Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: نمره قبولی معیارهای ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، در هر سال ۵ درصد سخت‌گیرانه‌تر از سال گذشته بررسی می‌شود چرا که شرکت‌ها باید کیفی‌تر از قبل عمل کنند و سطح کیفی خود را افزایش دهند.

به گزارش ایسنا، دکتر سید محمد صاحبکار خراسانی در جلسه هم‌اندیشی و بررسی مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد، در خصوص ضرورت تشکیل انجمن شرکت‌های دانش بنیان گفت: تشکیل این انجمن نشانه بلوغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این توانمندی که در مجموعه ای از افراد شکل می‌گیرد، بعد از رسیدن به آن بلوغ منجر به تشکیل انجمن‌ها، صنف‌ها و اتحادیه‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: فرآیند این انجمن از دو بخش تشکیل شده است؛ فرآیند ارزیابی و فرآیند اجرای برنامه‌های توانمند سازی و حمایتی. شرکت‌های مرسوم در گذشته برای کسب علم، هزینه پرداخت می‌کردند؛ به عبارت دیگر فعالیت آنان منجر به تبدیل ثروت به علم می‌شد، اما شرکت‌هایی نیز خلاف این مسیر را حرکت کردند و به دنبال تبدیل علم به ثروت هستند، آنان به دنبال راهی هستند تا از علم به کسب درآمد برسند.

سرپرست امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور مطرح کرد: فرآیند تشکیل چنین شرکت‌هایی و به رسمیت شناختن آنان از چنین جلساتی آغاز شد؛ بنابراین تاکید زیادی به شرکت در این جلسات دارم. در سال ۸۶ ویرایش اولیه‌ای از لایحه شرکت‌های دانش‌بنیان نوشته شد و تقریبا از سال ۹۱-۹۲ آئین نامه‌ها اجرایی شدند. حدودا شش سال از اجرای این قانون می‌گذرد.

صاحبکار خراسانی بیان کرد: ما در قانون حمایت از برنامه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان شاهد دو جریان کلی هستیم؛ جریان اول برنامه‌های منطقه‌ای در استان‌های مختلف است که با محوریت پارک‌های علم و فناوری استان‌ها انجام می‌شود. دسته دوم هم برنامه‌های ملی شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی افزود: حدودا از سال ۱۳۸۳ کشور به این بلوغ رسید که تمام فعالیت‌ها محدود به تهران نباشد، بلکه بخش‌های مختلف را با محوریت پارک‌های علم و فناوری هر استان، در کشور درگیر کند و واحدی به نام واحد فناور را به رسمیت بشناسد. مجوز این واحد فناور نیز بر عهده همان پارک است. 

سرپرست امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار کرد: باید میان این برنامه ملی و منطقه‌ای، تعامل ویژه‌ای برقرار کنیم. معیار انتخاب و تشخیص یک واحد فناور در هر استان با توجه به مقتضیات منطقه در هر استان متفاوت خواهد بود.

صاحبکار خراسانی خاطرنشان کرد: فعالیت ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حقیقت ایجاد یک اجماع است. ما برای ایجاد یک زبان مشترک میان بخش‌های مختلف، معیارهای تفصیلی ارزیابی را تعیین کردیم. این معیارها توسط یک تیم تخصصی در هر زمینه، تعیین و ثبت شده است. 

سرپرست امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور مطرح کرد: نمره قبولی این معیارهای ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، در هر سال ۵ درصد سخت‌گیرانه‌تر از سال گذشته بررسی می‌شود. چرا که شرکت‌ها باید کیفی‌تر از قبل عمل کنند و سطح کیفی خود را افزایش دهند.

صاحبکار خراسانی بیان کرد: اسامی شرکت‌های دانش‌بنیان به صورت آنلاین در سایت قابل دسترسی است. اصل اساسی یک برنامه در دراز مدت، شفافیت است؛ بنابراین همواره سعی بر شفاف‌سازی معیارهای ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان داشته‌ایم.

وی افزود: فرآیندی که در حال اجرای آن هستیم، فرآیند بسیار حجیم و سنگینی است. هم‌اکنون حدود ۱۰۰۰ شرکت در فرآیند ارزیابی هستند. طی این فرآیند طولانی ما به این نتیجه رسیدیم که از توانمندی شرکت‌های خصوصی به عنوان ارزیابی استفاده کنیم که اسامی این کارگزاران ارزیابی به همراه عکس در سایت اعلام شده است. ما نیز بر این بخش نظارت خواهیم داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنايع معادن اتاق بازرگانی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۶۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان

ایسنا/زنجان مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان زنجان گفت: بحث تامین مالی پروژه‌های نوآورانه و مجموعه‌های دانش‌بنیان وظیفه و رسالت توسعه صندوق‌های پژوهش کشور و در رأس آن‌ها صندوق نوآوری است.

بهزاد قاسمی شامگاه روز گذشته (چهارسنبه ۵ اردیبهشت ماه) در جمع فعالان بخش آی‌تی استان زنجان که در محل جهاددانشگاهی استان زنجان برگزار شد، اظهار کرد: در مجموع صندوق نوآوری استان زنجان در سال گذشته به شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های فناوری و مراکز رشد ۲۷۰ میلیارد تومان خدمات مالی ارائه داده است که حدود ۱۰۰ میلیارد تسهیلات مستقیم بوده است. 

وی تصریح کرد: از این ۱۰۰ میلیارد ۳۳ درصد سهم شرکت‌های فعال در حوزه آی‌تی بود که امسال امیدواریم با همکاری ما بین صندوق و نظام صفی یارانه‌ای این عدد را قابل توجه کنیم.

او با اشاره به برنامه‌ها این حوزه، خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال۲۷۰ میلیارد را به ۵۰۰ میلیارد برسانیم. سه منبع داریم که بتوانیم به شرکت‌های دانش‌بنیان یا عضو پارک، خدمات مالی ارائه کنیم که صندوق نوآوری و شکوفایی در راس آن‌ها است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است