Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس صدای فارس، پایگاه خبری صدای ایران، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مردم شهرستان لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی: دکتر جمشید جعفرپور نماینده مردم لارستان، خنج و گراش اما ساعتی پیش طی یک گزارش مکتوب موضع خود را در این باره اعلام کرده است که متن کامل را در ادامه می خوانید:



(بسم الله الرحمن الرحیم)
در مقام ایفای وظیفه نمایندگی و بنابر وظیفه قانونی در قبال موکلین، بر اساس سوگند نمایندگی مبنی بر حفظ حقوق ملّت و خدمت به مردم و با افتخار به اصولگرایی و پیروی از منویات و فرامین مقام عظمای ولایت به اطلاع مردم شریف و ولایتمدار لارستان می رسانم:
منطقه لارستان بزرگ از دیرباز لنگر ثبات جنوب کشور، کانون برادری دینی و وحدت مثال زدنی و بر اساس داوری افتخارآفرین مقام معظم رهبری بر حسب شاخص ها و مقیاس ها جزء برجسته ترین مناطق کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این خطّه کریم و پهناور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد جدایی بخش هایی از خود و تشکیل شهرستان های لامرد، مهر، خنج و گراش بوده و در چند سال اخیر پیگیری های وسیعی در سطح استان و وزارت کشور برای جدایی بخش اوز و تبدیل آن به شهرستان شدت گرفته است.
به همین دلیل با توجه به تجربیات تلخ گذشته و بمنظور پرهیز از تکرار آن، از ابتدای سال ۹۶ تاکنون توسط اینجانب افراد و گروه های صاحبنظر و مؤثر در جریان آخرین وضعیت اداری و مراحل کار قرار گرفته اند تا دیدگاه ها و نظریات عمومی مردم جمع بندی شده و به تصمیم گیران و مسئولان ارائه گردد.
با توجه به وسعت و پراکندگی استان و افزایش شهرستان ها به ۳۶ شهرستان که عملاً امکان مدیریت واحد را بر استان ناممکن می سازد و لاجرم در آینده به سمت تغییر در تقسیمات فعلی پیش خواهد رفت، آنچه از مجموعه دیدگاه ها بعنوان جمع بندی بدست آمد موافقت عمومی با رشد و ارتقای همه مناطقی بود که شاخص های لازم را دارا می باشند و با توجه به ظرفیت ها و شاخص های لارستان، همزمان حق مرکزیت لارستان برای جنوب استان به رسمیت شناخته شود و در گام اول از طریق برخی ادارات کل، یکپارچگی و وحدت منطقه حفظ گردد.
همزمان با اطلاع رسانی و رایزنی با مردم در طول ۲/۵ سال گذشته پیگیری های متعدد چه بصورت مکتوب یا مذاکره حضوری یا تلفنی با ارکان دولت و مؤثرین از جمله رئیس جمهور، رئیس مجلس، معاون اول رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، معاون امور مجلسِ رئیس جمهور، وزیر کشور، معاون امور مجلس وزارت کشور، معاون سیاسی وزارت کشور، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور، برخی از وزرای کابینه همچون وزیر اطلاعات، وزیر ورزش و جوانان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، انجام شده تا دیدگاه مردم به اطلاع آنان برسد.
متأسفانه در این میان مداخله برخی مقامات ذی نفوذ دولت در مناسبات و توازن منطقه ای نیز مانع اجرای برخی مطالبات بحق و کارشناسی شده مردم گشته که اجرای آنها می توانست به مدیریت و آرامش اوضاع کمک شایانی بنماید.
هم اکنون بنظر می رسد استانداری فارس به عنوان عامل اصلی اصرار و پیگیری و نیز دولت مصمم بر انجام این طرح در حوزه لارستان می باشند.
طبیعی است حق اظهار نظر در سایر شهرستان های استان با نماینده آن حوزه انتخابیه و مقامات محلی می باشد و بر اساس واقعیات آن منطقه تصمیم گیری صورت می گیرد اما در حوزه لارستان مجدداً از سر خیر خواهی پیشنهاد می گردد دولت محترم این دستور را با درخواست اینجانب مبنی بر تشکیل استان لارستان که به رئیس محترم جمهور ارائه و از سوی ایشان برای بررسی به وزارت کشور ارجاع گردید بطور همزمان در دستور کار قرار دهد و موجبات تحکیم برادری و رضایتمندی مردمان متدین و ولایتمدار خطه جنوب فارس را فراهم آورد.
اللهم اجعل محیانا محیا محمد و آل محمد (ص)
و مماتنا ممات محمد و آل محمد (ص)
جمشید جعفرپور/ نماینده مردم شریف لارستان، خنج و گراش/ ۲۰ شهریور ۱۳۹۸







پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران مداخله برخی مقامات برحق مردم است

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۱۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور جزئیات برنامه‌های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، "روح‌الله دهقانی فیروزآبادی" معاون علمی و فناوری رئیس جمهور روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرکز ملی هوش مصنوعی که سال گذشته تاسیس شد، کارور هوش مصنوعی که به زودی تاسیس خواهد شد تحت عنوان شرکت تقریبا خصوصی که زیرساخت‌های پردازشی و زیرساخت‌های داده‌ای و زیرساخت‌های کتابخانه‌های بزرگ را برای بحث هوش مصنوعی فراهم می‌کند. اینها ابزارهای کمک کننده جریان کاربردی سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، سلامت، ارتباطات، شهرهوشمند و مالی و غیره است.

وی افزود: با تمرکزی که معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی و شخص رئیس جمهور در موضوع هوش مصنوعی دارند پیش بینی ما این است که سال ۱۴۰۳ سال پرباری از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کارهای اجرایی و کاربردی است و این کارها کمک می‌کند که کشور از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی ارتقا پیدا کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: تولید علوم عموما به بحث مقالات علمی و تعداد مقالاتی که منتشر می‌شود و همچنین ضریب تاثیر مقالات ارجاع داده می‌شود. اینکه بتوانیم آنچه که در مقالات‌مان منتشر می‌شود را پای کاربرد بیاوریم نیازمند یکسری سخت‌افزارها پیشرفته و عملیات اجرایی و یکسری تنظیم‌گری‌ها برای استفاده است.

دیگر خبرها

  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • «پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی توماج صالحی
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 
  • حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • پاسخ مسئولان به مطالبات مردم در شبکه باران