Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل عبداللهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در خصوص نقش مراکز دانشگاهی در توسعه شهری گفت: یکی از وجوه توسعه هر شهر و استان توسعه در دانشگاه است. وقتی دانشگاهی در یک نقطه ایجاد می کنیم، ظرفیت و زیرساخت توسعه را ایجاد کرده ایم. ظرفیتی که هم کارآفرینی ایحاد می‌کند و هم بخش پژوهشی و سرمایه گذاری را فعال می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال در استان بوشهر 300 نفر هیات علمی وجود دارد که از طریق دانشگاه آزاد اسلامی ارتزاق می کنند.

او ادامه داد: یک بخش پژوهشی، کارآفرینی و سرمایه گذاری نیز وجود دارد که بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد در این بخش وارد شدند و مسئولیتی که بر عهده وزارت خانه ها بوده را انجام می دهند. بنابراین دانشگاه آزاد در توسعه هر شهر و به دنبال آن توسعه هر استان نقش مهمی ایفا می کند. با برنامه های جدید دانشگاه آزاد نیز این نقش پررنگ تر می شود. فرصت‌های توسعه زیادی وجود دارد که اگر برخی از موانع و محدودیت ها برطرف شود دانشگاه آزاد قدرت مانور بیشتری در مشارکت در طرح های توسعه خواهد داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد بوشهر از اقدامات این واحد دانشگاهی برای توسعه و تحول شهری سخن گفت و ادامه داد: در استان بوشهر به موضوع مدارس سما، مدارس تخصصی، مدارس مهارتی و کسب و کار به صورت جدی وارد شده و اقداماتی را انجام داده ایم که نتایج خوبی را نیز به دنبال داشته است. در موضوعات اقتصادی نیز شورای اقتصاد و سرمایه گذاری استان فعال شده و طرح های خوبی را به تصویب هیات امنای دانشگاه رساندیم که تمام این اقدامات می تواند استان را در مسیر توسعه هر چه بیشتر قرار دهد.

عبداللهی در ادامه افزود: برای مدارس سما مجوز راه اندازی 3 آموزشکده فنی و حرفه ای را اخذ کرده و چند طرح اقتصادی متناسب با مزیت های استان داریم که تولید فرآورده بایو پولیمری از پوست میگو تحت عنوان کیتین و کیتوسان یکی از این طرح هاست که در حال راه اندازی، اجرا و تولید آن هستیم.

به گفته او در این استان طرح های دیگری در خصوص آبزیان وجود دارد که تکثیر لارو و پرورش میگو یگی از این طرح هاست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: در دشتستان نیز یک زمین 70 هکتاری داریم که در حال برنامه ریزی جهت طرح های کشاورزی و دامپروری در آن هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر از طرح توسعه هوشمند منطقه ای نفت و گاز استان بوشهر خبر داد و گفت: در این طرح فازهای مختلفی را داریم که یکی از آن ها استقرار مدرسه تخصصی نفت و گاز با رشته های جدید، مدرسه عالی مهارت نفت و گاز و سرای نوآوری است که قطعا نقش دانشگاه را در توسعه استان بیش از گذشته نشان خواهد داد.

او در خصوص اتکای این واحد دانشگاهی به درآمدهای غیر شهریه ای تصریح کرد: در بودجه سال- مالی 99-98 این استان ده میلیارد درآمدهای غیر شهریه ای پیش بینی شده است.

انتهای پیام /

341 / 167 توسعه شهری استان بوشهر عبداللهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: توسعه شهری استان بوشهر عبداللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده