Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش روز پنجشنبه استانداری گیلان به ایرنا حاکیست؛ ارسلان زارع در دیدار با رئیس سازمان شیلات کشور با اشاره به اینکه استان گیلان به عنوان یک رکن مهم در تولید خاویار در کشور مطر است، اظهار داشت: تولید خاویار یک فرصت خوب ، ارزآور و اشتغال‌زاست و بر این اساس باید هدف‌گذاری کنیم تا تولید گیلان در سال ۱۴۰۰ از مرز چهار تن گذر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جایگاه نخست گیلان در بازسازی ذخایری ماهیان گفت: یکصد میلیون قطعه بچه ماهی در گیلان سال گذشته تولید و رهاسازی شد که این میزان برای اولین بار اتفاق افتاده است.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه قانون برنامه ششم توسعه سهمی خوبی را برای گیلان در زمینه اشتغال آبزی‌پروری دیده ، افزود: تا پایان برنامه،  تولید ۲۰۰ هزار تن انواع ماهی در قفس پیش بینی شده که سهم استان بیش از ۸۰ هزار تن است.

زارع با اشاره به درخواست‌ها و پیشنهاداتی که در سفر رئیس جمهوری به گیلان درخصوص توسعه تولید ماهی در قفس به عنوان یک پروژه اولویت‌دار استان مطرح و تصویب شد افزود: در این سفر ۲۵ میلیارد تومان برای حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی جهت اجرای پرورش ماهی در قفس تصویب شد  که ۵۰ درصد آن امسال اختصاص می یابد.

استاندار گیلان اظهار داشت: یکی از مهمترین اقدامات و برنامه‌ریزی‌های خوب دولت تدبیر و امید در عرصه شیلات افزایش و تقویت سهم آبزی‌پروری و کاهش فشار برروی دریا و افزایش درآمد صیادان است.

زارع تصریح کرد: با مشارکت صیادان، مردم و آموزش می‌توان کمک بیشتری برای تولید ماهی در قفس انجام داد .

وی با بیان اینکه باید از اکوسیستم دریا بیشتر محافظت کنیم  اظهار داشت: می‌بایست با نگاه  توسعه پایدار و رویکرد حفظ محیط زیست به اقتصاد دریامحور توجه کنیم.

نماینده عالی دولت در گیلان گفت: علاوه بر بازسازی ذخایر با اعتبارات دولتی و مشارکت مردم بر حفاظتی که توسط یگان حفاظت اتفاق می افتد، واقعا به همراهی مردم بیش از پیش نیاز داریم.

وی با بیان این که می‌توان از ظرفیت خوب آب بندان‌ها و آب شیرین در آبزی‌پروری استفاده کرد، عنوان داشت: در استان ۹ هزار هکتار آب بندان وجود دارد و باتوجه به محدودیت اراضی بیش از سه هزار هکتار آن ظرفیت آبزی‌پروری دارد که می‌توان از این ظرفیت با رویکرد تولید و اشتغال استفاده بیشتری کرد.

وی به استفاده از ظرفیت تولید آبزی‌پروری در روستاها در مقیاس کوچک اشاره و خاطر نشان کرد: آب منطقه‌ای با همکاری و همراهی سازمان حفاظت محیط زیست و دامپزشکی و با حمایت‌های شیلات و جهاد کشاورزی، این ظرفیت ها را شکوفا کنند.

در ادامه این جلسه رئیس سازمان شیلات کشور نیز با اشاره به کارآزمودگی مردم استان گیلان به فعالیت‌های شیلات و کشاورزی گفت: سرمایه‌گذاری و پشتیبانی‌ در این حوزه خیلی زود تبدیل به تولید و اشتغال پایدار در استان می‌شود.

نبی الله خون میرزایی گفت: از شش تن خاویار کشور ۲.۵ تن آن توسط گیلان تأمین می‌شود که قطب اصلی کشور محسوب می‌شود.

۷۲۹۶/۲۰۰۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پرورش ماهی رشت سازمان شیلات ایران گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود

به‌گزارش خبرگزاری صدا وسیما خراسان شمالی ‌؛ عباس بیات در آیین افتتاح معرفی نمایشگاه مشاغل در خراسان شمالی گفت: هنرستان های خراسان شمالی
زمینه ساز رشد و توسعه این استان را فراهم کرده اند.
وی افزود: ۵ درصد رشد در حوزه فنی و حرفه ای خراسان شمالی نشان از کار جهادی مدیران آموزش و پرورش است.

هنرستان ها به زودی زمینه ساز رشد اقتصادی
وی با تاکید بر اینکه هنرستان ها به زودی زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهند شد، افزود: فرش به عنوان زیست بوم این منطقه قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد .

 تحصیل ۱۴ هزار هنرجو در ۹۲ هنرستان خراسان شمالی

استاندار خراسان شمالی هم خواستار تقویت هنرستان ها متناسب با زیست بوم استان شد تا علم و مهارت جوانان استان در مسیر توسعه استان قرار گیرد. محمدرضا حسین نژاد وجود ۹۲ هنرستان در خراسان شمالی با ۱۴ هزار دانشجو را مورد توجه قرار داد و افزود: تولید با دستان توانمند کسانی امکان پذیر خواهد بود که دانش لازم را داشته باشند و دولت هم‌ در بخش تجهیزات به افراد دارای مهارت کمک خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه خراسان شمالی در بخش های تولید فرش و پرورش اسب پتاسیل های قابل توجهی دارد بر تربیت و پرورش نیروهای غنی و اثرگذار در تولید توسط هنرستان ها و هنرجویان تاکید کرد.

حسین نژاد با تاکید بر اینکه متناسب با نیاز استان باید هنرجو تربیت شود، اضافه کرد: هنرستان ها و دانشگاه ها باید متناسب با نیازها، نیروی انسانی را تربیت کنند.
استاندار با اشاره به سفر رئیس جمهور و تصویب ۸ هنرستان و ارتقای آن به ده هنرستان گفت: در مسیر عملیاتی شدن جهش تولید گام های موثری را خواهیم برداشت.

خراسان شمالی در توسعه توازن رشته ای جزو پنج استان برتر
مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز گفت: کسب مهارت های لازم با نگاه عمیق مدیران هنرستان ها و توسعه متوازن رشته ای از اقدامات مهم در دو سال اخیر است به طوری که در توسعه متوازن جزو پنج استان برتر کشور هستیم که از ۳۶ درصد به ۴۴ درصد رسیده ایم .
وی افزود: توجه به هنرستان ها متناسب با رشته های بومی هر منطقه مورد توجه است.
نمایشگاه متمرکز مشاغل در ۱۴ غرفه همزمان با هفته معرفی مشاغل دست سازه ها و تولیدات هنر آموزان استان از هنرستانهای بجنورد، شیروان، فاروج، غلامان، راز، اسفراین، گرمه، مانه، سملقان و جاجرم عرضه شده است.
یکم تا هفتم اردیبهشت ماه به نام هفته مشاغل نامگذاری شده است. 

دیگر خبرها

  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • شورای گفتگوی بخش خصوص با دولت و بانک‌های گیلان
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • ظرفیت‌های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار ۴۰۰میلیاردتومان طی امسال