Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود حقیقت مدیرکل شبکه پایش هواشناسی کشاورزی در گفت‌‌وگو با  صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از استمرار بارش باران در برخی مناطق کشور خبر داد و گفت: تا روز پنج شنبه برای استان های گیلان، مازندران، گلستان، بخش هایی از خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل انتظار بارش داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کاهش دمای هوا تا صبح سه شنبه در برخی مناطق کشور استمرار دارد، افزود:  از روز سه شنبه به بعد دمای هوا مجدد در استان های گیلان، مازندران، گلستان، بخش هایی از خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل افزایش می یابد.

حقیقت در توصیه ای به کشاورزان گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی کشور به کشاورزان مناطق شمالی که آماده برداشت محصول هستند، توصیه می شود بلافاصله پس از برداشت محصول خود را به مکان مشخصی انتقال دهند.

مدیر کل پیش بینی هواشناسی کشاورزی ادامه داد: تا پایان هفته دامداران این مناطق به سبب احتمال برخورد صاعقه و سیلابی شدن  مسیل ها از رفتن به ارتفاعات و رودخانه ها اجتناب کنند.

بیشتر بخوانید: هشدارهای هواشناسی به کشاورزان/ دامداران و عشایر از رفتن به ارتفاعات خودداری کنند

به گفته وی، با توجه به رگبار باران، کشاورزان مناطق شمالی و آذربایجان ها از محلول پاشی و سم پاشی باغات و مزارع خود اجتناب کنند، ضمن آنکه در مناطق جنوبی به سبب ماندگاری هوای گرم به پسته کاران توصیه می شود، محصول رسیده را در اسرع وقت برداشت کنند تا قارچ آفلاتوکسین در محصول نفوذ نکند.

حقیقت افزود: با توجه به ماندگاری هوای گرم در مناطق جنوبی از گلخانه داران تقاضا داریم که نسبت به تهویه مناسب واحدهای خود اقدام کنند تا آسیبی از این حیث به محصولشان وارد نشود.

وی با اشاره به اینکه امسال میزان بارش در بسیاری از مناطق بیش از نرمال بود، بیان کرد: براین اساس امسال مشکل کمبود منابع آب های سطحی مرتفع شده است و در خصوص آب های زیر زمینی وزارت نیرو باید پاسخگو باشد.

مدیر کل شبکه پایش هواشناسی کشاورزی با بیان اینکه بارش‌های اخیر، مشکلات کم آبی کشاورزان را مرتفع کرده است، تصریح کرد: با توجه به شرایط مساعد بارش دیگر کشاورزان همانند سال‌های گذشته دچار کمبود آب نیستند، البته این امر بدان معنا نیست که کشاورزان در منابع آب صرفه جویی نکنند.

حقیقت در پایان میزان بارش در سه ماهه فصل پاییز را نرمال ارزیابی کرد و گفت: براین اساس کشاورزان در آغاز سال زراعی 99-98 به سبب شرایط مساعد اقلیمی، مشکلی در آبیاری سطحی ندارند.

انتهای پیام/

میزان بارش در سه ماهه فصل پاییز نرمال است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزان بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن ببرید

سازمان هواشناسی در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی هشدار هواشناسی سطح نارنجی صادر کرد و اعلام کرد: برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی و احتمال بارش تگرگ گندم و غلات را به نقاط امن حمل کنید.

به گزارش مهر، سازمان هواشناسی در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور از روز شنبه (۱۵ اردیبهشت) تا روز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت)، هشدار هواشناسی سطح نارنجی صادر کرد. رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک و بارش تگرگ در نقاط مستعد از جمله مخاطرات تشدید فعالیت این سامانه بارشی خواهد بود.

این سامانه بارشی در روز شنبه استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، جنوب غرب فارس، نیمه شمالی خراسان جنوبی، شرق و شمال شرق سمنان، نیمه جنوبی بوشهر، شمال غرب کردستان و جنوب غرب آذربایجان غربی و در روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه، شمال قزوین را در بر خواهد گرفت.

اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک محلی و در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله پیامد‌های احتمالی این سامانه خواهد بود.

در این راستا به پرهیز از سفر‌های غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن و محافظت از دپو‌های گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش توصیه می‌شود.

دیگر خبرها

  • هشدار به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن ببرید
  • هشدار نارنجی به کشاورزان؛ غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • هشدار نارنجی به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • خودداری از مصرف خودسرانه هرگونه قارچ خود رو در طبیعت
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • سیلاب و تگرک محصولات کشاورزی بوشهری‌ها را تهدید می‌کند
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • بسیج تمامی امکانات برای جلوگیری ازخسارت احتمالی بارندگی درخوزستان
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی