Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان از تولید بیش از 11هزار تن گوشت مرغ دراستان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا بندانی در تشریح خبر فوق در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه در مرغداری های استان 6 میلیون و 631 هزار و 574 قطعه  جوجه ریزی انجام شده  و پیش بینی می‌شود بر اساس میزان جوجه ریزی بیش از 11 هزار و273 تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به حمایت های سازمان جهاد کشاورزی از واحدهای تولیدی در استان افزود: از ابتدای سال تاکنون چهار هزار و 900 تن نهاده با ارز چهار هزار و 200 تومانی به پرورش دهندگان مرغ تحویل  داده شده و بر اساس میزان نهاده تحویلی مقرر شده بود که مرغداران هزار و 765 تن گوشت مرغ با قیمت مصوب به ستاد تنظیم بازار تحویل دهند که تاکنون 200 تن گوشت مرغ تعهد شده را ارائه کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس دستور العمل دامپزشکی کشور جوجه ریزی واحدهای پرورش مرغ گوشتی با گواهی کشتار مرغ های تولیدی امکان پذیر است به نحوی که برای جوجه ریزی در هردوره نیاز به گواهی کشتار مرغ های تولیدی دوره قبل را دارند.

وی تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی با عرضه مرغ زنده مخالف بوده و به منظور کنترل بهداشت وامنیت غذایی باید مرغ در کشتارگاه‌ها کشتار و سپس به بازار عرضه شود.

بندانی ادامه داد: استان همچنان برای تامین گوشت مرغ نیاز به واردات دارد و در حال حاضر بیش از 60 درصد نیاز استان از طریق استان‌های همجوار تامین و به سیستان و بلوچستان وارد می‌شود.

وی گفت: پرورش دهندگان مرغ گوشتی می توانند مرغ های تولیدی خودرا در کشتارگاه‌ها کشتار وگوشت مرغ استحصالی را به شرکت پشتیبانی اموردام تحویل نمایند واین شرکت آمادگی خرید گوشت مرغ کشتار شده بصورت منجمد را دارد.

شایان ذکر است سیستان وبلوچستان در حال حاضر 227 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت پرورش پنج میلیون و 886 هزار قطعه جوجه در هر دوره را داراست ودر سال گذشته با ۱۵میلیون ۵۲۸هزار قطعه جوجه ریزی ۲۶هزار و 399 تن گوشت مرغ تولید و به بازار عرضه کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۶۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم

عباس علی آبادی اظهار کرد: گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر یکی از بهانه‌ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند، تصریح کرد: باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم. یکی دیگر از عوامل واردات نیاز‌های فوری است، اما اگر از قبل این نیاز‌ها اعلام شود، تولیدکنندگان توان تامین آن را دارند.


دیگر خبرها

  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است