Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران از تسنیم، آیت الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: در برابر توصیه و سفارشی که در تمامی خطبه‌های نماز جمعه به تقوا است بنا شد مصادیق تقوا مورد بحث قرار گیرد؛ مصداق تقوا در زندگی ما زمانی ظاهر می‌شود که خداوند متعال غضبش بر زندگی ما حاکم نباشد؛ در مقام اجتناب از غضب خدا عرصه غضب خدا در دعای امام سجاد(ع) مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی عنوان کرد: اگر عمر انسان تبدیل به چراگاه شیطان شود به فرموده امام سجاد(ع) بهتر است این عمر وجود نداشته باشد؛ از این بیان وجود مقدس امام چهارم در دعای صحیفه سجادیه و دعای شریف مکارم الاخلاق به دست می‌آید عرصه غضب پروردگار زمانی است که عمرش چراگاه شیطان شود.

علم‌الهدی خاطرنشان کرد: اینجاست که انسان مشمول غضب پروردگار است و خشم خدا بر انسان مستحکم می‌شود و خدا نیاورد روزی را که غضب پروردگار بر ما مستحکم شود و در زندگی و هستی ما ریشه بدواند؛ آن چنان که این غضب و خشم قابل برطرف شدن از زندگی ما نباشد و این زمانی است که عمر ما مرتع شیطان شود و از همه چیز زندگی ما شیطان بهره‌برداری کند.

وی تصریح کرد: گاه از مقام و قدرت و نفوذ سیاسی و اجتماعی ما شیطان بهره می‌برد و از لذائذ و شهوات ما نیز شیطان استفاده می‌کند و بر ما مسلط شده و ما را ابزاری برای گول زدن در راستای توسعه زذائل شیطانی می‌کند.

امام جمعه مشهدمقدس تاکید کرد: زمانی که عمر ما مرتع شیطان شد زمانی است که ما ابزار برای اجرای شیطنت شیطان نسبت به سایر موارد می‌شویم. شیطان ما را ابزار می‌کند تا منکرات شرعی و مفاسد اقتصادی را از طریق ما گسترش دهد و زندگی و آرامش و امنیت و دین مردم را از این طریق به هم می‌زند.

علم‌الهدی گفت: امام سجاد(ع) می‌فرمایند وقتی عمر چراگاه شیطان شد باید یقین بدانیم غضب خدا بر ما مستولی شده و خشم خدا در عرصه وجودی زندگانی استحکام پیدا کرده است. در زندگی ما دو چیز است که سبب خشم خداوند می‌شوند و ما سوژه غضب حق می‌شویم؛ یکی بی اعتنایی به خداست.

وی افزود: اگر بنا شد در زندگانی من و شما خدا جایی نداشته باشد و خدا موقعیتی نداشته باشد و مورد بی اعتنایی قرار گرفت اینجا غضب خدا بر ما مستولی می‌شود؛ بی اعتنایی به خدا گاه به وسیله کفر ظاهر می‌شود یعنی انسان خدا را کنار بزند و در بوته اندیشه و عقاید و احساس نیز خدا نباشد و منکر خدا باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: منکر خدا بودن لازمه‌اش ملحد یا کمونیست بودن نیست زیرا گاهی خدا را باور نمی‌کنم؛ مسلمان و مسلمان زاده نیز ممکن است باشید اما خداباور که نباشید این همان منکر بودن و بی اعتنایی به خداست؛ قسم دوم بی اعتنایی به خدا، بی اعتنایی به احکام و فرامین خداست یعنی اوامر خدا را اجرا نکنی که غالبا ما گرفتار نوع دوم هستیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تقسیم انسان‌های گنهکار به دو قسم تصریح کرد: عده‌ای به فرامین الهی توجهی ندارند و دلیلش این است که قبح گناه از چشم آنها ریخته است؛ بی حجابی گناه است و تظاهر و تجاهر به گناه نیز است؛ گاهی گناه در گوشه خفا صورت می‌گیرد اما گناهی را همه مردم می‌بینند و تظاهر به گناه نیز است و قبح گناه را برمی‌دارد.

