Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ در نشست کار گروه کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته سازمان ملل که از ۹ تا ۱۳ سپتامبر ۲۰۱۹ (۱۹- ۲۳ شهریور) در وین برگزار شد، نماینده کشورمان با قرائت بیانیه ای، ضمن تاکید بر ضرورت اتخاذ رویکرد جامع بین المللی با در نظر داشتن ریشه‌های اصلی و زمینه ساز قاچاق انسان، اقدامات قهری یکجانبه را یکی از مهمترین موانع پیش روی همکاری‌های بین المللی در مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این بیانیه با اشاره به اینکه قاچاق و بهره کشی انسان کماکان یک واقعیت تلخ برای بسیاری از زنان و کودکان در سراسر جهان است، این پدیده را یکی از بزرگترین نقض‌های حقوق بشر و کرامت انسان دانسته که کماکان بسیاری از کشور‌ها از آن رنج می‌برند و هیچ کشوری از این جرم در امان نیست.

نماینده کشورمان با اشاره به اینکه تجاوز و دخالت خارجی، اشغال، جنگ، تروریسم، بی ثباتی سیاسی، پاکسازی نژادی، نسل کشی و اقدامات قهری یکجانبه از جمله عواملی هستند که در نهایت سبب آوارگی و قربانی شدن افراد در پدیده قاچاق انسان و بردگی می‌شوند، افزود: رسیدگی به این چالش در وهله اول وظیفه سازمان‌های بین المللی از جمله دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل بوده و این سازمان‌ها نباید فقط بر روی نشانه‌های این پدیده‌ها تمرکز کنند.

بیانیه نمایندگی دائم کشورمان ضمن تاکید بر اینکه مبارزه موثر با چنین پدیده‌هایی می‌تواند از طریق رویکرد جامع و منسجم از جمله از طریق گفتگو و همکاری در همه سطوح به دست آید، افزود: رسیدگی به ریشه ها، پیشگیری، محافظت از قربانیان، تعقیب و مجازات قاچاقچیان و مشارکت در همه سطوح جهانی، بایستی ستون هر رویکرد جامع در مبارزه با قاچاق افراد باشد.

در این بیانیه همچنین، با اشاره به نیاز فوری برای ارتقاء همکاری‌های بین المللی از طریق ارائه کمک‌های فنی و ظرفیت سازی برای مبارزه با قاچاق انسان، بر ارائه آموزش و آگاهی افزایی به ویژه برای افرادی که احتمال ارتباط و استفاده از سرویس‌های ارائه شده توسط قاچاقچیان را دارند، تاکید شد.

در بخش دیگری از این بیانیه، به تعهد کشورمان در پیشگیری و مبارزه با تمامی اشکال قاچاق پرداخته شده و آمده است: ایران در سال‌های اخیر گام‌های بزرگی را در همه سطوح ملی، منطقه‌ای و جهانی در مبارزه با قاچاق انسان برداشته است. در سطح بین المللی نیز ایران عضو چندین کنوانسیون بین المللی بوده و یادداشت تفاهم‌های جداگانه‌ای را با سازمان بین المللی مهاجرت و سازمان بین الملی کار جهت تقویت ظرفیت نهاد‌های خود در مبارزه با قاچاق انسان، امضاء کرده است.
نمایندگی کشورمان در پایان با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در مبارزه با قاچاق انسان، افزود: جمهوری اسلامی معتقد است که اقدامات قهری یکجانبه برخلاف حقوق و اصول بین الملل و نیز تعداد بی شماری از قطعنامه‌های سازمان ملل، کماکان مانع اختصاص منابع برای پیشگیری و مبارزه با قاچاق انسان شده و در همکاری‌های بین المللی اختلال ایجاد کرده است. چنین تدابیر غیرقانونی که به مثابه تروریسم اقتصادی می‌باشند، مانع ارائه به موقع کمک‌های فنی که برای پیشگیری موثر و مبارزه با قاچاق انسان ضروری است، شده اند.

در ادامه این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی تحریم‌های غیرقانونی یکجانبه را برای واکنش جمعی به جرائم فراملی از جمله مبارزه با قاچاق انسان مضر دانسته و نگرانی عمیق خود را در مورد اثرات منفی اقدامات قهری غیرقانونی بر حاکمیت قانون در همه سطوح اعلام می‌کند. منبع: ایسنا برچسب ها: رویداد24 ، کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته ، قاچاق انسان ، بهره کشی انسان ، تروریسم ، مبارزه با قاچاق سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته قاچاق انسان تروریسم مبارزه با قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان

استاندار هرمزگان از شناسایی ۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان خبر داد و محدود کردن مدیران استانی را مانع تراشی وزارتخانه‌ها در مسیر مولدسازی دانست.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در نشست کارگروه مولد‌سازی دارایی‌های دولت که شامگاه سه شنبه با حضور رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور برگزار شد، اظهار داشت: قرار دادن سقف ۲۰۰ میلیارد تومانی برای مولد‌سازی منجر به ایجاد مانع در مولد سازی شده است و کار را در استان‌ها با مشکل روبرو کرده است از این رو درخواست داریم این سقف در سازمان خصوصی‌سازی حذف شود.

وی با گلایه از مانع‌ تراشی برخی از وزارتخانه‌ها در مسیر مولد‌ سازی و ایجاد محدودیت برای مدیران دستگاه‌های اجرایی، افزود: بسته بزرگی در حوزه مولد‌سازی آماده کرده‌ایم و تلاش داریم با منابع حاصله از این تصمیم ماندگار دولت، پروژه‌های مهم استان را در ۴ اولویت (آب، آموزش، راه و درمان) تکمیل کنیم.

دوستی مولد سازی را بهترین و تنها مسیر پرکردن خلأ های جدی موجود دانست و عنوان‌کرد: تاکنون حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی شناسایی و تعیین شده کدام ملک برای تکمیل کدام پروژه‌ هزینه خواهد شد و اگر بتوانیم ۲۰ درصد از املاک در نظر گرفته شده را طی سال جاری  مولد کرده و به فروش برسانیم بسیاری از مشکلات پروژه‌های اساسی استان حل خواهد شد.

دیگر خبرها

  • شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان
  • ۲۸ کیلوگرم تریاک با پوشش بار گوجه در اصفهان کشف شد
  • کشف ۱۳۰ میلیاردی دستگاه‌های آزمایشگاهی قاچاق
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • استقبال بالا از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود