Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@02:15:19 GMT

‌فقر عامل اصلی ترجیح کار بر کودکی!

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۷۶۱۶

‌فقر عامل اصلی ترجیح کار بر کودکی!

‌مسئول جمع‌آوری کمک‌های مردمی مرکز آموزش کودکان کار و خیابان «خانه مهر» ‌با اشاره به پویش این سازمان مردم نهاد برای جمع‌آوری لوازم‌التحریر گفت: باید کاری شود تا کودکان کار در کنار حضورشان برای کار در خیابان، به حقوقشان همچون امنیت، بهداشت، بیمه و آموزش نیز دسترسی داشته باشند، چرا که حذف کودک کار و خیابان در اوضاع اقتصادی کنونی امکانپذیر نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌به گزارش ایسنا‌، حسن قنبری، با اشاره به «پویش هر دفتر یک داستان» گفت: مرکز آموزشی خانه مهر زیر نظر انجمن حامیان کودکان کار و خیابان در آق تپه مهرشهر به امر تعلیم و تربیت کودکان کار مشغول است که سال‌ها در این زمینه فعالیت می‌کند. امسال نیز در آستانه سال تحصیلی جدید تصمیم به جمع آوری کمک‌های مردمی برای کودکان کار در قالب «پویش هر دفتر یک داستان» گرفتیم. داستان ما با دیدن لبخند و چهره‌های معصوم کودکان کار و خیابان، کلاسی کوچک، چشمانی مشتاق و منتظر و وجدان‌هایی بیدارآغاز شد.

قنبری افزود: در مرکز مهرکودکان کار و خیابان علاوه بر تحصیل در پایه ابتدایی اول تا ششم در کلاس‌های دیگری نظیر کتابخوانی، داستان نویسی، نقاشی و زبان انگلیسی نیز شرکت کرده و آموزش‌های لازم را می بینند. کودکان کار و خیابان  بازمانده از تحصیل نیز در این مرکز به تحصیل می‌پردازند.

قنبری با اشاره به اقدامات پویش مهر اظهار کرد: از ابتدای محرم  امسال اقدام برای این پویش شروع شد و در این راه خیران و مردم زیادی مشارکت کردند که استقبال از این اقدام دراین مدت کوتاه بسیار بود.

وی ادامه داد: حدود 16میلیون تومان برای خرید لوازم التحریر، کیف و کفش و لباس فرم مدرسه ‌برای 120 کودک کار این مرکز جمع شده و این کمک‌ها همچنان ادامه دارد.

قنبری با تاکید بر ضرورت فعالیت رسانه‌ها برای فرهنگسازی گام برداشتن در امور خیرگفت: امور خیریه با مشارکت فعالانه و حضور مردم زنده و پویا است. باید با هدف برقرای عدالت در جامعه و کمک به کودکان کار اصحاب رسانه در این امر یاریگر خیران و علاقمندان به امور خیریه باشند. ما از کمک مردم و نظرات آن‌ها برای بهبود خدمات‌رسانی استقبال می‌کنیم و در این میان رسانه‌ها هم باید فعال‌تر باشند.

وی گفت: کودکان کار، قربانی شرایطی هستند که منجر به گسترش این پدیده شده است از جمله خانواده بی‌سامان یا معتاد و نبود نظام فراگیر تأمین اجتماعی که باعث شده تا آنها کودکی را تجربه نکند.

وی تأکید کرد: تا وقتی عواملی که باعث ‌شوند کودکان، مدرسه و خانه را بر کار ترجیح دهند که  بخش عمده آن به دلیل فقر است، این معضل حل نمی‌شود و به شکل‌های مختلف کودکان کار و خیابانی خواهیم داشت.

وی تأکید کرد: باید کاری شود تا کودکان کار در کنار حضورشان برای کار در خیابان، به حقوقشان همچون امنیت، بهداشت، بیمه و آموزش نیز دسترسی داشته باشند، چرا که حذف کودک کار و خیابان در اوضاع اقتصادی کنونی امکانپذیر نخواهد بود.

مسئول جمع آوری کمک‌های مردمی مرکز آموزش کودکان کار«خانه مهر» ادامه داد: برای اهدای این هدایا به کودکان کار چهارشنبه 28 شهریور 98 در خانه مهر مراسمی با حضور خیران،جمعی از بازیگران و اصحاب رسانه و دیگر علاقمندان به امور خیریه در این مکان از ساعت 9:30 تا 12 برگزار می شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فقر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۷۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند

محمد توحیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است گفت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

او افزود: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه‌های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی بیان کرد: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

او تصریح کرد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود، اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است تاکید کرد: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص‌ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین‌تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود اظهار کرد: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتار‌های غیرمعمول کودک خود نظیر رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • دستگیری عامل تیراندازی در فرحزاد
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد