Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شهرستان‌های اردل، کیار، فارسان و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۲۰ سال تعدادی از عشایر گزستون برای رفت و آمد به پل ارتباطی نیاز داشته که امیدواریم قول مربوط به ساخت پل برای عشایر سریع‌تر عملیاتی شود. ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۷ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، علی کاظمی ظهر امروز در جلسه شورای عشایری استان اظهار داشت: عشایر در کشور ما در طول تاریخ از جایگاه ویژه‌ای در نقش تولید مواد پروتئینی، حفظ مراتع و مرزداری داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عشایر ذخایر انقلاب هستند، افزود: دولت‌ها، دستگاه‌ها و نهادها باید در تلاش باشند که عشایر در جایگاه خود حفظ شوند.

نماینده مردم شهرستان‌های اردل، کیار، فارسان و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ارتباط خوبی بین مجلس و سازمان امور عشایر کل کشور ایجاد شده و یک فراکسیون بسیار خوبی تحت عنوان فراکسیون عشایری با 160 عضو تشکیل و نتیجه کار این بود که در اسناد بالا دستی هر جا که نام روستا بود، نام عشایر نیز به میان آمده و تخصیص بودجه صورت گرفت.

کاظمی تصریح کرد: در بودجه سال 98 نامی از عشایری نبود اما طی پیگیری‌های فراوان و نامه بیت رهبری بودجه خوبی نیز به عشایر تعلق گرفت.

توضیحات نماینده مردم نظرآباد در مورد شایعه هزینه‌‌های کلان برای احداث پل روگذر راه‌آهناحداث پل‌های بزرگ سنگ بست فریمان با حضور وزیر راه به بهره‌برداری رسید‌احداث پل‌ها در مناطق سیل‌زده لرستان؛ راه ارتباطی57روستای کوهدشت احداث می‌شود

وی با اشاره به مشکلات عشایر در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: زمان کوچ برای عشایر، رفت و آمدها، راه‌های عبور و رفع راه‌های صعب العبور مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

کاظمی با بیان اینکه در بحث مراتع باید اقداماتی صورت گرفته تا امنیت خاطری برای عشایر ایجاد شود، اضافه کرد: در بحث بهداشت نیز امیدواریم اقدامات مناسبی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی باید زمینه را برای آبیاری زمین‌های عشایری فراهم کند، افزود: حدود 20 سال تعدادی از عشایر گزستون برای رفت و آمد به پل ارتباطی نیاز داشته که امیدواریم قول مربوط به ساخت پل برای عشایر سریع‌تر عملیاتی شود.

امکانات لازم برای عشایر چهارمحال و بختیاری فراهم شود

نماینده مردم شهرستان لردگان در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: زندگی عشایر بسیار سخت و طاقت فرسا است در حالی که در دل این عشایر مردم دلیر، شجاع و غیور زیادی وجود داشته.

محمد خالدی با بیان اینکه یکی از مناطق عشایری در استان 35 شهید تقدیم اسلام و میهن اسلامی کرده است، خاطرنشان کرد: دنیا در تلاش است که عشایری را به یک جا نشینی تبدیل کند.

نماینده مردم شهرستان لردگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در نگاه ملی به عشایر ظلم می‌شود، تصریح کرد: امکانات آب، برق، سوخت، وسایل حمل و نقل، بهداشت به طور صحیح در اختیار عشایر نبوده و در حق آنها ظلم می‌شود.

خالدی ادامه داد: باید در یک پرسه زمانی قابل قبول امکانات لازم برای عشایر فراهم و اقدامات مورد نیاز صورت گیرد.

انتهای پیام/ح

R41350/P/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۵۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی

غلامعلی حیدری در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: از تلاش تمامی اعضای این ستاد و فرمانداران شهرستان‌های استان به‌علت تلاش‌های بی‌وقفه در راستای پیشگیری از بروز حوادث قدردانی می‌شود.

وی افزود: با توجه به نزول رحمت الهی و بارش‌های اخیر، دو شهرستان اردل و کوهرنگ بارندگی بالای ۴۰ میلی‌متر داشتند.

حیدری به فصل کوچ عشایر از مناطق قشلاقی به ییلاقی اشاره و اضافه کرد: فرمانداران مراقبت‌های لازم را برای جلوگیری از بروز خسارت به عشایر داشته باشند.

وی یادآور شد: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری، مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری، مدیرکل امور عشایر و فرمانداران شهرستان‌های هم‌مرز با خوزستان با همتایان خود در آن استان سعی کنند کوچ عشایر را عقب بیندازند.

حیدری گفت: اداره‌کل امور عشایر استان برای عقب انداختن کوچ تا ۲۵ اردی‌بهشت‌ماه جاری به عشایر پیامک ارسال کنند تا به عشایر و دام آنها آسیب وارد نشود.

وی بیان داشت: مدیرکل امور عشایر، شورای عشایر را تشکیل دهد و قبل از آن از شهرستان‌ها بازدید و وضعیت عشایر مشخص، به مسایل این قشر رسیدگی و زمینه تشکیل شورای عشایر شهرستان‌ها مورد توجه جدی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید

حضور بیش از ۱۲۴ هزار عشایر در چهارمحال و بختیاری

حیدری تاکید کرد: مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری نسبت به پیگیری مستمر جاده‌های استان اقدام و مکان‌های ریزشی و رانشی را بررسی، از بسته شدن راه‌ها جلوگیری و موانع موجود رفع شود.

وی افزود: مدیرکل امور عشایر برای رفع مشکلات جاده‌های عشایری با مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هماهنگ باشد.

حیدری به لزوم آمادگی جمعیت هلال‌احمر به‌ویژه در شهرستان‌های اردل و کوهرنگ برای خدمات‌رسانی به عشایر اشاره و تصریح کرد: جهاد کشاورزی استان اطلاع‌رسانی و صدور هشدار‌های لازم به شیلات‌داران به‌همراه لایروبی جوی‌ها و جدول‌های کشاورزی را در دستور کار قرار دهد و فرمانداران این موضوع را پیگیری کنند.

وی یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خدمات‌رسان مراقبت لازم برای پیشگیری از بروز خسارت‌های احتمالی را در دستور کار داشته باشند.

حیدری اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کمک مومنانه به افراد زیرپوشش خود را داشته باشد.

وی گفت: فرمانداران خسارت‌های وارد شده مربوط به حوادث اخیر را گزارش دهند و دفتر مدیریت بحران استانداری در کوتاه‌ترین زمان ممکن جمع‌بندی خسارت مربوط به بارندگی‌های اخیر را به سازمان مدیریت بحران کشور اطلاع‌رسانی کنند تا جبران خسارت شود.

حیدری به آسیب به برخی گندم‌زار‌های چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی، اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری و اداره‌کل محیط‌زیست استان تدابیر لازم را بیندیشند.

وی افزود: درخصوص تصادفات با توجه به دو سه روز تعطیلی مستمر و افزایش سفر‌ها همگان مراقبت لازم را بکنند و روز شنبه در محور‌های ارتباطی استان حضور داشته باشند و فرمانداران بازدید و پیگیری کنند.

حیدری تصریح کرد: اداره‌کل راه و شهرسازی استان در صورت لزوم از توان بخش خصوصی بهره‌گیری کنند و نقاط حادثه‌خیز با هدف ایمن‌سازی جاده‌ها مشخص و تا حد ممکن رفع شود.

وی ادامه داد: با ایمن‌سازی جاده‌ها، رفع نقاط حادثه‌خیز و حضور میدانی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسانی در محور‌های ارتباطی چهارمحال و بختیاری زمینه کاهش تصادفات جاده‌ای فراهم شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ ثانیه با خبر چهارمحال و بختیاری+فیلم
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • امدادرسانی به ۲ فرد عشایر گرفتار در پل زرمیتان اردل
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • میدان عرضه دام زنده احداث می‌شود
  • تاکید استاندار بر تشکیل شورای عشایر چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی
  • پیش بینی بارش‌های رگباری در چهارمحال و بختیاری
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود