Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@00:53:01 GMT

نقوی‌حسینی: وعده خط اعتباری ۱۵میلیاردی پوچ است

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۶۸۱۳

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت: در مورد وعده اروپایی‌ها در برجام نیز بیان کرد: نباید فریب وعده پوچ ۱۵ میلیارد دلاری اروپایی‌ها را بخوریم، ایران می‌بایست زودتر از این‌ها گام‌های کاهش تعهدات برجامی را برمی‌داشت.   به گزارش تابناک به نقل از فارس، سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و نماینده مردم دشت ورامین در مجلس شورای شورای اسلامی در مورد شفافیت آرا نمایندگان اظهار کرد: شفافیت عملکرد نمایندگان سبب عزت و سربلندی مجلس می‌شود به همین جهت بنده شفافیت آرا را امضا کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: وقتی موضوع شفافیت در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد، به صورت داوطلبانه به هیئت رئیسه محترم مجلس نامه نوشتم که شفافیت را در مورد بنده اعمال کنند.

نقوی حسینی درباره پیوستن به کمپین شفافیت آرا عنوان کرد: هم اکنون به کمپین شفافیت آرا، حقوق، عملکرد نمایندگان مجلس می‌پیوندم.

نقوی‌حسینی در مورد وعده اروپایی‌ها در برجام نیز بیان کرد: نباید فریب وعده پوچ ۱۵ میلیارد دلاری اروپایی‌ها را بخوریم، معتقدم ایران می‌بایست زودتر از این‌ها گام‌های کاهش تعهدات برجامی را برمی‌داشت.

وی ادامه داد: از ابتدا نیز مشخص بود که اروپایی‌ها عزمی برای مقابله با سیاست‌های آمریکا ندارند، اروپایی‌ها طی این مدت فقط وعده و وعیده داده‌اند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: وعده اروپایی‌ها برای اختصاص خط اعتباری ۱۵میلیارد دلاری پوچ است و بدون اذن آمریکایی‌ها هیچ‌گاه محقق نخواهد شد، اختصاص این میزان خط اعتباری، برای کشاندن ایران پای میز مذاکره است، در شرایط مذاکره نیز فعالیت‌های هسته‌ای و غنی‌سازی ایران را محدودتر خواهند کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بنده داوطلبانه شفافیت عملکرد خود را به هیئت رئیسه نامه زدم، زیرا ملت را نامحرم نمی‌دانم و انتظار دارم که همه عملکرد من در مجلس به اطلاع ملت برسد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کمیسیون امنیت ملی کاهش تعهدات برجامی سامانه سماح آرامکو عربستان اسدالله عسگراولادی صبا کمالی شفافیت آرای نمایندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۶۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجادشده در طرح مالیات بر سوداگری گفت: شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به‌شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده است، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده است و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم، به‌طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه‌تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند، بنابراین این‌طور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم‌دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است، به‌عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • داستان شفافیت؛ قسمت اول
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری در کمیسیون اصل۹۰
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟
  • تکذیب صحبت‌های غضنفری درباره وعده مالی و کمیسیون‌ها
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • دلخوش : عملیات "وعده صادق" به اسراییل فهماند سمبه ایران چقدر پر زور است +فیلم