشگری به ویژه ایام نوروز پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
شهرستان سلسله نیز با قرار گرفتن در شمال استان و به دلیل جوشش بیش از ۴۰۰ چشمه و سراب دارای آب و هوایی دلپذیر و طبیعتی دل‌انگیز و فرح‌بخش است به‌گونه‌ای که زیبایی‌های دل‌فریب و آثار تاریخی بسیار این شهرستان هرسال در ایام گردشگری، گردشگران بسیاری را از اقصی نقاط استان و کشور به این شهرستان که به بهشت لرستان معروف است می‌کشاند و بی‌شک این شهرستان می‎تواند در سایه‌سار توجه بیشتر مسئولان به یکی از شهرستان‎های پربازدید برای گردشگران تبدیل شود.
سراب هنام یکی از جاذبه‌های طبیعی زیبای شهرستان سلسله است که در۱۵ کیلومتری شرق شهر الشتر واقع شده است و به علت قرارگرفتن در کنار خانه تاریخی رحمتی پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
آنچه سبب وجه تمایز این سراب با دیگر سراب‎های منطقه شده، سرچشمه گرفتن آن از دل بنایی تاریخی خانه رحمتی است.
خانه‌ای تاریخی که در سال ۱۳۲۰ و در دوران پهلوی اول توسط شخصی بنام مردان رحمتی ساخته شده و به همین دلیل این بنای تاریخی خانه رحمتی نام گرفته است.
مساحت این بنای ارزشمند در حدود ۳۰۰ متر مربع بوده و گویا توسط دو معمار الشتری با مصالحی از سنگ و چوب ساخته شده، این اثر در سال ۱۳۸۵ از طرف مالک آن به اداره کل میراث فرهنگی استان واگذارشده و با شماره ۱۶۰۷۹ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شهرداری الشتر نیز  باهدف جذب بیشتر گردشگر اقداماتی در جهت زیباسازی محیط اطراف این سراب کرده است .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دیگر خبرها

  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان