Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@02:12:25 GMT

بانوی کارآفرین تبریزی به جای ثواب، کباب شد

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۴۴۹۲

بانوی کارآفرین تبریزی به جای ثواب، کباب شد

بانوی کارآفرینی که مسئولیت اداره کارگاه قالیبافی ماده 16 ترک اعتیاد تبریز را بر عهده داشت و هزینه‌های فراوانی برای پا گرفتن این کارگاه انجام داده بود اکنون به گفته‌ی او 18 ماه است که به بهانه‌های واهی کنار گذاشته شده و حق و حقوقش پایمال گشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج: اعتیاد از جمله معضلاتی است که در سده اخیر گریبانگیر کشورهای مختلف جهان شده است، پدیده‌ای که در هرکجا نمود پیدا می‌کند گستره ویرانی خود را در مدت کوتاهی بروز می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همجواری با کشور افغانستان به عنوان بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر جهان، باعث رویارویی جمهوری اسلامی ایران با مشکلات حاصله از کشت افیون در این کشور همسایه شده است. پیشرفت علمی جهان باعث شده که مواد مخدر نیز از این قافله عقب نماند. محصولات مخدر سنتی جای خود را به مواد مخدر صنعتی داده‌اند که صدها و یا شاید هزاران برابر از امثال هروئین و تریاک خطرناکتر هستند و دیگر نیازی به مزارع بزرگ برای کِشت این محصول نیست بلکه آتلیه‌ و کارگاه‌های کوچکی برای تولید مواد مخدر صنعتی کافی است.

مراکز ماده 16 که وابسته به ستاد مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور هستند، در زمینه آموزش معتادان برای کسب مهارت‌های مختلف فعالیت می‌کنند. اقداماتی از جمله کارگاه‌های قالی‌بافی، نجاری و سایر مهارت‌های مورد نیاز در این مرکز به طور کامل آموزش داده و علاوه بر آن به منبع درآمدی برای خانواده‌های افراد مبتلا به اعتیاد به شمار می‌رود. کارگاه قالی‌بافی یکی از این مراکز فعال است که با کمک افراد آسیب دیده اجتماعی در حال فعالیت است ولی اخیرا ستاد مبارزه با مواد مخدر استان در اقدامی مسئول این کارگاه را سلب مسئولیت کرده و پرونده در مراجع قضایی در حال پیگیری است.

فرانک آقایی، مسئول کارگاه قالی‌بافی ماده 16 ترک اعتیاد،در گفت‌وگو با خبرنگار آناج از چگونگی بازپس گیری این کارگاه توسط ستادمبارزه با مواد مخدر استان می گوید.

وی بیان می‌کند: از سال 95 این مرکز را راه اندازی کردیم، در ابتدا در کمپ ترک اعتیاد فقط یک کارگاه نجاری با 2 کارگر فعال بود. طی اقداماتی که انجام دادیم موفق شدیم کارگاه قالی بافی را با 11 نفر ایجاد کنیم و رفته رفته  گستره فعالیت‌ها بیشتر شد و بعد از چند ماه این کارگاه قالی‌بافی در دو شیفت کاری با 120 نفر پرسنل که همگی از افراد کمپ ترک اعتیاد بودند فعالیت می‌کرد.

مسئول کارگاه قالی‌بافی ماده 16 ترک اعتیاد ادامه می‌دهد: مسئولان ماده 16 در ابتدا با بهانه‌های مختلف عرصه را برما تنگ کردند یک روز ادعا کردند حقوق کارگران پرداخت نمی‌شود ولی از آنجایی‌که ما در تسویه حساب ها رسید با امضای طرفین داشتیم نتوانستند ثابت کنند، سپس درخواست کردند حقوق کارگران ابتدا به حساب ستاد واریز شده و از آنجا به دست کارگران برسد که با مخالفت بنده روبه رو شد.

 

آقایی می‌افزاید: طی قراردادی که به امضا رسیده بود میزان اجاره بها مشخص شده بود ولی یکباره در طی یک ماه این مبلغ را 5 برابر کرده و به 2/5 میلیون افزایش دادند. تمامی فعالیت ها از جمله گلکاری محوطه، سیستم آبیاری و سایر موارد لازم برای ایجاد کارگاه به وسیله هزینه های شخصی انجام شد. سپس بعد از چند روز به بهانه توهین به فرماندهان نیروی انتظامی کارگاه و لوازم و ابزارآلاتی که متعلق به شخص بنده بود را از اختیار من خارج کردند. حتی اجازه ندادند لوازم شخصی و دفاتر حساب خودم را  از کارگاه خارج کنم.

آقایی تصریح می‌کند: بعد از گذشت چندین ماه از این ماجرا هنوز از سرنوشت دارهای قالی و فروش‌های موجود در کارگاه بی خبر هستم. آخرین خبری که به دستم رسیده حکایت از فروش لوازم کارگاه قالبی‌بافی دارد. در مراجعه به استانداری آذربایجان‌شرقی مرا متهم به بدهکاری مالی می‌کنند در حالی که به کسی بدهی مالی ندارم.

وی می‌افزاید: مسئله اصلی این است که هم وسایل مرا تصرف کرده و هم بنده را به عناوین غیر واقع، متهم می‌کنند. اگر بر فرض محال هم  به ستاد بدهی داشتم می‌توانستم با فروش چند تخته از فرش های موجود، بدهی خودم را تسویه کنم. با چنین وضعیتی هیچ کس حاضر به همکاری نخواهد بود. مسئولان دولتی از جمله وزیر کشور و استاندار وقت از محل کارگاه بازدید به عمل آورده بودند.

 

 

آقایی اضافه می‌کند: در این کارگاه با مرکز ملی فرش کشور هم همکاری داشتم و برای نقشه‌های قالی، تعهد مالی 500میلیونی بر عهده گرفتم. 200کیلو مواد خام قالی‌بافی در کارگاه موجود بود که به احتمال فراوان به فروش رسیده است. با آقای استاد رحیمی، دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان که صحبت کردم عنوان کردند که برخی ادوات قالبی‌بافی متعلق به شما در کارگاه موجود است که با هماهنگی هایی که خواهد شد در اسرع وقت تقدیم شما می‌شوند. برخورد مسئولان ستاد، نامناسب بود ولی از وقتی که از طریق مراجع قضایی پیگیر ماجرا شدم این برخوردهای نامناسب تبدیل به نرم خویی شد.

 

این بانوی کارآفرین ابراز می‌کند: 18 ماه است که پیگیر مسائل مربوط به کارگاه قالی‌بافی هستم ولی هنوز به نتیجه نرسیده‌ام. تمامی اجاره بها، به حساب اشخاص واریز شده است در حالی باید به حساب ستاد واریز می‌شد. در حال حاضر از طریق مراجع قضایی پیگیر مطالبات خودم هستم. نکته جالب اینکه کلانتری مربوطه مضوع را به معاونت اطلاعات ارجاع داده است در حالی که این مسئله ربطی به این معاونت ندارد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۴۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سنندج اظهار کرد: فعالیت سازمان‌های مردم نهاد قابل احترام است، اما این نهاد‌ها کارکرد صحیح خودشان را در اغلب موارد به ویژه در بحث مبارزه با مواد مخدر انجام نداده اند.

مهدی رمضانی با اشاره به نامگذاری سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید کرد: در حوزه‌هایی که مشارکت مردم بوده موفق بوده ایم و یکی از حوزه‌های جدی که باید از آن استفاده شود، مبارزه با مواد مخدر است.

وی بر لزوم پیگیری شورای برنامه ریزی استان در بخش مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه ها، صنایع و معادن تاکید کرد و افزود: مسئولیت‌های اجتماعی باید در سر فصل‌های خود هزینه شود.

رمضانی ادامه داد: آموزش و پرورش با دعوت از اصحاب فکر و نظر سعی کند جامعه هدف خود را در زمینه آسیب‌های مواد مخدر آگاه کنند.

وی با تاکید بر غربالگری درست و هدفمند در کمپ‌های ترک اعتیاد، اظهار کرد: در حوزه ترک اعتیاد یک چرخه مالی معیوب وجود دارد و این باید اصلاح شود، ضمن اینکه مکانی جدا برای معتادان با بیماری خاص ایجاد شود.

۱۹۸ کیلوگرم موادمخدر در کردستان کشف شد

جانشین فرمانده انتظامی کردستان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۹۸ کیلوگرم موادمخدر در استان کشف شده که نسبت به مدت مشابه ۱۵ درصد رشد داشته است.
سردار لطف‌الله دارابی نیز در این جلسه اظهار کرد: سال گذشته یک‌هزار و ۲۶۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف و ۳ هزار و ۸۶۱ نفر در این رابطه دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه گذشته نیز ۲ هزار و ۵۶ معتاد متجاهر در استان جمع‌آوری و تحویل کمپ‌ها شد، افزود: در سال‌جاری نیز ۲۷۶ معتاد متجاهر نیز جمع‌آوری شدند.

دارابی یادآور شد: امسال تاکنون ۵۲۳ نفر در بحث توزیع مواد مخدر دستگیر شده‌اند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دستگیری قاچاقچی حشیش در تفت
  • دستگیری ۳ قاچاقچی مواد مخدر توسط مرزبانان هنگ تایباد 
  • به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • تصاویر جاسازی ماهرانه مواد مخدر در یک کامیون
  • کشف ۷۴ کیلوگرم حشیش در آبادان
  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • فیلم| کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان!
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان