Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید احسان قاضی زاده هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به گرانی کاغذ و  نبود دفتر مشق دولتی در بازار، گفت: مشکل اصلی در این زمینه مداخله بیش از حد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازار کاغذ است. اگر نرخ ارز،  آزاد شود بازار آرامش بیشتری پیدا می کند.

وی افزود: چندی پیش وزارت صنعت، معدن و تجارت کارگروه کاغذ را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار کرد و از زمانی که وزارت ارشاد در این موضوع دخالت کرد، به جای آنکه اوضاع کاغذ بهتر شود، بدتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو ناظر مجلس در کارگروه کاغذ تاکید کرد: در واقع انتقال کارگروه کاغذ از وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشتباه بود و اگر این کارگروه ذیل وزارت صمت باقی می‌ماند، قطعا چنین مشکلاتی پیش نمی‌آمد.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه کمیسیون فرهنگی به موضوع مشکلات در بازار کاغذ ورود کرده است، خاطرنشان کرد: تنظیم بازار کاغذ در دوره آقای شریعتمداری در وزارت صنعت معدن تجارت به وزارت ارشاد واگذار شد و وزارت ارشاد نیز فقط به حوزه سهمیه‌بندی کاغذ ورود کرده است و سیاست‌گذاری در حوزه بازار کاغذ را رها کرده است.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری برای تأمین دفتر مشق برای دانش آموزان  با مشکلاتی مواجه هستیم، گفت: وزارت ارشاد فقط تلاش داشت مشکل کاغذ در مطبوعات و کتاب را مدیریت کند اما به صورتی مداخله کرد که نه تنها مشکلات این حوزه را حل نکرد بلکه سایر حوزه‌ها را نیز تحت تاثیر قرار داد.

عضو ناظر مجلس در کارگروه کاغذ تصریح کرد: آقایان در وزارت ارشاد اصرار به سهمیه بندی کاغذ دارند و در واقع توزیع رانت را سهمیه بندی می کنند و کار و اقداماتشان تاثیری در تنظیم بازار ندارد.

قاضی‌زاده هاشمی یادآورشد: هفته گذشته در جلسه کمیسیون فرهنگی بنده تذکر جدی به وزیر ارشاد دادم اما او پاسخ قانع کننده ای نداد.

وی با بیان اینکه با وزیر صنعت، معدن، تجارت نیز مفصل در این موضوع صحبت کردم و مقرر شد رئیس کمیسیون فرهنگی وی را به جلسه کمیسیون دعوت کند، گفت: آقایان در دستگاه اجرای اصولاً نظرات ناظران مجلس را مورد توجه قرار نمی دهند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۷۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد

اکبر ابدالی گفت: پروانه‌های صادر شده در بخش تولیدی و خدمات فنی به تعداد یک هزار و ۸۵۷ فقره با سرمایه گذاری پنج هزار و ۵۷۱ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ نفر و همچنین در بخش توزیعی و خدماتی به تعداد سه‌هزار و ۷۸۴ مورد با سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۹ هزار و ۴۶۰ نفر بوده‌است.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  با اشاره به سایر فعالیت‌های انجام شده در حوزه اصناف استان طی سال گذشته نیز افزود: در سال ۱۴۰۲، ۱۹ انتخابات صنفی در استان قم برگزار و مسئولان اتحادیه‌ها تعیین شدند، همچنین در این مدت با تشکیل جلسات کارشناسی در خصوص قیمت گذاری ۲۲ قلم کالا اقدام لازم صورت گرفت.

او در ادامه گفت: سال گذشته ۵۷۹ متقاضی دریافت تسهیلات در بخش اصناف استان به مبلغ یک‌هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال در قالب تسهیلات رونق تولید، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و سایر موارد به بانک‌های عامل معرفی شدند.

گفتنی است مسئولان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم از عموم مردم استان درخواست کردند که هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، عرضه خارج از شبکه و دیگر تخلفات صنفی را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.۱۲۴.ir اعلام نمایند.

همچنین از مردم خواسته شده‌است به فراخوان ثبت نام ناظران افتخاری به آدرس http://B ۲ n.ir/Nazerqom مراجعه و ثبت نام نمایند.

براساس آخرین پایش صورت گرفته، ۴۰ هزار پروانه کسب در قم موجود می‌باشد که ۱۶ هزار مورد آن در بخش تولیدی و خدمات فنی و ۲۴ هزار مورد آن در بخش توزیعی و خدماتی است.

اصناف در قم به دلیل موقعیت خاص زائرپذیری این استان و اهمیت بخش خدمات در آن، جایگاه ویژه‌ای دارند و در همین راستا اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم همکاری گسترده‌ای با فعالان بخش اصناف استان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • از احمدی‌نژاد تا رییسی/چه کسی پای رانت را به بازار خودرو باز کرد؟