Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-26@02:53:32 GMT

در جستجوی بلیت توکیو در سرزمین سامورایی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۳۷۴۱

در جستجوی بلیت توکیو در سرزمین سامورایی‌ها

سکانس دیگری از زورآزمایی تکواندوکاران سراسر دنیا برای کسب جواز حضور در بازی‌های المپیک 2020 توکیو این بار در سرزمین سامورایی‌ها از فردا (جمعه) کلید خواهد خورد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، سرزمین سامورایی‌ها در فاصله کمتر از یک ‌سال مانده به رویداد بزرگ المپیک توکیو، میزبان رزمی‌کارانی از جنس تکواندو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
فدراسیون جهانی تکواندو در شرایطی از دوره گذشته بازی‌های المپیک (ریو 2016)، رنکینگ تکواندوکاران در چهار وزن المپیکی را مسیر اصلی رسیدن به بزرگترین آوردگاه جهانی ورزش تعریف کرد که این پروسه برای المپیک 2020 توکیو نیز ادامه پیدا کرده است.  

در سال 2019 علاوه بر مسابقات جهانی منچستر، چهار مرحله رقابت‌های گرندپری رقابت‌های گرندپری برنامه‌ریزی شد که تا امروز، جهانی منچستر و گرندپری رم پایان یافته و گرندپری ژاپن 22 شهریور از راه می‌رسد.  26 تا 28 مهر، صوفیه بلغارستان میزبان سومین مرحله گرندپری خواهد بود. فینال گرندپری  نیز 15 و 16 آذرماه به میزبانی مسکو برگزار می‌شود.

 

در مجموع  برای شرکت در بازی‌های المپیک 2020 توکیو، 128 سهمیه در دو گروه مردان و زنان برای تکواندو در نظر گرفته شده است.

 

120 سهمیه از طریق کسب امتیاز و شرکت در مسابقات، چهار سهمیه برای کشور میزبان (دو سهمیه در مردان و دو سهمیه زنان) و چهار سهمیه به صورت اهدایی (وایلد کارت شامل دو سهمیه در زنان و دو سهمیه در مردان) برای کشورهای دارای شرایط که نتوانسته‌اند از طریق رقابت‌های کسب سهمیه، رنکینگ المپیکی و گرنداسلم مجوز حضور در بازی‌های المپیک را کسب کنند، تعلق می‌گیرد.

 

حضور 256 تکواندوکار در گرندپری 2019 - چیبا

چیبا شهری که در فاصله 40 کیلومتری شرق توکیو پایتخت ژاپن قرار گرفته، شاید بیش از آنکه ورزشی باشد، به خاطر دومین نیروگاه بزرگ گازی جهان معروف است. این شهر در روزهای 22 تا 24 شهریورماه میزبان تکواندوکاران زن و مرد دنیا در چهار وزن المپیکی است. جایی که نفرات اول تا سی و یکم این چهار وزن بر اساس رنکینگ ماه ژوئن به اضافه یک تکواندوکار کشور میزبان باید به مبارزه بپردازند و با این محاسبه دقیق باید گفت حداکثر 256 تکواندوکار در این رویداد حاضر خواهند بود.

ترکیب شش نفره ایران

تیم تکواندو مردان ایران با شش تکواندوکار روی شیاپ‌چانگ گرندپری ژاپن حاضر خواهد شد. آرمین هادی‌پور، فرزان عاشورزاده، میرهاشم حسینی، سروش احمدی، سجاد مردانی و سعید رجبی نفرات اعزامی به رقابت‌های گرندپری ژاپن هستند که آخرین مرحله اردوی خود را برای شرکت در این رویداد از 12 مردادماه آغاز کردند.

هدایت این تیم برعهده فریبرز عسکری به عنوان سرمربی و علی محمد بسحاق و وحید عبداللهی به عنوان مربی است.

هادی‌پور در حوالی توکیو

در وزن 58- کیلوگرم، تیم ایران در این رویداد دو نماینده دارد؛ آرمین هادی‌پور و فرزان عاشورزاده. آرمین که چندی پیش در مسابقات جهانی به مدال برنز رسید، با 325.33 امتیاز، در رده پنجم قرار دارد. هادی‌پور با حفظ این جایگاه می‌تواند به عنوان یکی از 5 نفر برتر این وزن، مستقیما راهی المپیک شود، اما این پایان تلاش او نخواهد بود و در گرندپری‌های باقیمانده، باید این جایگاه را با درخشش خود حفظ کند.

فرزان و تلاش برای اوج‌گیری

فرزان عاشورزاده دیگر تکواندو کار ایران در وزن 58- کیلوگرم است. جوان شایسته‌ای که در سال‌های گذشته با درخشش خیره کننده و فتح سکوهای جهانی در نهایت، سهمیه ورودی المپیک 2016 ریو را کسب کرد. آسیب دیدگی در ماه‌های گذشته فرزان را از شرایط آرمانی دور کرد و او امید دارد از گرند پری ژاپن دوباره اوج بگیرد.

 جوان خوش آتیه و باتجربه کشورمان، با 172.68 امتیاز، در رتبه 23 رنکینگ قرار دارد و امیدوار است رتبه خود را ارتقا دهد.

ناهموار شدن مسیر میرهاشم با کارشکنی انگلیسی

تلخی کارشکنی انگلیسی‌ها در صدور روادید مسابقات جهانی منچستر، هنوز هم حس می‌شود و نمایان است. تیم ایران در حالی در جهانی منچستر به دو مدال نقره توسط سروش احمدی و آرمین هادی‌پور در بخش مردان دست یافت که به گواه کارشناسان تکواندو، میرهاشم حسینی یکی از بخت‌های کسب مدال در این رویداد و از نوع زرین آن بود.

حسینی چنانچه در جهانی منچستر به این هدف خود می‌رسید، امروز نه در جایگاه دهم وزن 68- کیلوگرم که باید در رده سوم این رنکینگ حضور داشته باشد. میرهاشم چندی پس از مسابقات جهانی منچستر در مسابقات گرندپری رم به مدال طلا دست یافت و گوشه‌ای از توانمندی خود را نشان داد. او با این مکر زمین نخورد، تنها مسیرش برای المپیکی شدن ناهموار شد که همین موضوع او را با انگیزه‌تر کرده است و به یقین می‌تواند در سه گرندپری باقیمانده، به آرزوی خود یعنی المپیکی شدن جامه عمل بپوشاند.

میرهاشم هم اکنون با 249.24 امتیاز در رده دهم است و برای کسب خوشرنگ‌ترین مدال، با صلابتی مثال زدنی حریفان را به چالش خواهد کشید.  

سروش در اندیشه تکرار درخشش منچستر

دومین نماینده ایران در وزن 68- کیلوگرم، سروش احمدی است؛ کسی که در رقابت‌های جهانی منچستر با کسب مدال خوشرنگ نقره، تحسین علاقه مندان به تکواندو را برانگیخت و خیز قابل توجهی در رنکینگ برداشت. او هم اکنون  با 217.28 امتیاز در رده چهاردهم رنکینگ قرار دارد و در اندیشه درخششی دیگر همانند جهانی و فراموش کردن ناکامی در گرندپری رم است.

امیدهای مردانی برای دومین المپیک

 در وزن 80+ کیلوگرم نیز تیم کشورمان با دو نماینده روی شیاپ چانگ حاضر می‌شود. سجاد مردانی کاپیتان تیم کشورمان در حال حاضر با 268.66 امتیاز در رتبه پنجم قرار دارد؛ جایگاهی که چنانچه تا پایان سال 2019 آن را حفظ کند، به منزله دومین تجربه المپیک سجاد خواهد بود. او نیز مانند آرمین باید در سه گرندپری باقیمانده، پرقدرت ظاهر شود تا به هدف بزرگ خود دست یابد.

رجبی و فرصتی دیگر برای درخشش

سعید رجبی دیگر نماینده ایران در وزن 80+ کیلوگرم است. سعید که با 140.53 امتیاز رده بیست و نهم رنکینگ را در اختیار دارد، می‌تواند با درخشش در این رویداد، جایگاه خود را در رنکینگ ارتقا بخشد. رجبی بعد از کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی این فرصت را در اختیار دارد تا در میدان بزرگ چیبا، مجددا شایستگی‌های خود را به اثبات برساند.

 جوایز و امتیازات مدال آوران

در حالی که به برندگان مدال طلا و نقره در این رویداد به ترتیب 5 هزار و 3 هزار دلار پرداخت می‌شود، جایزه  تکواندوکارانی که در جایگاه سوم مشترک قرار بگیرند نیز هزار دلار خواهد بود.

از طرفی نفرات اول تا سوم به ترتیب 40 ، 24 و 14.4 امتیاز در رنکینگ دریافت می‌کنند. به نفرات پنجم 8.64 امتیاز، نفرات نهم 6.05 امتیاز و نفرات هفدهم 4.23 امتیاز در رنکینگ تعلق می‌گیرد.

برنامه رقابت ملی‌پوشان ایران

طبق برنامه مسابقات، میرهاشم حسینی و سروش احمدی روز جمعه - 22 شهریورماه به مصاف حریفان خود می‌روند و آرمین هادی پور، فرزان عاشورزاده، سجاد مردانی و سعید رجبی نیز روز شنبه - 23 شهریورماه روی شیاپ چانگ این مسابقات قرار می‌گیرند.

آشنایی با رقیبان سر سخت ملی پوشان کشورمان

"تای هون کیم" از کره‌ جنوبی، "جون جانگ" از کره‌ جنوبی، "جیسوس تورتوسا" از اسپانیا و "میخائیل آرتامونوف" از روسیه، از جمله مدعیان وزن 58- کیلوگرم هستند که آرمین هادی‌پور و فرزان عاشورزاده کار سختی در مصاف با آنها دارند. "دای هون لی" از کره جنوبی، "برادلی سیندن" از انگلیس،  "شوای ژائو" از چین از جمله رقیبان جدی میرهاشم حسینی و سروش احمدی در وزن 68- کیلوگرم هستند.

 "ولادیسلاو لارین"از روسیه، "کیو دون این" از کره‌جنوبی، "عبدل ایسوفو" از نیجر، "ماهاما چو" از انگلیس  مدعیان جدی کسب مدال در وزن 80+ کیلوگرم  هستند و رقیبانی سرسخت برای سجاد مردانی و سعید رجبی.

رتبه 50 بهترین رنکنیگ ژاپنی‌ها!

 ژاپنی‌ها در تکواندو جایگاهی ندارند اما طبیعتا به عنوان میزبان این مسابقات و همچنین میزبان بازی‌های المپیک، به دنبال حضور آبرومند روی شیاپ چانگ هستند. در وزن 58- کیلوگرم، "سرگیو سوزوکی" از ژاپن در رده 50 است. در وزن 68- کیلوگرم "یاشوهیرو هامادا" با 47 امتیاز در رده 99 است و در وزن 80- کیلوگرم، "هیده نوری" ایباتا  با 68 امتیاز در رده 61 قرار دارد.  در وزن 80+ کیلوگرم نیز ژاپنی‌ها در 100 نفر رنکنیگ جایگاهی ندارند.

تکواندو

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تکواندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۳۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک

به گزارش خبرنگار مهر، از زمانی که فدراسیون جهانی دوومیدانی رکوردهای ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس را اعلام کرد مشخص شد دوومیدانی کاران ایران برای حضور در المپیک کار سختی در پیش خواهند داشت. با توجه به تغییر و تحولات زیادی هم که در یک سال گذشته در این فدراسیون رخ داد و در حال حاضر نیز فدارسیون با سرپرست اداره می شود به نظر می‌رسد جامعه دوومیدانی منتظر نماینده‌های زیادی از این رشته در پاریس نیست.

بر اساس اعلام فدراسیون جهانی ۱۸۱۰ دوومیدانی‌کار شامل ۹۰۵ مرد و ۹۰۵ زن در این رویداد شرکت می‌کنند که در مسابقات انفرادی از هر کشور حداکثر ۳ ورزشکار، در مسابقات تیمی از هر کشور حداکثر ۲ تیم و در مسابقات امدادی نیز از هر کشور فقط یک تیم می‌توانند به رقابت با حریفان بپردازند.

در حال حاضر حسن تفتیان و حمیده اسماعیل نژاد در دوی سرعت، حسین رسولی در پرتاب دیسک، مهدی صابری در پرتاب وزنه و مهدی پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر با مانع ورزشکارانی‌اند که شانس این را دارند مسافر پاریس شوند ولی با این حال هنوز موفق به کسب سهمیه نشدند. این ملی پوشان در حال حاضر به دنبال کسب ورودی بازی‌های المپیک از طریق رنکینگ جهانی هستند.

دوی‌های سرعت

فرزانه فصیحی تنها ورزشکاری است که تا این لحظه سهمیه خود را قطعی کرده است. این دونده اخیرا در ماده ۶۰ متر در مسابقات داخل سالن آسیا با کسب مدال طلا افتخار آفرینی کرد و برای دومین بار ورودی بازی‌های المپیک را به دست آورد. فصیحی پیش از این نیز از طریق وایلد کارت به المپیک توکیو اعزام شده است. این بانوی دونده در حال حاضر برای تمرین و کسب آمادگی جهت حضور موفق در پاریس به دنبال مسابقه و اردو در اروپاست.

در دوی سرعت بانوان حمیده اسماعیل نژاد هم حضور دارد اما او هم تا کسب ورودی المپیک راه سختی را در پیش دارد. این دونده سرعتی ایران در حال حاضر رنکینگ ۸۲ جهان را دارد و باید برای رسیدن به المپیک در مسابقاتی که امتیازهای بالایی دارد حضور پیدا کند.
حسن تفتیان در دوی ۱۰۰ متر بهترین دونده چند سال اخیر ایران است اما با توجه به رکوردی که او اخیرا در بازی‌های آسیایی هانگژو و مسابقات داخل سالن آسیا به ثبت رساند کار این نماینده ایران برای کسب ورودی المپیک سخت خواهد بود. تفتیان در حال حاضر رنکینگ ۴۷ جهان را در اختیار دارد و فعلا تمریناتش را در تهران پیگیری می کند.

دوی با مانع

با توجه به وضعیت دوومیدانی ایران در این ماده مهدی پیرجهان تنها ورزشکاری است که شانس کسب سهمیه المپیک را دارد. پیرجهان در حال حاضر رنکینگ ۳۷ جهان را در اختیار دارد، این دونده پیش تر هم برای المپیک توکیو از طریق رنک جهانی موفق به کسب سهمیه شده بود که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از اعزام به این بازیها جام ماند. گفته می شود پیرجهان برای کسب سهمیه از فدراسیون مجوز حضور در مسابقات یونان و آلمان را دریافت کرده است و درکنار این قرار است در مسابقات داخلی نیز شرکت کند.

پرتاب دیسک

حسین رسولی با توجه به مدالی که در بازیهای آسیایی هانگژو کسب کرد در حال حاضر پر امید ترین پرتابگر ایران برای رسیدن به ورودی المپیک به شمار می رود. ورودی تعیین شده در ماده پرتاب دیسک برای بازیهای المپیک ۶۷ متر است این در حالی است که ۶۲.۰۴ آخرین و بهترین رکوردی است این پرتابگر ایرانی موفق به ثبت آن در بازی‌های آسیایی شده است. رسولی حالا باید از طریق رنکینگ جهانی ورودی بازیهای المپیک را کسب کند. پرتابگر طلایی ایران در بازیهای آسیایی در آخرین رنکینگ جهانی اعلام شده در جایگاه ۵۲ قرار دارد و باید دید آیا در نبود احسان حدادی که در ادوار گذشته المپیک تنها نماینده ایران در ماده بوده او می تواند جایگزین نایب قهرمان المپیک لندن باشد.

پرتاب وزنه

مهدی صابری از معدود ورزشکارانی است که شانس کسب سهمیه المپیک از طریق رنکینگ جهانی را دارد. او در حال حاضر در رنکینگ ۳۷ جهان ایستاده است. پرتابگر وزنه ایران اخیرا در مسابقات داخل سالن آسیا هم موفق به کسب مدال برنز شد. صابری در حال حاضر در مشهد و زیر نظر مربی شخصی‌اش تمرین می‌کند.

در حال حاضر که کمتر از ۱۰۰ روز به آغاز بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس زمان مانده است؛ ملی پوشان ایران فرصت کمی برای کسب ورودی به این بازیها دارند هز چند که آنها تمرینات خود را زیر نظر مربی اختصاصی خود پیگیری می‌کنند اما بدون شک با این شرایط این ۵ دونده برای رسیدن به پاریس باید تلاش خود را دو چندان کنند و فدراسیون هم برنامه مناسبی را برای اعزام آنها به مسابقات با امتیاز بالا در نظر بگیرد.

کاروان دوومیدانی ایران برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو توسط ۴ ورزشکار به نام‌های احسان حدادی، حسن تفتیان، فرزانه فصیحی و مهدی پیرجهان سهمیه داشت که پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر به دلیل مثبت شدن تست کرونا اعزام نشد، تفتیان در دوی ۱۰۰ متر در همان مرحله مقدماتی حذف شد و به نیمه نهایی نرسید، فرزانه فصیحی در دوی ۱۰۰ متر پس از صعود از دسته‌اش، در مرحله بعد فرصت صعود به نیمه نهایی را از دست داد و حدادی نیز در مرحله مقدماتی پرتاب دیسک رکورد خوبی را ثبت نکرد و به فینال نرسید.

کد خبر 6087391

دیگر خبرها

  • نارضایتی کارکنان منچستریونایتد از رویکرد رتکلیف در حذف امتیاز آن‌ها
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک
  • شرایط ملی پوش شدن ۲ وزن المپیکی و ۱ وزن غیر المپیکی اعلام شد
  • تکلیف «گرایی»های فرنگی مشخص شد
  • اعلام شرایط ملی‌پوش شدن ۲ وزن المپیکی و یک وزن غیر المپیکی
  • تصمیم کادرفنی برای یزدانی و قاسمپور
  • اعزام حسن یزدانی و کامران قاسمپور به تورنمنت رنکینگ جهانی
  • صعود نوشاد عالمیان و ندا شهسواری در جدیدترین رنکینگ جهانی تنیس روی میز