Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@21:13:16 GMT

میراث فرهنگی هرمزگان در پی تملک پاسگاه هرمز

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۹۷۲۳

میراث فرهنگی هرمزگان در پی تملک پاسگاه هرمز

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در روزهای آینده نشستی با دعوت از نیروی انتظامی و فرمانداری بندرعباس برای انتقال مالکیت پاسگاه قدیم جزیره هرمز به این اداره کل برگزار می‌شود.

تابستان سال گذشته مرمت غیر اصولی پاسگاه قدیم جزیره هرمز موجب ایجاد نگرانی‌هایی پیرامون وارد شدن خدشه به اصالت این بنای تاریخی شد عباس نوروزی همان زمان به خبرنگار ایرنا گفت: این اداره کل مرمتی در بنای یاد شده انجام نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که مصالح ساختمانی بکار رفته در بنای تاریخی پاسگاه قدیم جزیره هرمز شامل گچ، سنگ، چوب چندل و شاخ برگ درخت خرما می شود، مرمت غیر اصولی با بتن ریزی انجام شده است.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان ۱۵ شهریور سال ۹۷ بیان داشت: از عامل مرمت غیر اصولی پاسگاه قدیم جزیره هرمز به دستگاه قضایی شکایت کرده که وی باید بنا را حالت اول خود بازگرداند.

وی ۱۳ آذر پارسال هم گفته بود با شکایت این اداره کل به مراجع قضایی و دستور دادگاه، مرمت غیر اصولی پاسگاه قدیمی جزیره هرمز که اصالت بنا را دچار خدشه کرده متوقف شد.

اما به نظر می رسد هنوز مرمت غیر اصولی به حالت اولیه بازگردانده نشده و براساس گفته های معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان پرونده شکایت از فرد یادشده همچنان در جریان بوده و این پرونده نیز به جمع سایر پرونده های این اداره کل در دادگاه پیوسته است.

 بنای تاریخی پاسگاه قدیم جزیره هرمز با شماره ۱۱۴۷۲ در ۲۴ اسفند ۱۳۸۳ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

۳۲۱۹/ ۶۰۴۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هرمزگان بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور