Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانگیر الماسی درباره روند تولید «خروج» گفت: در حال حاضر گروه مشغول ضبط پلان‌های شب کاری بوده و هنوز نوبت به من نرسیده است، البته طبق اخباری که شنیدم اثر تاکنون با کیفیت ویژه‌ای ساخته شده است و من هم تا هفته آینده جلوی دوربین حاتمی کیا خواهم رفت. 

او درباره دلیل حضورش در فیلم خروج اضافه کرد: در ابتدا جایگاه ابراهیم‌ حاتمی‌کیا به عنوان یک فیلمساز، جایگاه بسیار تثبیت و تعریف شده ای است، من از دیرباز وی را می‌شناسم، حاتمی‌کیا انسان به شدت محترمی بوده و کارش را هم به خوبی بلد است، فکر میکنم در کارنامه کاری‌ من، جای خالی بازی برای چنین کارگردانی همواره احساس می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

الماسی درباره فیلمنامه فیلم سینمایی خروج اذعان کرد: من برای اولین بار که اثر را مطالعه کردم بسیار خوشم آمد، فیلمنامه خروج بسیار متفاوت است و به نظرم نگاه تازه‌ای به سینمای ایران اضافه خواهد کرد و من خوشحالم که در بخشی از پروژه بزرگ حضور دارم. 

بازیگر سریال «پس از باران» گروه تولید فیلم خروج را گروهی منسجم خواند و ادامه داد: من چندین بار گروه تولید و بازیگران اثر را از نزدیک دیده ام، از نظر من گروه بسیار مومن و معتقد به کاری در خروج فعالیت دارند، بازیگران اثر کاملاً حرفه‌ای و توانمند هستند و با دغدغه سر این پروژه حضور پیدا کرده اند. 

او با اشاره به دوری خود از سینما تصریح کرد: من نزدیک به ده سال از سینما دور بوده ام و حالا بازگشتم با فیلم ابراهیم حاتمی کیا اتفاق بسیار خجسته ای خواهد بود، امیدوارم بخشی از توقعات افرادی که از من انتظار دارند را بر آورده کنم. 

الماسی درباره نقش خود در فیلم خروج افزود: از نظر من نقش بیش از متن در اجرا بوجود می آید، من عادت دارم که در میان فیلمنامه به صورت جسته گریخته برخی بخش‌ها را مطالعه کنم، از طرفی برای نقش صحبت‌های زیادی با حاتمی کیا داشتم که در ادامه به من کمک خواهد کرد. 

وی ادامه داد: شخصیتی که در فیلم خروج بازی می کنم شخصیت کاملاً متفاوتی است، این تفاوت از نام شخصیت آغاز شده و در روند داستان هم به خوبی به چشم می خورد، از روزی که فیلمنامه را خواندم به مدت پانزده روز است که در خانه مشغول ساخت و پرداخت شخصیتم در فیلم هستم و اعتقاد دارم اگر به این شخصیت توجه شود با سایر آثار من بسیار متفاوت خواهد بود. 

بازیگر فیلم کمیته مجازات حال و هوای فیلم حاتمی کیا را کاملاً متفاوت خواند و افزود: نمیخواهم از اصطلاح وسترن استفاده کنم اما فیلم حاتمی کیا مخاطب را به شدت به یاد آثار وسترن و سینمای کلاسیک هالیوودی و سینمای اروپا به خصوص لهستان و مجارستان می اندازد، فیلم خروج از نظر من به شدت در سینمای ایران سر و صدا خواهد کرد. 

وی درباره حضور بازیگران میانسال و پیشکسوت در فیلم خروج اذعان کرد: اصلا نباید اینطور برداشت کنیم که حاتمی کیا خواسته از بازیگران کم کار و یا بازیگرانی که پیشنهادات کم دارند استفاده کند، بلکه این درام و داستان خروج است که حضور چنین بازیگران کاربلدی را می طلبد، بازیگران این فیلم براساس بلوغ خود و در خور و نیاز فیلم انتخاب شده اند. 

این بازیگر سینما در همین رابطه ادامه داد: ظرفیت داستان خروج بازیگران پیشکسوت و میانسال را دور هم جمع کرده است، مردان فیلم خروج مردانی مجرب هستند، مردانی که در این آب و خاک ایستاده اند، سختی ها و رنج های فراوانی کشیده اند، خروج روایت مردانی است که کار و زندگی و بقایشان در همین سرزمین است و برای این کشور همه کار کرده اند. تمامی مردان فیلم خروج عقبه بسیار روشنی دارند که حال در یک موقعیت دراماتیک قرار می گیرند، در کل انتخاب بازیگران فیلم خروج از پس ذهن حاتمی کیا و بر اساس نیاز اثر شکل گرفته است. 

وی با اشاره به نزدیکی مضمون داستان خروج به منطق الطیر عطار ادامه داد: روزی فیلمنامه خروج را به منطق الطیر عطار تشبیه کردم زیرا از نظرم بسیار به آن داستان شبیه است اما حاتمی‌کیا گفت که کاملاً بر اساس منطق الطیر نیست، شاید بخشی از آن یادآور این داستان باشد اما داستان‌های دیگری را نیز شامل می شود.

الماسی درباره همبازی شدن با سایر بازیگران خروج خاطرنشان کرد: من با اکثر بازیگران فیلم خروج تجربه همکاری داشته ام، تنها بازیگری که تاکنون با وی افتخار همکاری نداشته ام محمد فیلی است، که البته بازی‌های خیلی خوبی را تاکنون از خود نشان داده است. 

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1299515

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ابراهیم حاتمی کیا جهانگیر الماسی سینمای ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال سینمای ایران دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا عربستان لیگ برتر نوزدهم آندره استراماچونی علیرضا بیرانوند رژیم صهیونیستی اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۹۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟

   عصر ایران؛ رضا صائمی- نمی‌توان دل‌بستۀ هنر و ادبیات ایران‌زمین بود و به تماشای فیلم «مست عشق» وسوسه نشد. قصۀ رابطۀ شمس و مولانا آن‌قدر حیرت‌انگیز و پر رمز و راز و پرکشش است که تماشای «مست عشق» به قصد رمزگشایی آن می‌تواند هر علاقه‌مند به عرفان را به سالن‌های سینما بکشاند.

   با این حال وقتی به تماشای فیلم به سینمای آزادی رفته بودم، از پچ‌پچ و واکنش‌های برخی از تماشاگران اطرافم دریافتم گویی برخی بیشتر برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای به تماشای فیلم آمده بودند و با دیدن آنان بر پرده سینما یا کنار بازیگران ایرانی فیلم به وجد آمده و درباره حضور آنها در فلان سریال ترکی حرف می‌زدند.

    البته یکی از عناصر و عوامل مهم جذب مخاطب و رونق گیشه و فروش هر فیلم، حضور ستارگان سینمایی و بازیگران محبوب در آن اثر است. چنان‌که برای بسیاری از مخاطبان حضور شهاب حسینی و پارسا پیروزفر در این فیلم و هم‌بازی شدن آنها یکی از انگیزه‌های مهم تماشای فیلم است و این فی‌الذات چیز بدی نیست و البته حضور یک ستاره سینمایی خارجی هم می‌تواند به همین اندازه جاذبه داشته باشد اما اینکه برخی از تماشاگران ایرانی تنها به حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم بیش از قصه آن توجه کنند عجیب است.  آن هم قصۀ دو تن از مفاخر و مشاهیر ایرانی که حیرت‌انگیزترین شخصیت‌ها در تاریخ و ادبیات کهن فارسی‌اند.

   به گمانم آنچه در فیلم «مست عشق» بیش از بازیگران آن چه ترکیه‌ای و چه ایرانی مهم است خود شخصیت‌های اصلی قصه‌اند یعنی شمش و مولانا. شخصیت‌هایی که دراماتیک و سینمایی نیستند بلکه واقعی‌اند. شخصیت‌هایی که باید قدر ببینند و بر صدر نشینند.

  اساسا فیلمی از جنس «مست عشق» ساخته شد تا دو تن از مهم‌ترین شخصیت‌های تاریخ ادبیات ما به مردم معرفی شود. شخصیتی که آوازه‌شان جهانی شده و در وطن خودمان کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. این‌که حضور بازیگران ترکیه‌ای و حتی ایرانی تنها انگیزه تماشای «مست عشق» باشد ضد فیلم است.

    فیلمی که از زبان شمس و مولانا بر خودشناسی تاکید می‌ورزد تا بتوان از ظواهر دنیوی عبور کرد و به درک باطن جهان و جان خویش رسید. البته فیلم این ظرفیت ذائقه‌پذیری را در خود دارد و تماشای با‌بصیرت آن می‌تواند به تماشاگر کمک کند تا از ظاهر پرستی عبور کند.

   با این همه چنان که اشاره شد این واقعیت غیر قابل انکار است که کثیری از تماشاگران ایرانی به شوق تماشای بازیگران ترکیه‌ای به دیدن «مست عشق» می‌روند و این در حالی است که  «بنسو سورال» یکی از بازیگران ترکیه‌ای این فیلم گفته است حضور در این فیلم و حسن فتحی او را متحول کرده و بعد از این در هر نقشی بازی نمی‌کند.

   ضمن اینکه از حیث بازیگری، بازیگران ما در سطح بالاتری قرار دارند و تماشایی‌ترند. گرچه مهم‌ترین مولفه و عنصر جذابیت و تماشایی بودن «مست عشق» نه بازیگران آن که دو شخصیت اصلی و واقعی آن یعنی شمس و مولاناست.

     هیچ مایه و سرمایه ای برای تبلیغ«مست عشق» به اندازه خود این شخصیت نیست و کاش هر فیلمی را به تناسب جایگاه سوژه‌اش به تماشا بنشینیم نه چیدمان و ترکیب بازیگرانش. نمایش تصویری قصه شمس و مولانا کافی است تا از تماشای «مست عشق» سرمست شویم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه‌های جهان از فلسطین یادآور رسالت معلمی در دفاع از مظلومان است
  • نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان
  • حمله به بازیگران زن معروف در تجمع امـروز دانشجویـان تهرانی | تصویر
  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel
  • ۸ انیمیشن کلاسیک که باید حتما ببینید | از والت دیزنی تا میازاکی
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • آواز قوی ژان لوک گدار و هفتاد سالگی «هفت سامورایی» در کن کلاسیک
  • چراغ شور خودروهای کلاسیک (فیلم)
  • (ویدیو) کودکان سینمای ایران که امروز بازیگران معروفی هستند