Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@07:03:25 GMT

افزایش عجیب «سرطان روده» در جوانان

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۱۵۷۰

افزایش عجیب «سرطان روده» در جوانان

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، نتایج یک بررسی جدید به خوبی نشان می‌دهد سرطان روده بزرگ در جوانان سراسر جهان رو به افزایش است و میزان آن در بین افراد مسن نیز بیشترشده است.

این بررسی تأکید می‌کند، سرطان روده بزرگ به میزان قابل توجهی در میان افراد زیر ۵۰ سال روند رو به رشدی را طی کرده است. 

محققان میزان سرطان روده بزرگ را در بین افراد زیر و بالای ۵۰ سال در ۳۶ کشور در شش قاره بررسی کردند و مشخص شد، استرالیا، کانادا، آلمان، نیوزلند و ایالات متحده اختلاف جدی بین نرخ ابتلا در افراد مسن و بیماران جوان داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کره جنوبی بدترین میزان سرطان روده بزرگ را در بین جوانان داشت که هر ساله ۴.۲ درصد افزایش می‌یابد؛ نرخ ابتلا به این سرطان فقط در میان جوانان سه کشور اتریش، ایتالیا و لیتوانی کاهش یافته است.

تحقیقات در ۳۶ کشور و ۶ قاره نشان داد که این بیماری در افراد جوان‌تر از ۵۰ سال متداول است.

در ایالات متحده و انگلیس، جایی که روند ابتلا در میان افراد مسن تثبیت شده یا کاهش یافته است، جوانان آنها با سرطان روده بزرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

طبق گزارش انجمن سرطان آمریکا، سرطان روده بزرگ سومین سرطان شایع در ایالات متحده است که در مردان و زنان تشخیص داده شده است.

همچنین سومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در زنان و مردان آمریکایی است و تخمین زده می‌شود در سال ۲۰۱۹ منجر به بیش از ۵۱ هزار مرگ شده است.

این تیم از انجمن سرطان آمریکا امیدوار است که این یافته‌ها منجر به آگاهی از سرطان روده بزرگ در بین جوانان شود و آنها این علائم  این بیماری را تشخیص دهند و قبل از اینکه دیر شود تحت درمان قرار بگیرند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرطان جهان ایالات متحده ایتالیا مردان و زنان مرگ زنان مردان درمان ایالات متحده آمریکا درمان سرطان آمریکا بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۱۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • مد خوب، مد بد!
  • حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • ادعای بزرگ خبرنگار صداوسیما درباره میزان حقوق ماهیانه‌اش | فیلم
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور