Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با پیشرفت علم و فناوری، سیاست‌گذاری‌ها در هر حوزه پس از مدتی نیازمند بازنگری است. تونی واگنر، نویسنده کتاب شکاف جهانی پیشرفت و رئیس یکی از دانشکده‌های هاروارد، معتقد است آموزش در کشور آمریکا نیز نیازمند بازآفرینی است. واگنر در مطالعات خود، نحوه آموزش‌های مدارس و چالش‌های آن را بررسی کرده است، وی در این تحقیق، نیازهای آینده صنعت را مشخص و بر اساس آن سرفصل‌های آموزشی را تعیین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این سرفصل‌ها می‌توان به آموزش حل مسئله به دانش‌آموزان، همکاری در شبکه‌ها(کارگروهی) و تحت تأثیر قرار دادن دیگران، افزایش چابکی و روحیه سازگاری، تقویت ابتکار عمل و روحیه کار آفرینی، تفکر انتقادی(تاب‌آوری)، گسترش ارتباطات شفاهی و کتبی، قدرت تجزیه و تحلیل اطلاعات و تقویت حس کنجکاوی و تخیل آنان اشاره کرد.

حل مسئله به دانش‌آموزان

دانش آموزان باید پیش از ورود به بازار کار با چالش‌های آن آشنا شوند. به اعتقاد واگنر، حل مسئله نباید به صورت دستورالعمل و در چارچوب خاص به دانش‌آموزان آموزش داده شود، بلکه معلمان مدارس باید به سمت آموزش مهارت‌هایی حرکت کنند که دانش آموزان برای یافتن پاسخ و ایجاد راه‌حل‌های حل مسئله به آن‌ها نیاز دارند.

دانش آموزان برای اینکه بتوانند در‌ پروژه‌هایی با مقیاس بزرگتر موفق باشند، باید در دوران دبستان به ‌آن‌ها فرصت داد تا راه‌حل‌های مسائل را خودشان پیدا کنند.

برای آموزش حل مسئله بهتر است معلمان از روش «من انجام می‌دهم‌، تو انجام بده» استفاده کنند، یعنی در مرحله اول از دانش‌آموز بخواهند که یک مسئله را با روش‌ خود حل کند، خودشان نیز باید به‌طور همزمان در راستای حل مسئله تلاش کنند، اما نباید از روش‌های احتمالی که به ذهن دانش‌آموزان می‌رسد، استفاده کنند.

همکاری در شبکه‌ها و تحت تأثیر قرار دادن دیگران

در این مرحله دانش آموزان قادر خواهند بود تا با همکلاسی‌های خود همکاری کنند تا مطالب فرا گرفته شده را در ذهن خود به ثبت برسانند. معلمان باید در مورد نحوه اجرای آموزش این مهارت در کلاس‌های درس خلاقیت لازم را داشته باشند.

افزایش چابکی و روحیه سازگاری

دانش آموزان می‌توانند هنگام غلبه بر مشکلات، از ابزارهای مختلفی استفاده کنند. دانش آموزان این فرصت را دارند که مهارت‌های سازگاری خود را توسعه دهند، اما نحوه استفاده از این مهارت‌ها در‌مدارس مورد چالش قرار نمی گیرند. به گونه‌ای دیگر می‌توان گفت دانش‌آموزان یاد نمی‌گیرند چگونه باید از مهارتهایشان به طور واقعی در مسائل زندگی استفاده کنند. معلمان‌ باید در کلاس تلاش کنند تا مسئله‌ای ایجاد کنند و از دانش‌آموزان بخواهند با مهارت‌های خود و با استفاده از ابزارهای مورد نیاز، در راستای حل مسئله تلاش کنند.

تقویت ابتکار عمل

دانشجویان ما باید یاد بگیرند چگونه می‌توانند به خود انگیزه دهند. دانش آموزان باید یاد بگیرند که چگونه می‌توانند با تکیه بر قوه یادگیری خود ابتکار عمل را در خود تقویت کنند، با انجام این اقدام، آن‌ها بیشتر مایل به ابتکار عمل در زندگی خواهند بود. همچنین تلاش می‌کنند از قوه یادگیری خود نیز بیشتر استفاده کنند.

تاب‌آوری یا تفکر انتقادی

تاب‌آوری یا تفکر انتقادی مبحثی است که در آن دانش آموزان باید یاد بگیرند چگونه با نظرهای مخالف کنار بیایند. این مهارت به عنوان مهارت مکمل برای افزایش چابکی دانش‌آموزان شناخته می‌شود. دانش آموزان باید یاد بگیرند که شکست بخورند، بار دیگر برخیزند و دوباره راه‌های مختلف را امتحان کنند.

دسترسی و تجزیه و تحلیل اطلاعات

در دهه 90 میلادی که هنوز استفاده از اینترنت در میان مردم رایج نبود، دانش آموزان مجبور بودند برای پاسخ به سوالات خود اطلاعات زیادی کسب کنند. زیرا به دست آوردن اطلاعات یا حتی دانستن وجود آن، نیازمند تلاش بیشتری است. اکنون دانش آموزان می‌توانند به راحتی اطلاعات مورد نیاز خود را با کمک اینترنت بیایند. دانش‌آموزان در مرحله دسترسی، تجزیه و تحلیل اطلاعات چگونگی دستیابی به اطلاعات مفید را یاد می‌گیرند. همچنین می‌آموزند چگونه با استفاده از ابزار لازم، اطلاعات مورد نیاز خود را از میان انبوه داده‌های موجود پیدا کرده و آن را تحلیل کنند.

کنجکاوی و تخیل

مهارت نهایی کنجکاوی و تخیل، یکی از مهارت های حیرت‌انگیزی است که می‌توان آن را به دانش‌آموزان القا کرد. در حال حاضر بسیاری از دانشجویان فقط به یادگیری مطالب اهمیتی نمی‌دهند. دانش آموزان و معلمان به آنها آموخته‌اند که هر آنچه که ارزش دانستن دارد باید برای آن زمان گذاشت، در نهایت دانسته‌های آنان از طریق آزمون مورد سنجش قرار می‌گیرد. با این طرز فکر، دانش‌آموزان تصور می‌کنند هر آنچه در آزمون نمی‌آید، ارزش وقت صرف کردن ندارد. برای مقابله با این امر ، تدریس مطالب باید به سمت آموزش مبتنی بر سؤال پیش رود که به جای یادگیری مطلب، بر طرح سوال و یافتن پاسخ برای آن متمرکز شده است.

مدارس نیازمند دوره جدید آزمایشی هستند

واگنر خاطرنشان می‌کند که نسل امروز در عصر دیجیتال عادت کرده است که از اینترنت برای گسترش دوستی، علاقه و یادگیری استفاده کند. به منظور ایجاد انگیزه و آموزش این نسل، باید در سیستم مدرسه از یک روش جدید استفاده کرد که پاسخگوی نیازهای نسل جدید باشد. این روش در آموزش، یادگیری و ارزیابی به روش های جدید خلاصه می‌شود. دانش‌آموزان می‌توانند این دانش را از طریق دوره‌های آموزشی کسب کنند، اما برای آموزش مهارت‌های اصلی باید از محتوا استفاده کنند.

انتهای پیام/

31 / 320 تفکر انتقادی نیاز نظام آموزشی حل مسئله آمریکا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تفکر انتقادی نیاز نظام آموزشی حل مسئله آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۱۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که بسیاری از معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در مدارس و بین دانش آموزان شکایت داشته و احساس امنیت نمی‌کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس اشپیگل" در مطلبی نوشت: نتایج یک بررسی نشان می دهد که تقریبا از بین هر دومعلم آلمانی یک نفر خشونت جسمی یا روانی را در مدرسه خود مشاهده می کند. بر اساس مطالعه‌ای که توسط بنیاد رابرت بوش در روز چهارشنبه منتشر شد، این میزان به ویژه در مدارس در مکان‌های آسیب‌دیده اجتماعی زیاد است و خطر استرس را برای معلمان افزایش می‌دهد.

نتایج این بررسی نشان می دهد که بیش از یک سوم معلمان مورد بررسی چندین بار در هفته احساس خستگی عاطفی می کنند. اگر فرصت داده شود بیش از یک چهارم مدرسه را ترک خواهند کرد. معلمان بزرگ‌ترین چالش‌ها را در رفتار دانش‌آموزان و برخورد با کلاس‌های ناهمگون، یعنی دانش‌آموزانی با سوابق مختلف یادگیری، پیشینه‌های فرهنگی و خانوادگی و افزایش نیاز به حمایت می‌بینند.

انجمن فیلولوژی درباره نتایج این بررسی اعلام نگرانی کرده است. سوزان لین کلیتزینگ، رئیس این انجمن، به تاگس‌اشپیگل گفت: این مسئله تعجب آور است که بسیاری از معلمان مجبورند اشکال مختلف خشونت را در زندگی روزمره خود تجربه کنند، اما این یک مشکل برای کل جامعه است، نه فقط یک نفر در برخی مدارس.

لین کلیتزینگ در این باره گفت: سطح فزاینده خشونت در مدارس، کمبود معلم و وضعیت ویران بسیاری از مدارس استرس مضاعفی را برای همه به همراه دارد. در مدارس باید سرمایه‌گذاری شود. مطالعه کنونی سیاستمداران را ترغیب می‌کند تا در نهایت به مسئولیت خود برای تدریس خوب عمل کنند. در اینجا سیستم آموزشی آلمان به سادگی در مقایسه بین‌المللی و همچنین در مقایسه با اقتصاد محلی عقب مانده است. این وضعیت برای آلمان به عنوان یک مکان آموزشی غیرقابل تحمل است.

شرودر، سخنگوی سیاست آموزشی فراکسیون حزب لیبرال دموکرات در پارلمان آلمان، همچنین بر مسئولیت مشترک والدین با توجه به مطالعه نگران کننده بنیاد رابرت بوش اشاره کرده است. وی در این باره به تاگس اشپیگل گفت: معلمان اغلب به تنهایی قادر به مبارزه با خشونت نیستند. آنها نه برای این کار آموزش دیده‌اند و نه وظیفه آنهاست. ما به تیم‌های چندحرفه‌ای و حمایت روانی خوب برای دانش‌آموزان نیاز داریم، اما معلمان و در نهایت، والدین نباید برای مبارزه با عوامل خشونت از مسئولیت خود رها شوند. یک زندگی روزمره مدرسه بدون خشونت، پیش نیاز بسیاری از فرآیندهای دیگر است.

این نماینده حزب لیبرال دموکرات در پارلمان آلمان گفت: در صورت افزایش خشونت، نیروهای دیگری مانند پلیس، ادارات رفاه اجتماعی و رفاه جوانان باید با مدیریت مدرسه و والدین همکاری کنند. تقویت پیشگیری از خشونت بسیار مهم است، اما همچنین جوانانی که مرتکب خشونت می شوند باید عواقب سریعی را تجربه کنند.

این ارقام که به واسطه این بررسی به دست آمده است بسیار نگران کننده هستند. بر اساس بررسی بنیاد رابرت بوش، که معلمان در سراسر آلمان برای آن مورد بررسی قرار گرفتند، 47 درصد از معلمان مورد بررسی اظهار داشتند که خشونت را در بین دانش آموزان خود مشاهده کرده اند. تنها 57 درصد از معلمان حمایت روانی اجتماعی فعلی در مدرسه خود را کافی ارزیابی می کنند.

بتینا استارک-واتزینگر، وزیر آموزش فدرال آلمان در این باره گفت گفت: این بررسی بار دیگر روشن می‌کند که فشار برای اقدام در آموزش چقدر زیاد است. این واقعیت که تقریباً از هر دو معلم یکی خشونت را مشاهده می کند، باید همه را نگران کند. مدارس باید مکان امنی برای دانش آموزان و معلمان باشد. این یک نیاز اساسی برای یادگیری و آموزش صحیح است.

استارک واتزینگر بیش از هر چیز از ایالت های فدرال درخواست می کند که باید بهتر با کمبود معلم مبارزه کنند: «معلمان ما برای تدریس خوب بسیار مهم هستند. ما باید از آنها بهتر حمایت کنیم و به عنوان یک جامعه قدردانی بیشتری از آنها نشان دهیم.

اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلماناقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • با «مثبت آموزش» به روز باشید
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی