Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:43:48 GMT

اجرای مصوبات نشست های استانی یک تکلیف است

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۷۶۵۹

اجرای مصوبات نشست های استانی یک تکلیف است

هدایت الله جمالی پور شامگاه شنبه در نشست ستاد توسعه شهرستان آوج افزود: از این پس با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یک شاخص ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی رقم خواهد خورد تا هر سه ماه فعالیت های آنها از جمله در رسیدگی به وضع شهرستان ها رصد و ارزشیابی شود.

وی با بیان اینکه باید طوری حرکت کنیم که برنامه های ما برای کار مردم راهگشا باشد،اضافه کرد:هر مصوبه در جلسات مختلف یک تکلیف است که حتما باید اجرایی شود و اگر دستگاهی در انجام موضوعی محدودیت یا مانعی دارد در همین جلسات مطرح کند تا تصمیم لازم گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جمالی پور ادامه داد: تمام مصوبات از ابتدای دولت و دوران استانداران قبلی، امروز هم لازم الاجرا هستند و دستگاه ها نسبت به آن مسئولیت دارند به همین خاطر تاکید می شود در جلسات مهم استان خود مدیران کل حضور یابند.
وی اظهار داشت: دولت تمام عملکرد ها را رصد و ارزیابی می کند و باید به جلسات اهمیت داده شود گرچه ما نمی خواهیم مدیران خیلی درگیر و اسیر نشست ها شوند اما در جلسات مهم حتما باید خودشان حاضر باشند.
استاندار  قزوین قخاطرنشان کرد: در جنگ تمام عیار اقتصادی دشمن که همه ظرفیت های خود را بسیج کرده است و ما نیز باید مسلح به همه ابزارها مانند تفکر و تعقل و جلب رضایت مردم باشیم و جهادی عمل کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مدیران حق ندارند تمام روزهای هفته را به رفت و آمد به وزارت خانه های خود اختصاص داده و از قزوین خارج شوند،گفت: بسیاری از کارها با وقت گذاشتن برای امور قابل حل شدن هستند.
جمالی پور با تاکید بر اینکه توسعه در گرو تعاملات جمع عناصر شکل می گیرد،افزود: ما داخل یک حلقه ای قرار داریم که امور همه ما با وجود منفک بودن شاخه های مختلف، به یکدیگر وابسته است و جمع کار ما امور مردم و حکومت را حل می کند.
وی ادامه داد:سرمایه گذاری که به اینجا می آید باید برای او انگیزه ایجاد شود و نباید برای یک پروژه فرصت های سرمایه گذار را هدر دهیم.

استاندار قزوین گفت: درباره آوج هم باید فرماندار این شهرستان کمیته ای تشکیل داده و عملکرد ادارات در خصوص اجرای مصوبات ارزیابی شود.
وی یادآور شد: جهت جلب مشارکت حداکثری بخش خصوصی و خیران در طرح های توسعه شهرستان آوج در کنار بسیج ظرفیت های دولتی نباید از  متعهد کردن ثروتمندان و سرمایه گذاران نسبت به ایفای نقش اجتماعی و سرمایه گذاری غفلت کرد.
جمالی پور بر شناساندن ظرفیت های سرمایه گذاری در آوج در بخش های مختلف تاکید کرد و افزود: در این راستا برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری آوج نیز  با مسئولیت فرمانداری این شهرستان جهت هدایت سرمایه گذاران می تواند موثر باشد.
استاندار قزوین پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان سرمایه گذاری را نیز مهم دانست و افزود: به ویژه بانک های دولتی با ایجاد طرح ها و امتیازات جدید در این زمینه باید پیشگام شوند و ما نیز می توانیم رایزنی لازم را با مسئولان کشور در این خصوص داشته باشیم.
۷۳۸۸*3013

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آوج استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خودداری شهروندان خوزستانی از نزدیک شدن به حاشیه رودخانه ها
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد