Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این بازدید ارسلان زارع استاندار گیلان، ارسلان سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان، فرماندار رشت و جمعی دیگر رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی را همراهی کردند.

معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان  در حاشیه این بازدید به خبرنگار ایرنا گفت: مجتمع دانشگاهی این دانشگاه در سایت لاکان رشت دارای ۲۰۰ هکتار زمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس صدیقی نژاد افزود: در سایت لاکان رشت دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، داروسازی، بهداشت، پرستاری و مامایی و پیراپزشکی در نظر گرفته شده ضمن این که ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ۱۲ طبقه در دست ساخت است.

وی با بیان این که در زمان حاضر، دانشکاه دندانپزشکی و داروسازی در سایت لاکان رشت مشغول به فعالیت است، اظهار داشت: ساخت دانشکده پزشکی در این سایت نیز از ۲۰ سال گذشته باقمیانده است.

صدیقی نژاد با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۴۸ درصد بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی (پروفسور سمیعی) خاطر نشان کرد: این بیمارستان در زمان حاضر، دارای ۴۸ درصد پیشرفت فیزیکی است.

وی خاطر نشان کرد: مرکز آموزش پژوهش (مرکز جامع سرطان) مجتمع دانشگاهی سایت لاکان رشت نیز در دست ساخت است که ۲۲ درصد پیشرفیت فیزیکی دارد.

 علی نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی پروفسور سمیعی در سایت لاکان رشت نیز بازدید کرد. وی ضمن بازدید از مجمع دانشگاهی سایت لاکان رشت در جریان پیشرفت پروژه های در دست ساخت قرار گرفت.

در جریان این بازدید، هماهنگی های لازم برای تسریع در پیشرفت پروژه ها در مجتمع دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سایت لاکان انجام گرفت.

در زمان حاضر، حدود شش هزار هشت دانشکده شامل داروسازی، دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت، دانشکده پرستاری شرق گیلان، پیراپزشکی شرق گیلان، پردیس بین الملل و بهداشت تحصیل می کنند.

۷۲۸۶/۲۰۰۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت گیلان بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۴۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود