Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-04-26@18:29:11 GMT

بانوان مدفون در کنار حضرت معصومه علیها السلام +عکس

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۵۲۹۸

بانوان مدفون در کنار حضرت معصومه علیها السلام +عکس

در زیر گنبد حضرت معصومه علیهاسلام و در جوار آن حضرت، برخی از امام زادگان و همراهان این بانو در سفر قم مدفون هستند. به گزارش جنوب نیوز، در زیر گنبد حضرت معصومه علیهاسلام و در جوار آن حضرت، برخی از امام زادگان و همراهان این بانو در سفر قم مدفون هستند. شایسته است در هنگام زیارت، به ساحت ایشان نیز عرض ارادت بنماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشخصات این افراد به شرح زیر است:

زینب


برخی ایشان را دختر امام جواد علیه السلام دانسته‌‏اند. او بعد از وفات حضرت معصومه علیهاسلام به قم آمد و گنبدی بر مزار ایشان ساخت. از احوالات و زندگی دایشان اطلاعی چندان در دست نیست. او را دختر «موسی مبرقع» نیز می‌‏دانند. همان شخصی که بعد از تصرف در اموال برادر مرحومش قدرت مالی یافت و دست ‏به مرمت مزار فاطمه معصومه علیهاسلام زد. البته وی در سال ۳۲۵ رحلت کرد و در کنار قبر برادرش محمد بن ‏موسی، در چهل اختران قم به خاک سپرده شد.

ام محمد


در تاریخ قم از وی به‌عنوان دختر امام جواد علیه السلام نام برده شده است.

میمونه


این بانوی محترمه دختر امام کاظم علیه السلام است. برخی نیز از وی و دو خواهر دیگرش (زینب و ام‏ محمد) به‌عنوان دختران امام جواد علیه السلام نام برده‌اند. او از زنان عفیف و پرهیزکار بود. از اموال برادرش محمد، نیمی به ارث به او رسید و بنا بر وصیتش بعد از وفات در بیرون بقعه حضرت معصومه علیهاسلام دفن شد و بر مزارش گنبدی مانند گنبد اول ساختند.

ام اسحاق


او از بانوان ممتاز شیعه شمرده می‏ شود که نزد محمد بن موسی ‏بن محمدبن علی بن‏ موسی الرضا علیهم السلام به خدمت اشتغال داشت. محمد بن ‏موسی از نخستین کسانی است که از کوفه به جوار حضرت معصومه علیهاسلام مهاجرت کرد. او که از سادات رضوی بود در سال ۲۵۶ قمری در قم ساکن شد و در سال ۲۹۶ نیز وفات یافت.

ام حبیب


او خدمت‌گزار ابو علی محمد اعرج بن ‏احمد بن‏ موسی بود و بعد از وفات میمونه چشم از جهان فرو بست.

ام قاسم


او دختر «علی کوکبی» است و بعد از میمونه و ام‏ حبیب وفات یافت.

ام احمد


او دختر احمد بن ‏موسی بن ‏محمد جواد بن علی بن ‏موسی بن‏ جعفر علیهم السلام است. به‌همراه فرزندان برادرش (محمد اعرج) از کوفه به قم آمد. آن بانوی پرهیزکار، بعد از وفات در مشهد محمد بن‏ موسی مبرقع یا «بابلان» دفن شد.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۵۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟

حضرت عبدالعظیم حسنی در اوایل سال ۲۰۰ هجری قمری به دنیا آمد و در سال ۲۵۰ از مدینه به سامرا رفت و پس از آن به ایران آمد و در سال ۲۵۲ تا ۲۵۵ در ری ساکن بودند در ادامه این مطلب تاریخ شهادت شاه عبدالعظیم حسنی در تقویم ۱۴۰۳ را می خوانید.

وفات حضرت عبدالعظیم حسنی ۱۴۰۳ تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم شمسی برابر است با:

روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم هجری قمری برابر است با:

۱۵ شوال ۱۴۴۵

تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم میلادی برابر است با:

۲۴ آوریل ۲۰۲۴

نحوه وفات حضرت عبدالعظیم

عبدالعظیم بن عبدالله مشهور به عبدالعظیم حسنی، شاه عبدالعظیم و سیدالکریم، در پنج‌شنبه ۴ ربیع‌الثانی سال ۱۷۳ق، در زمان حکومت هارون الرشید، در مدینه (درباره محل ولادت وی اختلاف است) متولد شد و درگذشت عبدالعظیم حسنی در ۱۵ شوال سال ۲۵۲ق در زمان امام هادی علیه السلام رخ داد. آنچه درباره چگونگی رحلت عبدالعظیم حسنی آمده، دو قول مرگ طبیعی و شهادت را روایت کرده است. نجاشی قائل به بیماری عبدالعظیم است که منجر به فوت او شد. شیخ طوسی نیز قائل است که عبدالعظیم در ری وفات یافت و قبر او در آن‌جاست.

شاه عبدالعظیم چه نسبتی با امام حسین دارد؟

نسب وی به امام مجتبی علیه السلام می‌رسد. نجاشی از عالمان شیعی می‌گوید: پس از رحلت وی به هنگام غسل، رقعه‌ای در لباسش یافت شد که نسب وی در آن بدین صورت نوشته بود: من ابوالقاسم فرزند عبدالله، فرزند علی، فرزند حسن، فرزند زید، فرزند حسن ابن علی بن ابی طالب هستم. میرداماد عبدالعظیم را دارای نسب روشن و شرافت آشکار توصیف می‌کند.

tags # تقویم سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • حضور وزیر ورزش و جوانان در مراسم نخستین سالگرد درگذشت صفارزاده
  • حضرت نجمه خاتون علیهاالسلام، مصداقی برای آیه شریفه تطهیر است
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • ترمیم حرم‌ مطهر ائمه تعظیم شعائر اسلامی است
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • ویژه برنامه‌های حرم رضوی به مناسبت وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)