علم‌الهدی گفت: چشم چرانی به زن نامحرم گناه است اما گناهکار باکی از این گناه ندارد؛ لاابالی‌گری به اموال مردم گناه است اما گنهکار آن قدر کم فروشی کرده و کلاه سر مردم گذاشته که این کار از نظرش گناه نیست.

وی خاطرنشان کرد: براساس آیات و روایات گناهی وجود دارد که خداوند از آن گذر نمی‌کند و آن «گناه کوچک» است یعنی آن قدر در نزد بنده خدا کوچک است که می‌‌گوید همین یک گناه را دارم؛ خداوند ممکن است گناهان کبیره را ببخشد اما به همین یک گناه انسان را نمی‌بخشد. خداوند بر گنهکاری غضب می‌کند که گناه کرده و این گناه نیز در نزدش کوچک است.

امام جمعه مشهدمقدس با اشاره به استکبار بنده در برابر کار خوبی که کرده اظهار داشت: خداوند بر انسانهایی که عبادت کرده و انفاق نیز دارند غضب می‌کند؛ خداوند هم بر گنهکار و هم بر انسانی که استکبار در عمل دارد غضب می‌کند.

علم‌الهدی در ادامه با اشاره به ایام اسارت اهل بیت(ع) خاطرنشان کرد: اسارت اهل بیت سیدالشهدا(ع)، فصل دوم انقلاب کربلا است؛ اسارت یک «جریان انفعالی» نبود که دشمن انواع مظالم را وارد و اهل بیت(ع) صرفا تحمل کنند بلکه برای اسارت، از روز نخست برنامه‌ریزی صورت گرفته بود.

وی ادامه داد: در دوران اسارت ورق برگشت؛ عمرسعد نیز در این شرایط مستاصل شده بود؛ حضرت زینب(س) در این دوره و برهه، میدان‌دار است؛ اگر برنامه نبود مگر امکان داشت که بچه معمولی و عادی فضا را دگرگون کند و حتی دشمن نیز منقلب شود. اهل بیت(ع) دارای رسالت بودند؛ دشمن نیز برای این اسارت برنامه داشت؛ زمانی که سیدالشهدا(ع) به شهادت رسیدند عمر سعد همه فرماندهان را جمع کرد و گفت اینها اسیر جنگی نیستند و زن و فرزند پیامبر هستند.

امام جمعه مشهدمقدس عنوان کرد: عمرسعد گفت ما برای اسرا برنامه و نقشه داریم و آن هم این است که اینها را شهر به شهر بگردانیم و به دیگران نشان بدهیم و اینها را به نحوی به ذلت بکشانیم که تبار خود را فراموش کنند؛ نباید به اهل بیت(ع) غذا و آب دهیم تا گرسنه و تشنه شوند و التماس کنند و روی مرکب‌های بی‌هودج اینها را بگردانیم تا صلابت پیامبر از چشم مردم بیفتد.

علم‌الهدی تاکید کرد: عمرسعد می‌خواست فقط یک قدرت در چشم مردم باشد و آن بنی امیه باشد؛ آن که در این جریان شکست خورد دشمن بود و برنامه اهل بیت(ع) پیش رفت به نحوی که یکی فرماندهان یزید در حضور وی به یزید گفت این 84 زن و بچه اسیر روحیه را از من گرفتند؛ به آنها غذا و آب ندادیم اما هیچکدام التماس نکردند؛ عصبانی می‌شدیم و اینها را کتک می‌زدیم اما بازهم التماس نمی‌کردند و اینها روحیه ما را گرفتند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: اهل بیت(ع) دشمن را در برنامه شکست دادند و رمز پیروزی اهل بیت(ع)، دو چیز بود؛ اول نترسیدن بود؛ اینها از قدرت و سلطه یزید هراسی نداشتند؛ بازوان حضرت زینب(س) را با طناب بسته بودند اما ایشان به یزید فرمودند تو هیچ و پوچ هستی. رمز دیگر، مقاومت بود؛ اینها می‌دانستند مسئولیت و رسالت دارند و این مقاومت را زینب کبری مدیریت می‌کرد.

علم‌الهدی بیان کرد: امروز ما گرفتار این مسئله هستیم؛ چقدر برای امام حسین(ع) و عزیزان ایشان اشک ریختیم؟ نظام و سیاست ما دنبال این زن و بچه اسیر باشند و در این موقعیت سیاسی امروز از اینها درس بگیرند؛ مسئولان و مردم حسینی ما نباید قدرت دشمن چشمشان را پر کند؛ دشمن تا اینجای قضیه شکست خورده است.

وی تصریح کرد: دلیل شکست دشمن این است که این همه تحریم و مبارزه کرد اما جریان مقاومت امسال در دهه عاشورا یکپارچه‌تر شد و حزب الله و انصارالله و حشدالشعبی پشت یکدیگر پشت سر رهبری و مقام ولایت ولی امر مسلمین ایستادند؛ سید مقاومت اعلام کرد امام مقاومت، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران است و پایگاه مقاومت ایران است و جریان مقاومت در همه امت اسلامی یکپارچه و منسجم شد و از آن سو جان بولتون آمریکایی که همه شیطنت‌ها زیر سر وی بود و اعلام جشن پیروزی 2019 در تهران را کرده بود، دمش از کاخ سفید گرفته شد و بیرون انداخته شد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار داشت: دشمن حیرت زده و متحیر است؛ مهره‌ای که به خیال خودش قوی‌ترین مهره علیه ایران بوده را به عنوان یک عنصر ورشکسته بیرونش کردند و از این سو سید مقاومت اعلام کرد رهبری ایران، امام مقاومت است. این ثمره و نتیجه 40 سال ایستادگی و قدرت در چشم شما کوچک آمدن است و این فکر نهادینه شده که به فرموده امام راحل آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. عزت انقلابی و اسلامی ثمره این ایستادگی 40 ساله است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بولتون علم الهدی نماز جمعه صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۸۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها به «گناه فرشته» و ماجرای سخنان جنجالی یک مدیر!

روزهایی که سرانجام «گناه فرشته» حامد عنقا به مذاق برخی خوش نیامده، صحبت‌های جنجالی مدیر یک پلتفرم پای واکنش بسیاری از سینماگران را باز کرده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، روزهایی که سریال‌ «افعی تهران» به کارگردانی سامان مقدم با نقاط ضعف و قوتِ خود توانسته مخاطبان را نسبت به خودش جلب کند. یا «جنگل آسفالت» و حتی برخی رئالیتی‌شوهای دیگر از جمله «اسکار» مهران مدیری اما «گناه فرشته» حامد عنقا که اولین تجربه کارگردانی‌اش به شمار می‌رود نتوانست رضایتِ مخاطبان را به همراه داشته باشد.

هرچه قدر این رضایت و همراهی از سوی مخاطبان برای سریال «آقازاده» او تا حدود زیادی اتفاق افتاد و به یک سریال بحث‌برانگیز در محافل هنری تبدیل شد اما برای برخی حتی در فضای رسانه هم این سؤال پیش آمد که چرا سرانجامِ کاراکترهای این سریال به درستی مشخص نشد؟ آیا قرار است این سریال فصل دیگری داشته باشد یا به سبکِ برخی از کارگردان‌های دیگر حامد عنقا هم خواسته یک پایان‌بندی ابهام‌برانگیز را برای سریال خودش برگزیند. 

ضرورت دارد سریال‌سازان در شبکه نمایش‌خانگی به این توجه کنند اینجا مخاطب برای تماشایِ اثر آنها باید پول پرداخت کند. پس باید به همه عوامل جذابیت در سریال‌سازی توجه شود. اگر از ستارگان بازیگری استفاده می‌شود فیلمنامه و اجرایِ درست هم نیاز دارد که آنقدر مخاطبان سردرگم نشوند مصداق بارز آن، نمایش کاراکتر عمادِ داستان است (نقش آن را بهروز رضوی بازی کرد)؛ معلوم نیست که بود و اصلاً هدفش در داستان چه بود و به کجا رسید؟ 

شاید عوامل سریال با خواندن این مطلب این نکته را مطرح کنند اگر سریال را به خوبی تماشا کرده باشید حتماً به همه نکات و ابهام‌ها پاسخ داده می‌شود اما این‌طور نیست. ساخت سریال معمایی به عوامل مختلفی نیاز دارد که آن حسّ معماگونه را برای مخاطب ایجاد کند نه اینکه مخاطب با یک ملقمه‌ای از درام، عرفان، ادبیات و معما و ماجراجویی مواجه شود. 

اما در میانِ نقدها،‌ نارضایتی‌ها و بحث درباره سریال‌های خانگی یک گفت‌وگوی رسانه‌ای توجه بسیاری را معطوف خودش کرد.  شامگاه یکشنبه دوم اردیبهشت‌ماه بخش کوتاهی از یک گفت‌وگوی ویدیویی با محمدحسن شانه‌ساززاده نایب رییس هیات‌مدیره پلتفرم وی‌اودی نماوا در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در آن با لحنی که به مذاق جمع گسترده‌ای از اهالی سینما خوش نیامده، درباره  سینما و نمایش خانگی سخن می‌گفت.

او در بخشی از سخنانش در این برنامه گفته بود: «همه بازیگرها و تهیه‌کننده‌ها بی‌اخلاقی‌های خاص خودشان را دارند؛ نه به قرارداد و نه به حرفشان متعهدند. من در چند صنعت مختلف بوده‌ام و به بی‌اخلاقیِ این‌ها هیچ‌جا ندیده‌ام. اسمشان هم هنرمند، فرهیخته و فرهنگی است، ولی بسیار بی‌اخلاقند. همچنین این مدیر نمایش‌خانگی در پاسخ به این پرسش که از بابت تحریم هنرمندان نگرانی ندارد، با خنده پاسخ داده بود: برای آن‌ها اول و آخرش پول است. شما پول بده، هر کاری می‌کنند.»

برخورد با مصادیق غیرقانونی تبلیغات در نمایش‌خانگی

هرچند واکنش‌های سینماگران و صنوف سینمایی کماکان ادامه دارد روابط عمومی پلتفرم نماوا در اطلاعیه‌ای رسمی، نسبت به این سخنان توضیح داد و بابت آن عذرخواهی کرد. 

در بخشی از این اطلاعیه آمده است: مجموعه نماوا ضمن پوزش از هنرمندان شریف و نجیب و جامعه اصناف سینمای ایران تاکید دارد که تداوم رابطه مودت‌آمیز و محترمانه با سرمایه‌های گران‌سنگ سینمای ایران هم‌چنان مهم‌ترین سرمایه او خواهد بود.

در بخش دیگری از این اطلاعیه، این توضیح آمده است: هرچند که در جریان ساخت و نمایش برخی مجموعه‌های نمایشی مشکلاتی با برخی از همکاران پدید آمده باشد و مجموعه‌ای علی‌رغم صرف هزینه‌های گزاف، با بدعهدی به پخش نرسیده باشد، اما بدیهی است که چنین مشکلاتی عمومیت ندارند و مصاحبه‌ اخیر نایب رئیس هیئت‌مدیره نماوا را می‌باید صرفا واکنشی به موردی مشخص تلقی کرد.

هرچند برخی از سینماگران همچون مازیار میری اعلام کرده‌اند «شانه‌ساز» خودش بایستی رسماً عذرخواهی کند. 

مازیار میری که در نماوا مجموعه‌های خسوف و شریک جرم را داشته در ویدیویی کوتاه گفته است: روز گذشته جناب آقای شانه‌ساز از مدیران ارشد پلتفرم نماوا فرمایشاتی فرمودند که واقعا باعث تأسف است. البته از نظر من تاسف بزرگتر جایی است که مدیران فرهنگی کشور شرایطی را به وجود می‌آورند که افراد کاسبکاری چون ایشان عهده‌دار تصمیم‌گیری در امور فرهنگی می‌شوند که واقعا باعث تأسف است. از آن جایی که به خلاف نظر ایشان معتقدم اخلاق و شرافت بیشتر از هر حرفه‌ای نزد اهالی سینماست، تا زمانی که ایشان رسما از اهالی سینما عذرخواهی نکنند، از تمام پروژه‌هایی که قرار به همکاری با این پلتفرم داشتم، رسما انصراف می‌دهم.

همایون اسعدیان، اسماعیل عفیفه، رضا کیانیان و بسیاری دیگر این واکنش‌ها و انتقادات را داشته‌اند. حتی در کنار این سینماگران، انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران هم در بیانیه‌ای ضمن اعلام آمادگی برای بررسی موارد نمایش بی‌مجوز محصولات خارجی و گاه ایرانی در نماوا، نوشت: انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران مراتب تأسف و انزجار خود را از اظهارات توهین‌آمیز نایب‌رییس پلتفرم نمایش خانگی نماوا اعلام می‌دارد. اظهارات توهین‌آمیز این مدیر پلتفرم نشان از عدم شناخت، عدم توانایی در این عرصه، مدیریت غلط و عدم شناخت روش‌های تولید حرفه‌ای دارد.

در واکنش به سخنان این مدیر پلتفرم، روابط عمومی خانه سینما (جامعه اصناف سینمای ایران) هم اعلام کرد هیئت‌رییسه این نهاد، بررسی موضوع سخنان محمدحسن شانه‌ساززاده را به شورای صیانت خانه سینمای ایران ارجاع داده و در این شورا، درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

روابط عمومی انجمن صنفی بازیگران سینما نیز با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن محفوظ دانستن حق اقدام حقوقی علیه این اظهارات نوشت: این نگاه ناعادلانه قیم‌مآبانه از بالا به پایین نسبت به کسانی که موجودیت همان پلتفرم از وجود آن‌ها شکل گرفته، نشانگر چیست؟ توجیه سوءمدیریت‌های غیرمتخصصانه با تهمت‌زدن‌های بی‌ادبانه بیش از هر چیز زیر سوال بردن هویت تشکیلاتی است که متاسفانه با عنوان فرهنگی و هنری، اخلاق و ادب را قربانی اهداف اقتصادی خود می‌کند.

باید دید این سخنان جنجالی و سرانجامِ آن با پیگیری قضایی و حقوقی به کجا می‌رسد؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بشنوید// راه‌های نفوذ شیطان به خودتان را ببندید
  • علم الهدی: دشمنان اسلام چشم به ولایت معصوم دارند
  • علم الهدی: دشمنان اسلام از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند
  • مقاومت اسطوره‌ای ۲۰۰ روزه و چند نکته درباره سخنان ابوعبیده
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد
  • شکست قطعی هر کسی که در برابر جریان مقاومت اسلامی بایستد
  • طوفان الاقصی و چهار اشتباه راهبردی رژیم صهیونیستی
  • انتقادها به «گناه فرشته» و ماجرای سخنان جنجالی یک مدیر!
  • مقاومت منطقه معادلات جدیدی را به صهیونیست‌ها تحمیل کرده است
  • نعیم قاسم:مقاومت تنها گزینه برای مقابله با توحش اسرائیل است