Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اعضای سابق گروهک تروریستی منافقین از جدا شدن ۸۰۰ نفر از اعضای این سازمان در پی اخراج از عراق خبر داد.

«حمیرا محمدنژاد» عضو جدا شده از سازمان تروریستی مجاهدین خلق که در حال حاضر مقیم آلمان است، می‌گوید پس از اخراج گروهک تروریستی منافقین از عراق، ۸۰۰ نفر از اعضای از این سازمان جدا شدند.

بر اساس گزارش وبگاه عراقی «اشرف نیوز»، وی گفت: «در حقیقت مریم رجوی نتوانست موانع سازمانی را (پس از خروج از عراق) بر اعضا تحمیل کند؛ موانعی مانند شرایط در عراق یا بهانه‌هایی مانند شرایط امنیتی، سیاسی یا اجتماعی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین این موانع "طلاق سازمانی" بود که تحت عنوان "انقلاب ایدئولوژیک" بر اعضا تحمیل می‌شد».

محمدنژاد افزود: «مسعود رجوی قبل از "پنهان شدن" روابط تمام اعضا با خانواده‌هایشان یا جهان خارج را به بهانه تهدیدات امنیتی و مشکلات سیاسی قطع کرد و این موضوعی بود که خود اعضای تا حدی پذیرفته بودند. عراق تحت حاکمیت صدام برای رجوی یک امتیاز بود، وی توانست به موازات دولت عراق، دولت کوچک نیمه مستقلی برای خود تشکیل دهد که از سرویس اطلاعات و زندان برخوردار باشد».

وی ادامه داد: «صدها نفر از جدا شده‌ها به بهانه امنیت و تهدید رهبری سازمان بازداشت و شکنجه شدند، برخی از آنها زیر شکنجه مردند. برخی از این فجایع در گزارش سازمان حقوق بشر مربوط به سال ۲۰۰۵ آمده است. همچنین برخی از جداشده‌ها با دارو کشته شدند یا مرگ آنها با خودکشی اعلام شد».

در سال ۲۰۰۳ اعضای مجاهدین خلق به صورت کامل از اردوگاه «اشرف» واقع در شمال عراق اخراج شدند. اخراج منافقین از عراق به دستور دولت قانونی این کشور صورت گرفت و مهم‌ترین هدف آن نیز تأمین امنیت در این کشور بود که با حضور تروریست‌ها بدست نمی‌آمد.

اخراج منافقین از خاک عراق با وجود حضور ۳۰ ساله این گروهک و نفوذ و ارتباطاتی که حتی در دولت جدید عراق بعد از سرنگونی صدام ایجاد کرده بود، به علاوه حمایت آمریکایی‌ها از این گروهک برای حفظ آنها در عراق و در محیط نزدیک به مرزهای جمهوری اسلامی، امری بسیار پرچالش برای دولت عراق بود که سرانجام به نتیجه رسید/فارس

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۶۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آب‌های بسته‌بندی مزایایی مانند عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی دارد، گفت: توصیه به مصرف آب چاه به جای آبهای بسته‌بندی شده غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی انصاری؛ مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آب‌های بسته‌بندی دارای مزایای متعددی هستند، از عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت‌کش‌ها به عنوان بخشی از این مزایا یاد کرد و گفت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان فرایند است در حالی که برای آب چاه کنترلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اظهارنظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، افزود: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

وی ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته‌بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصول یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

غذای آلوده عامل 200 بیماری/ جزئیات بازرسی‌های بهداشتی از اصناف در تعطیلات نوروز

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته‌بندی شده نیست. ظروف بسته‌بندی "پت" در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس ترین روشها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام داشته در حالی که به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی(not detectable) اعلام می‌شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

وی در خصوص کیفیت برنج‌های غیرایرانی موجود در بازار گفت: تمامی برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند. لازم به ذکر است که تمام کالاهای سلامت از جمله آب‌های بسته‌بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود. نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست. اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

لازم به ذکر است که اخیراً مدیر یک آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی در یک برنامه تلویزیونی نسبت به مصرف آبهای آشامیدنی هشدار داده و گفته بود: بطری‌های پلیمری آب معدنی شرایط خاصی برای نگهداری دارند و مغازه داران آن را در نور آفتاب یا داخل فریزر قرار می‌دهند که این موضوع مواد موجود در بطری‌ها را در آب آزاد می‌کند و اگر مردم آب چاه بخورند نهایتاً سنگ کلیه می‌گیرند اما خیلی بهتر است!

وی همچنین ادعای تولید روغن‌های زیروترانس را نادرست خوانده و توصیه کرده بود که برنج‌های غیرایرانی نیز مورد استفاده کمتری قرار بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • عکس/ نشست مشترک اعضای هیئت دولت با استانداران
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت