Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیت بناها و محوطه‌های تاریخی بندر بوشهر از جمله قلعه ریشهر، عمارت‌های ملک، تنگستانی و ۷ بنگله، موزه منطقه‌ای خلیج فارس و قبرستان متجاوزان انگلیسی در بوشهر با حضور استاندار و مسئولان میراث فرهنگی بررسی شد. ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آثار، ابنیه و بناهای تاریخی بندربوشهر ظهر امروز مورد بازدید استاندار بوشهر و مسئولان میراث فرهنگی استان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدیدها، وضعیت قلعه تاریخی ریشهر، عمارت‌های ملک، تنگستانی و 7 بنگله، موزه منطقه‌ای خلیج فارس و قبرستان متجاوزان انگلیسی‌ها در بندر بوشهر بررسی شد.

استاندار بوشهر در این بازدیدها با اشاره به اهمیت حفظ و احیای ابنیه‌های تاریخی شهر بوشهر اظهار داشت: میراث فرهنگی ، شهرداری و دیگر دستگاه‌های دخیل در امر گردشگری باید با تلاش مضاعف برای توسعه زیر ساخت‌های این حوزه تلاش کنند و با فعال کردن بخش خصوصی به رونق گردشگری استان کمک کنند.

 سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهرنیز هدف از این بازدیدها را بررسی و ارزیابی جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی بوشهر دانست و گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گردشگری که با بهتر شدن وضعیت آب و هوایی استان اتفاق می‌افتد بدنبال ساماندهی و بهبود فضاهای گردشگری هستیم .

محمد حسین ارسطوزاده ضمن بازدید از محوطه تاریخی قلعه ریشهر و با توجه به اهمیت این بنا که به‌عنوان نخستین بنای ثبت شده در فهرست آثار ملی است بیان کرد: در این محوطه تاریخی باید مطالعات باستان شناسی بیشتری صورت گیرد ، اما به سبب عدم دسترسی کامل به آن این مهم تاکنون صورت نگرفته و نیازمند آزادسازی این محوطه برای گمانه زنی و تحقیقات باستانی است.

وی در بازدید از موزه منطقه‌ای خلیج فارس بوشهر از بهره برداری آن تا دهه فجرامسال خبر داد و با اشاره به ظرفیت این منطقه بر لزوم محوطه سازی به‌صورت چند منظوره با ساماندهی فضای سبز که بعضا از گیاهان بومی منطقه باشد تاکید کرد.

در این بازدیدها از بناهای تاریخی تنگستانی و عمارت هفت بنگله نیز بازدید و بر واگذاری عمارت تنگستانی با اولویت تبدیل آن به تفرجگاه با توجه به سابقه تاریخی و همچنین حفاظت و نگهداری عمارت هفت بنگله برابر قانون توسط دستگاههای دولتی تاکید شد.

عمارت ملک بندر بوشهر نیز مورد بازدید قرار گرفت که ارسطوزاده بیان کرد: این عمارت به بخش خصوصی با تدوین طرح مجتمع اقامتی پذیرایی واگذار شده است .

موزه منطقه‌ای خلیج فارس دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد موزه‌های 5 گانه استان بوشهر ثبت جهانی می‌شود+تصاویر بناها و محوطه‌های تاریخی بوشهر ساماندهی می‌شود

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان بوشهر یکی از اولویت‌های مجموعه میراث فرهنگی را حفظ ، مرمت و احیای آثار تاریخی دانست و تاکید کرد: با فعال  شدن بخش خصوصی و واگذاری این بناها به این بخش و با تعریف کاربری‌های مناسب گردشگری و فرهنگی رونق بیش از پیش این صنعت در استان فراهم می‌شود.

 

انتهای پیام/ن

R41363/P/S6,53/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۷۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی

مدیرکل میراث فرهنگی همدان گفت: دیواره تاریخی کشف شده در میدان باباطاهر در صورت تایید کارشناسان باستان‌شناسی همدان به جاذبه گردشگری جدید همدان تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

محسن معصوم علیزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان پیرامون دیواره تاریخی کشف در حین عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر، اظهار‌ داشت: این اکتشاف به هیچ عنوان مانع ادامه روند پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر نخواهد شد بلکه در صورت تایید کارشناسان باستان‌شناسی و محرز شدن دوره و قدمت تاریخی این دیواره، از آن به عنوان جاذبه تاریخی گردشگری در خیابان باباطاهر بهره‌ خواهیم برد.

وی با بیان اینکه مکشوفات و آثار تاریخی هویت شهر همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین به شمار می‌روند، بیان کرد: چنانچه بخواهیم از آثار تاریخی به عنوان مولفه‌های پیشران در توسعه گردشگری یاد کنیم لازم است که برتعداد جاذبه‌های گردشگری افزوده شود بر همین اساس اگر ارزش تاریخی این دیواره در خیابان باباطاهر سندیت پیدا کند قطعا به مجموعه جاذبه‌های گردشگری شهر همدان افزوده خواهد شد.

مدیر‌کل میراث فرهنگی استان همدان تاکید کرد: باید شرایط و امکاناتی فراهم شود که در هم آن جاذبه‌های گردشگری جدید ایجاد شود و اماکن تاریخی کمتر شناخته شده پس احیا و مرمت، به جاذبه گردشگری تبدیل شود.

علیزاده با بیان اینکه با برنامه ریزی‌های انجام شده در حوزه بافت و گذر تاریخی شهر همدان به زودی تحولات قابل توجهی رقم خواهد خورد، عنوان کرد: در همین راستا عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان و در ادامه پیاده‌راه شدن خیابان‌های منتهی به میدان تاریخی همدان از 10 اردیبهشت ماه امسال با اعتبار 100 میلیارد ریالی شده است.

وی در پایان با اشاره به هزار و 900 اثر تاریخی استان همدان از ضرورت توجه بیشتر به حوزه مستندسازی و ارتباط با جامعه در مرمت و احیای بناهای تاریخی خبر داد و گفت: ارتباط بیشتر با جامعه و انتشارات اخبار برآمده از کاوش‌های میراث فرهنگی ضروری است زیرا تعاملات پیوسته با جامعه و دیگر دستگاه های اجرایی استان بستر توسعه گردشگری و در ادامه توسعه پایدار برای همدان در این زمینه را مهیا می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است