Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس سیاست‌گذاری‌های اشتباه برای فعالیت فارغ التحصیلان در بخش درمان و عدم پرداخت به موقع مطالبات پزشکان را دو علت اصلی بی‌رغبتی جامعه پزشکی برای حضور در بخش دولتی دانست. تاریخ انتشار: 17:04 - 23 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۹۳۸۵

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،محمد حسین قربانی در خصوص صحبت‌های اخیر معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر اینکه ۸۰ درصد مردم توان مراجعه به بیمارستان خصوصی را ندارند، گفت: فضای ارائه خدمات، هتلینگ و تعرفه‌های بخش خصوصی متفاوت از بیمارستان‌های دولتی بوده و در واقع بخش خصوصی کمک کار بخش درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمارستان‌های خصوصی تنها ۲۰ درصد ظرفیت بخش‌های دولتی را دارند

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه بخش‌های درمانی خصوصی تنها ۲۰ درصد ظرفیت بخش‌های دولتی را دارند و باید ۲۰ درصد جمعیت را سرویس بدهند، افزود: تعرفه‌های بخش‌های خصوصی توسط شورای عالی بیمه و دولت تعیین شده و کاملاً قانونی است، اما به دلیل تعرفه بالا همه افراد جامعه توان تحمل بار سنگین بخش خصوصی را ندارند، اما رسالت بهداشت ودرمان مردم بر دوش دولت بوده و باید به صورت رایگان در خدمت آحاد مردم قرار دهد.

چرا پزشکان تمایل بیشتری برای فعالیت در بیمارستان‌های خصوصی دارند؟

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، در رابطه با چرایی تمایل پزشکان به فعالیت در بخش خصوصی، تصریح کرد: عدم تمایل پزشکان به فعالیت در بخش دولتی دو علت اصلی دارد ابتدا اینکه سیاست‌گذاری برای فعالیت فارغ التحصیلان در بخش درمان صحیح نیست، چرا که برای یک دانشجوی پزشکی حدود ۱ میلیارد تومان هزینه می‌شود، اما هیچ فضایی برای آن در بخش تخصصی ایجاد نمی‌کنیم و علی رغم هزینه بسیار بالا برای تربیت پزشک متخصص شرایطی را ایجاد می‌کنیم که پزشک به سمت بخش خصوصی متمایل شود.

وی در بیان علت دوم تمایل پزشکان به فعالیت در بخش خصوصی، افزود: ما نتوانستیم در بخش دولتی منابعی را که در چهارچوب قانون و تحت عنوان کارانه برای پزشکان تعریف کردیم به موقع بپردازیم، این در حالی است که بسیاری از پزشکان در طول دو سال نه تنها کارانه خود را دریافت نکردند بلکه مکلف به پرداخت مالیات پلکانی شدند، بنابراین پزشکی که نتوان دست رنج و مزد عملکرد خودش را پس از دوسال دریافت کند، قطعا تمایلی به ماندن در بخش دولتی نخواهد داشت. هر دو موضوع مذکور بسیار مهم بوده و نوعی نقص محسوب می‌شوند و باید اصلاح شوند.

عدم پرداخت مطالبات پزشکان باعث دلسردی جامعه پزشکی برای حضور در بخش دولتی می‌شود

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وضعیت حضور پزشکان متخصص در شیفت شب و روز‌های تعطیل بیمارستان‌های دولتی، خاطرنشان کرد: متاسفانه وضعیت حضور پزشکان متخصص در بیمارستان‌های دولتی مطلوب بوده است، از طرفی یکی از بند‌های طرح تحول سلامت توزیع عادلانه نیروی انسانی متخصص بود که متاسفانه به خوبی انجام نشد و اکثر نیرو‌ها در شهر تهران و مراکز استان‌ها متمرکزشده‌اند، بنابراین باید بستر ماندگاری پزشک متخصص را در شهرستان‌ها فراهم کنیم از طرفی عدم پرداخت مطالبات پزشکان باعث دلسردی، کم رغبتی جامعه پزشکی برای حضور در بخش دولتی می‌شود.

منبع:خانه ملت
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پزشک دولتی بیمارستان بیمارستان های دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۵۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات رایگان به روستائیان به همت پزشکان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، سرپرست شبکه بهداشت و درمان بوانات گفت: به مناسبت هفته سلامت ، بسیج جامعه پزشکی با حضور در روستای جوی سفید شهرستان بوانات به  ۲۰۰ بیمار خدمات پزشکی و پرستاری رایگان ارائه کردند.

حامد طباطبایی افزود: بیماران در زمینه های اطفال، قلب، داخلی، مشاوره روانپزشکی، مشاوره تغذیه، پرستاری و دارویی در این روستا ویزیت شدند.
وی بیان کرد: این اردو با همکاری فرمانداری و اداره های هلال احمر، آموزش و پرورش، دهیاری و شورای اسلامی روستای جوی سفید و مدرسه امام حسن مجتبی این روستا برگزار شد.

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان
  • فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان آغاز می‌شود
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • ارائه خدمات رایگان به روستائیان به همت پزشکان
  • خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • خدمت بی منت بسیج جامعه پزشکی یزد